Til salgs

Badesete til salgs!

Siden Carina har lært seg å sitte selv, har jeg ikke bruk for dette badesetet lengre:

Klikk på bildet for å komme til siden den er kjøpt på. Ny pris er 299,-, jeg selger det for 150,-. Setet er i like god stand som et nytt et, og har heller ikke vært brukt mange ganger da det ikke er så lenge siden vi fikk det. Den har vært kjempekjekk i tiden før hun lærte seg å sitte, og hjulpet ryggen masse fra vonde sittestillinger. Anbefaler alle å ha en slik en :)

Dersom du er interessert eller vet om noen som kan være interessert, skriv en kommentar her eller kontakt meg på linda_nysveen@hotmail.com. Facebook går også an ;) Kan sendes, mot at kjøper betaler porto.

Barneutstyr selges!


Lyseblå/grå BabyBjörn bæresele selges for 300 kr.


Elektrisk vugge (Fisher Price) med "gladlåter" og "sovelåter". Kjempekjekk! Anbefaler denne til de som sliter med å få barnet til å sove. Har hjulpet oss masse. Akkurat likens som på bildet. Ny pris 1400, gi bud!

Ved interesse, kontakt meg i kommentarfeltet her, på facebook, eller på mail linda_nysveen@hotmail.com. Ønsker at kjøper betaler porto hvis noe skal sendes. Kommer mer etterhvert!

Diverse til salgs!

God kveld kjære lesere! Håper dere har hatt ei fin helg, og ikke minst en fin ferie!

Jeg tenkte jeg skulle prøve meg på å legge ut litt diverse for salg her inne. Har ikke prøvd det på bloggen før, så jeg får prøve det:)


Navlepiercinger. Lilla og blå sommerfugl. Gi bud!


Navlepiercinger. Blå skorpion og hjerter. Den til høyre kan man ha kjede på, rundt magen. Gi bud!


Helix-smykker. Det til høyre er en delfin med blå perle. Gi bud!


Tungepiercing med glidelås. Gi bud!


Tungepiercinger. Gi bud!


Tungepiercinger. Gi bud! Den rosa er solgt.


Tungepiercing med skjeletthode. Gi bud!


Tungepiercinger. Gi bud!


Nesepiercinger. Den i midten er med stjerne, ring til høyre. Gi bud!


Ørepiercing. G-nøkkel 1,6mm. Gi bud! Den til høyre er solgt.


KOSS headset 150 kr, lite brukt. IPod'en er solgt.


«Pappaboka»: ulest, ny pris 249kr, selges for 150kr. «Navneboka»: ulest, ny pris 129kr, selges for 70kr. «Babyguiden»: ulest, ny pris 50kr, selges for 30kr. «Bare mamma»: ulest, ny pris: 285kr, selges for 150 kr. «Snømannen»: ulest, ny pris 399, selges for 250kr. "Mamma for første gang" er solgt. «Hundeskolen»: lite brukt, ny pris 339kr, selges for 200kr. «Klikkertrening for din hund»: lite brukt, ny pris 349kr, selges for 250kr. «Moonwalk» av Michael Jackson: ulest, ny pris 89kr, selges for 50kr. "Fransk-norsk norsk-fransk ordbok, tillatt ved eksamen": ikke brukt, ny pris 298kr, selges for 150kr.Filmer gis bort: «Verden gjennom barnets øyne»: sett én gang. «Din fantastiske baby»: aldri sett. «Fit mama trening under graviditet»: aldri sett.

Er veldig vanskelig å ta bilde av piercinger, det blir bare rart. De er mye finere i virkeligheten enn på bildene altså. Dersom noe her skulle være av interesse, kan du enkelt kommentere innlegget her, sende meg en melding på facebook, eller sende mail til linda_nysveen@hotmail.com dersom du synes det er bedre. Ønsker at kjøper betaler porto hvis det må sendes. Det kommer mer etter hvert!

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits