hits

Pakke i posten

Pakke i posten

Heisann! Ble et sent innlegg dette nå, men det får bare være. Har faktisk vasket, ryddet og stått i hele dagen, så nå skal jeg straks ta meg en god og varm dusj :D

Carina har ligget over hos bestemor på Øra i natt som var, så hun kom ikke hjem før seent ikveld. Skal tro de har kost seg den stunden ;) Må legge ut et par bilder som bestemor tok av gulljenta også da.. :)


Carina fikk seg gåbil for et par dager siden. Og babyen er så klart med på tur :)


Såå blid og fornøyd etter å ha hvilt og fått middag :D

Så over til pakken jeg fikk i dag! Jeg har bestilt mer garn fra sparkjøp. Skulle egentlig bare ha garnet på bildet under, men siden det bare kostet 66,- måtte jeg kjøpe et par andre ting også. De ekspederer dessverre ikke bestillinger under 198,-.


SparGarn til 5,50,-

Så da ble det jakke på mor...

Deminjakke til 89,50,-

og genser på far :)


Genser med knapper til 79,-

Bildene er linket.

Vel, da skal jeg hoppe i dusjen, så dere får fortsatt ha en fantastisk natt videre :D

Har du fått noen pakker i posten i det siste?

Pakke i posten!

Wee, i dag kom pakken fra lilleprinsen.no i posten :D

Vi har en 4-timers kjøretur for å komme oss til Øyer der vi har hytte, og ikke minst der jeg har omtrent alle slektningene mine. Siden Carina begynner å bli så stor og utålmodig, tenkte vi at et speil kunne være med på å gjøre den lange bilturen noe morsommere. I tillegg er det da enkelt for oss å se om hun sover eller hva hun egentlig gjør baki der. Derfor bestilte vi dette monstersøte hundespeilet, som jeg allerede har blitt forelsket i. Carina likte det tydeligvis hun også, hun begynte nemlig å snakke med seg selv med en gang speilet var kommet opp. Det er jo et godt tegn!


Søta vår med strekmunnen sin :) Som er hele 8 måneder i dag!!


Med lua på halv 5 :)

I tillegg kom jeg over denne "tannbørsten", eller hva en egentlig skal kalle det. Du trer den på fingeren og så er det bare å klø i vei inni munnen på den lille. Kjempesmart. Kanskje vi skulle prøvd å lære Carina å bruke den selv, hmm.Hva synes du om innkjøpet? Har du fått noen pakker i posten i det siste?

Pakke med 30 varer!

Heisann! Håper dere har hatt ei fin helg. Jeg har bare slappet av og kost meg hjemme sammen med Kjetil og Carina hele helga. Det har vært kjempefint vær, bortsett fra akkurat nå som det regner og snør om hverandre. Det lir jo sakte, men sikkert mot vår, så i helga har vi vært mye ute. Carina har vært med ut i vogna og jeg og Kjetil har spilt fotball og fått sprunget litt. Jammen er det godt å komme seg ut altså!

Tenkte jeg skulle legge ut den berømte pakka med 30 varer som jeg fikk på torsdag nå. Jeg fant ut at det hadde blitt mye arbeid å skulle ta bilde av hver en ting, så jeg bruker bildene fra nettsiden deres i stedet. Og en ting til; JA, jeg vet det er masse unødvendige ting, og en god del ting som vi ikke får bruk for før om noen år. Men... Hva skal jeg si? Jeg måtte bare..! Mamma lo av meg da hun så varene, og Kjetil ristet på hodet, noe jeg skjønner godt. Men jeg er storfornøyd med kjøpet, haha :D


Pippi pærlesett


Stableklovn


Doktorsett


Magnetbokstaver


Sjablonsett


Fiskespill


Action blocks


Badedyr som svømmer. Denne fascinerte Carina til de grader i badekaret.


Tegne- og malesett i koffert


Mikke Mus Klubbhus Memo


Bøtte


Basketball


Lite badebasseng


Trehjulssykkel med skyvestang. Denne var jo bare råtøff da!!


Svømmebriller


Partysett


Fargelegg etter tall


Oppblåsbar krokodille


Selvlysende romdekor


A-Å junior


Smømåke


Partyposer (stod i stil med partysettet)


Kurv med mat


Bankesett


Pippi gulvpuslespill


Perler i bøtte


Hello Kitty skrivesett


Ballonger


Hjerteformede ballonger


Hatt over hatt

Oppi alle disse varene, glemte jeg så klaaaart det viktigste vi skulle ha.. Nettopp denne:5 i 1 Gåbil til 799,-

Jeg kunne sikkert byttet ut hele bestillingen mot denne gåbilen. Linda i et nøtteskall dette. Så da får vi heller bestille den litt senere. Men jeg kjenner jeg må le litt av meg selv også. Altså, skrivesett, fargelegg etter tall, tegne- og malesett, TREHJULSSYKKEL... Haha, say no more.

Det var veldig billig innpå den siden der jeg bestilte, så derfor lot jeg meg nok rive litt med. Alle bildene er hentet her, og jeg anbefaler dere med barn å ta en titt innom der, hvis dere ikke allerede har gjort det.

Hva synes du om innkjøpet?

Pakke i posten!

Hei på dere :) Håper alle har hatt en fin torsdag hittil. Jeg er i godt humør, det lir straks mot helg igjen :D

I går fikk jeg en pakke fra panduro, men jeg har ikke hatt tid til å legge det ut enda. Som jeg skrev i går er det ei tann på vei, som enda ikke har fått hull på tannkjøttet, så det var ikke så kjekt å legge seg i gårkveld. Carina sov fra 20 til ca. 21, og etter det gikk jeg og bar henne i over 2 timer, før vi prøvde vogna. Rundt 00:30 sovnet hun. Håper det ikke gir henne veldig mye smerter. Ikke noe kjekt å se på i det hele tatt.

Her er det jeg bestilte:Gleder meg til å begynne på det. Har så vidt begynt å sydd litt, men jeg er ikke akkurat kjempeflink enda. Jeg kjøpte inn noe så enkelt og billig som kopphåndklær litt tidligere, som jeg har øvd meg på. Jeg har sydd stoffhjerter som jeg har fyllt med bomull, og etter hvert kommer jeg til å lage små puter osv. Men dette kan jeg komme tilbake til senere. Nå skal lillegull ha frukten sin, så vi snakkes :)

Forresten, jeg får hjem ei pakke med 30 varer idag, så følg med!! Noen som ble nysgjerrige nå?

Flere som syr?

Sponsorpakke!

Jeg fikk en sponsorpakke i dag fra superkul.no! Den inneholdt disse:

Èn wayfarer solbrille og èn pilotbrille til en verdi av 398,-. Jeg rett og slett bare elsker pilotbriller, men jeg har faktisk aldri kjøpt meg det. Nå endelig har jeg fått det! Men jeg lurer på en ting. Hva tenker dere om en minikonkurranse der premien er de wayfarerbrillene? Dersom jeg får positiv respons på dette, blir det helt klart en minikonkurranse :)

Superkul har forresten et MegaSalg, der en kan få veldig mye for pengene. Det er opptil 90% rabatt, så jeg anbefaler å ta en titt! Jeg handlet der på salg for en liten stund siden, og er veldig fornøyd med varene. Gleder meg til å bruke den hvite capribuksa jeg kjøpte til 59,80,- :D

Er en slik minikonkurranse noe du kunne ha tenkt deg?

Pakke i posten!

Hei igjen :)

Da har vi vært på besøk til bestefar, altså min pappa. Det var kjempekoselig, men Carina var litt trøtt. Hun fikk ikke sovet noe før vi dro, så det var nok ikke så rart hun var litt sur og grinete. Men nå er hun i seng, og jeg tipper hun kommer til å sove godt i natt:)

Tidligere i dag var vi på posten og hentet ut en pakke til Carina, og nok en gang vil jeg vise dere hva den inneholdt, hihi :)


Bok om kroppen vår og PC-spill med Josefine.


Liten bokboks med fire bøker om tall, motsetninger, lek og farger, og boka "Overraskelse Dora".

Det skulle være med enda et PC-spill, men det spørs om de ikke hadde det på lager, for det stod at de skulle ettersende det. Så da kommer sikkert det etter hvert. Jeg husker at jeg hadde et Josefinespill til PC da jeg var lita, og jeg syntes det var såå gøy! Så da måtte jo såklart det være med hjem. Kanskje Carina, om noen år, synes det er like gøy, hvem vet :)

Og til slutt en liten gladnyhet (i alle fall for min del): Jeg ble en av de 2000 som skulle få et gratis brillepar fra LensWay!:D Det er jo alltids kjekt å ha et par briller ekstra. Nå lurer dere som har fulgt med meg en stund sikkert på hvorfor jeg skal ha briller. Det er da ikke lenge siden jeg skrev et innlegg om at jeg ser så bra. Grunnen skal jeg fortelle om i et innlegg snart. Det er så stort et tema, at jeg finner det vanskelig å snakke om det. Men jeg må få gjort det snart, har lovt det lenge nå. Jeg må nesten få takke dere for at dere er så tålmodige med meg, hehe.

Ha en fortsatt fin lillelørdag!

Hvordan har kvelden deres vært?

Pakke i posten!

I dag fikk jeg enda ei pakke i posten, bare to dager etter at jeg bestilte den! Er kjempefornøyd med at superkul.no er så kjapp med å få sendt ut ordrer. Det pakka inneholdt var denne:


Et LOVE-skilt med to rammer og ei hjertepute til å henge på veggen. Dere finner det her.

Som dere kanskje ser har jeg ikke fått satt inn egne bilder enda, men satser på å få gjort det i løpet av morgendagen :) Slenger med bilde av et nydelig hjerte av stein med "Verdens beste mamma", som jeg fikk med verdens beste svigermor. Nemlig min svigermor ♥


Kjøpt på Nille.

Vel, Carina er umulig og vil ikke sove, som vanlig, så jeg får avslutte her. Jeg regner med dere hører mer fra meg i morgen. Ha en fantastisk kveld videre! Nyt den før helga kommer, haha ;)

Hva synes du?

Pakke i posten!

For noen dager siden fikk jeg ei pakke i posten fra superkul.no. Jeg hadde en 100lapp tilgode der så jeg tenkte å bruke den. Det er jo så mye salg der nå, så en får da så mye for pengene! Anbefaler å ta en titt innom her. Her er det jeg kjøpte.


Denne capribuksa, bare at den var i hvit, til 59, 80 kr.Oppladbare batteri AA og AAA til bare 13, 80 kr.

Som sagt er det masse tilbud der nå, helt oppe i 90% rabatt, så for de som ikke allerede har vært inne og sett vil jeg anbefale å gjøre det.

Hva synes du om innkjøpet?

To pakker i posten!

Jeg har gledet meg så til idag. Jeg fikk to hentemeldinger på sms, så da var det rett nedover og hente pakkene. Vi har lenge hatt lyst til å ta noen fine bilder av Carina med proff fotograf, men vi har ikke kunnet tatt oss råd til det, så vi tenkte vi skulle prøve å gjøre det selv. Vi har jo tross alt et bra speilreflekskamera. Men så var det det å lære seg å bruke det... Vi sendte inn to bilder til Foto Knudsen, som jeg kun hadde gjort om til svart/hvitt selv, og her er resultatet:Dette er 50x40 lerretbilder som kostet kun 249 kr per stk (halv pris). Synes det ble bra jeg, til å være så lite redigert. Mamma begynte å gråte da hun så bildene, de var så fine:)

Den andre pakka var fra nelly.com og inneholdt denne:


// nelly.com

Denne kostet 599 kr, men jeg betalte bare 499 kr. Jeg tenkte jeg skulle bestille den i small, men det ble medium og takk for det; den var liiten i størrelsen.

Da skal jeg kose meg resten av kvelden med en film sammen med Kjetil, så fremt lillegull vil sovne snart. I natt som var var hun umulig. Hun nektet å sove, og sovnet ikke før 06:30 idagtidlig. Satser på ikke-reprise nå! Ha en fortsatt fin kveld :)

Hva synes du?

Pakke i posten og Moldetur!

Tidligere sa jeg jo at jeg hadde bestilt meg noe, og idag fikk jeg det :D Det var en pakke fra superkul.no. Jeg skulle egentlig bare se etter et par sko som passet til den hvite julekjolen min, men endte opp med å kjøpe ei bukse og en topp også. Tenkte å slenge med et par bilder av fangsten.


Det bleike morgentrynet mitt glemte visst å smile.


Bare så synd at ene reima på venstreskoen var ødelagt da jeg åpnet esken.. Finner vel en løsning.

Er litt i tvil om jeg skal ha buksa eller om jeg skal returnere den. Str. 36 skal egentlig passe til meg, men den var vel liten i størrelsen sikkert. Jeg har gått ned til 57 kg nå, og jeg kommer sikkert til å gå opp igjen når jeg er ferdig med å amme. Jeg kan i grunn ikke legge på meg ett gram, da er buksa garantert for liten. Så er som sagt litt i tvil om hva jeg burde gjøre.

I går tok jeg og Kjetil med oss Carina til Molde på juleshopping, og det var så koselig! Må innrømme at jeg var litt nervøs for at det skulle bli mye skriking hvis hun ble lei eller noe, men hun var stille og tilfreds hele tiden. Da hun ikke skulle sove fikk hun ligge med vognen helt åpen, og da lå hun og smilte og så seg rundt. Har lyst til å gjøre det igjen, koste oss så veldig:)

Vi fikk kjøpt resten av julegavene på lista vår og i tillegg kjøpte vi litt pynt til hjemmet, blant annet dette:Synes det ble ganske fint i grunn:) Før har jeg liksom ikke hatt noe spesielt forhold til nettopp det å pynte så mye til jul, men nå etter at jeg fikk Carina merker jeg at jeg synes det er kjempekoselig. Aldri i verden om jeg hadde kjøpt meg ny julepynt før, men nå er det helt annerledes. Rart det der altså, men det er vel kjerringemnet som trenger seg på ;)

Nå skal jeg bare kose meg resten av kvelden sammen med den lille familien min, Hangover 2 og yoghurt ♥ Dere får fortsatt ha en fin kveld alle sammen!

Linda :)

Linda :)

25, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv