hits

Piercinger

Hva synes du?

I februar i år tok jeg industrial:Jeg så på mange forskjellige smykker, men jeg endte opp med å ta den originale. Det finnes så mye fint, men også mye som ikke er fullt så fint. Synes selv den originale er ganske stilig i seg selv. Det enkle er ofte det beste, men ikke alltid. Slenger med noen eksempler på slike ørebarbeller.


Bildene er hentet fra http://www.kroppskunst.no/default.asp?page=shop&L1=1&L2=52 og http://www.superkul.no/piercing-1/orepiercing-73/orepiercing-113/.

Selv digger jeg den med terning og rose på. Liker også den siste veldig godt, men hadde likt den enda bedre dersom hodeskallen ikke hadde vært der.

Hvilken synes du er finest og hvordan ser evt. din ut?

Utvidelsesprosess!

Som kanskje noen få allerede vet, så driver jeg og utvider det ene øret mitt. Mulig jeg tar det andre øret også etter hvert. Jeg har brukt øredobber helt siden jeg var ei lita jente, og i det siste har jeg hatt lyst til å prøve noe nytt. 8. januar mottok jeg piercingpakka mi fra Crazy Factory, der jeg blant annet kjøpte ørepiercinger opptil 5mm i størrelse. Av ørepiercingene har jeg bare fått brukt ett produkt foreløbig, av den enkle grunn at jeg ikke kjøpte noen expandere/utvidere.Synes denne g-nøkkelen er utrolig stilig, og det er denne jeg da har gått med siden jeg fikk den. Den er 1,2mm, altså ikke noe å skryte av, men ett sted må en da starte?

Forrige torsdag fikk jeg utvideren min av Gunnhildpissi mi :D Tusen takk <3 Jeg brukte den fra torsdag kveld til lørdag morgen, og da var den også fullt utnyttet, skulle jeg til å si.. Utvidet hvertfall. Slik så den ut ^^ :Dette var altså en 2mm. Jeg gikk med denne en dag ekstra, bare for å ikke være for brutal mot det stakkars øret mitt. Søndagskvelden byttet jeg til en 4mm, og allerede da gikk den omtrent halvveis inn, logisk nok(?).Denne bruker jeg enda, fordi jeg synes den er råstilig. Tirsdagskvelden fikk jeg vel denne helt inn. Må si prosessen har gått raskt og greit, har ikke hatt noen problemer med den :) Sånn ser det altså ut nå:Som en også kan se har jeg fått en ekkel infeksjonskul ved det ene hullet i industrialen min :( Har blitt skikkelig rød igjen, noe jeg ikke kan si jeg er spesielt glad for. Øret ser helt for jævlig ut på alle måter, men jeg sitter og heller klorhexidin på jevnlig, så det kan være en grunn til den ekle blankheten.

Jaja, nok om det. Slenger med et bilde av de andre ørepiercingene jeg fikk kjøpt:D


Det er først og fremst de fire nederste som er relevante her, helix har jeg nemlig ikke (enda ?).

Jeg kommer nok ikke til å bruke noe større enn dette, og den største her er vel 5mm. Grunnen til det er at jeg vil være sikker på at jeg kan bruke vanlige øredobber igjen, dersom jeg skulle få lyst til det en gang i fremtiden. Synes det er stilig med tunneler og slik, men det er ikke noe jeg vil bruke selv. Hvertfall ikke enda.

Q: Noen av piercingene du likte?
Q: Har du noen erfaringer når det gjelder å bli kvitt infeksjon på en sikker og effektiv måte?

- Lindz

Vinterferie!

Endelig får jeg begynt å skrevet litt igjen! Altfor lenge siden sist.. Det har vært så mye prøver osv osv på skolen i det siste, men nå skal jeg faktisk ikke ha noen prøver før helt i slutten av måneden når vi begynner med heldagsprøver:)

Det var skikkelig godt med vinterferie nå, bare så synd det er torsdag allerede. I helga var vi bare hjemme og ladet opp til resten av ferien. Mandag kjørte jeg, Kjetil og Gunnhild til Tr.heim for å shoppe og litt slik. Jeg fikk endelig tatt industrial, noe jeg har hatt lyst på lenge :D


Ble ikke særlig rød rett etterpå:p


Ser litt bedre ut nå som det har gått noen dager :D

Tirsdagskvelden dro jeg og Kjetil på hytta i Øyer, og her skal vi nok være hele uka. Deilig å være tilbake i Øyer, føler meg så hjemme her. Tenker ofte på hvordan det hadde vært om vi fremdeles hadde bodd her. Ikke det at jeg angrer på at vi flyttet til Øra nei, overhodet ikke:) Uansett, onsdag kom mamma og guttene etter så nå er vi samlet igjen!

Men nå skal jeg og Kjetil en tur oppi Hafjell hvor vi skal grille og kose oss:) Kommer med oppdatering om magen ikveld:D

Q: Hva synes du om industrialen min?
Q: Hvilke piercinger har du?
Q: Hvor er du i ferien?

- Lindz

Piercingzz:D

Idag fikk jeg endelig pakken min fra Crazy Factory:D Har ventet spent som juling siden 28. desember. Anyways, her er de:D:D


Nesepiercingene


Navlepiercingene. De så mye finere ut på nett. Ble faktisk ikke så fornøyd med de da jeg prøvde de.


Flere navlepiercinger.


Ørepiercingene. De øverste er helix (som jeg ikke har tatt enda), nederst vanlig "hull" i ørene.
De ser nesten svarte ut på bildene, men de er blanke.

Gleder meg til jeg får utvidet hullene i ørene så mye at jeg får til å bruke de "tjukkeste" av ørepiercingene. Synes selv de var veldig stilige :D For disse 16 piercingene betalte jeg til sammen ca 360 kr, og det er slett ikke ille:) Meningen var å kjøpe noen tungepiercinger og industrial-piercinger også, men syntes faktisk det var et dårlig utvalg, så det ble ikke til at jeg gjorde det. Burde sikkert ha skaffet meg "gravid-piercing" også. Vet at noen ikke er nødt til verken å ta den ut eller bytte til "gravidpiercing", så jeg er ganske usikker på hva jeg burde gjøre. Litt vanskelig å skulle se det an også, men det er jo en veldig individuell greie, så det vel ikke så enkelt å skulle spørre noen om hva en burde gjøre heller. Men vi får se, finner det sikkert ut:)

Men nå skal jeg spise og legge meg etterhvert, så god natt :D

- Lindz

Q: Så du noe her du likte, evnetuelt noe du overhodet ikke likte?
Q: Har du noen erfaringer med navlepiercing og graviditet?

Skal, skal ikke..?

Me wantzz....
tadaa.. :::


Industrial.
Men har ikke helt bestemt meg enda.. Selv om jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å ta det om ikke så alt for lenge.

På denne siden: http://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=103194 er det en som har laget denne «graderingen» basert på det kundene har sagt:
Lite vond: tunge, øreflipp, øyenbryn, navle
Middels vond: leppe, septum, bridge, assorterte intimpiercinger
Vond: brystvorter, ørebrusk, nesebor, assorterte intimpiercinger

Jeg har tatt i tunga, navlen, nesa, i tillegg til vanlige hull i ørene. Den vondeste var nesa (men det var ikke akkurat smertefullt det heller), så slik sett stemmer «graderingen» for min del da. For å ta industrial må man stikke gjennom brusk x2, og brusk står også under kategorien vond, så jeg går ut i fra at det er der industrial tilhører. Det kan også ta opptil 2 år før den gror skikkelig, noe som er litt gørr. Men når det er sagt, så er det en helt sykt stilig piercing!! Den koster 650,- hos Ragnaråkk, og det er nok der jeg i så fall kommer til å ta den. Ragna, you're the one<3

So the question is.. Skal jeg eller skal jeg ikke...

Q: Hva synes du om industrial? Har du en sånn?

Linda :)

Linda :)

25, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv