*Ønsker seg*

Wants; Perfect Home

God kveld alle sammen! Det har vært lite å høre fra meg nå, men jeg har rett og slett ikke hatt noe å skrive om, så da er det i grunn bedre å la være :)

Har sittet litt inne på lunehjem.no i kveld og kikket. De har så utrolig mye fint! Siden jeg ikke har noe spesielt annet å fortelle, så tenkte jeg like godt å legge ut noen av mine favoritter her :) Enjoy!


Alt er hentet her. Enn om en hadde hatt alt dette!! Blir helt tullete i toppen jeg, haha. Best jeg går og legger meg snart :) Ha en fin kveld videre!

Me wants - Perfect HomeJeg blir helt klein!! Og dette er jo bare en liten brøkdel av alt det fantastiske de har. Klikk her for flere herligheter. Snakk om at jeg skal shoppe når jeg får penger da..

Wants fra Illusion

Illusion har så sykt fine klær, er så mye jeg har lyst på! Her kommer noe av det :)

Denne grå minikjolen:Denne stilige minikjolen i svart og hvit:Denne minikjolen i brun:Denne minikjolen i cerise og svart:I tillegg har de masse fine piercinger:


Klikk på bildene for produktinformasjon. Alle bildene er hentet fra illusion.no.

Hva synes du om disse klærne og piercingene? Hvilke er deres favorittprodukter fra illusion (link)?

Wants fra Kremmerhuset

I dag fant jeg ut at Kremmerhuset har nettbutikk. Nei, jeg visste faktisk ikke det fra før. Så nå har jeg sett gjennom hele siden der og funnet en del ting jeg viiil ha. Var en del ting jeg hadde lyst på, men som jeg ikke fant der, blant annet et større utvalg av bokstaver og andre bokser til kjøkkenet. Men Kammerset ligger bare 10 minutter unna her med bil så jeg får ta turen dit en dag:) Har mye av de samme tingene der. Uansett, her er det jeg fikk lyst på.


Alle bildene er hentet fra Kremmerhuset.no
Hva synes du?

Ønskeliste

Det er mange som har spurt hva Carina ønsker seg til jul, så da tenkte jeg like så godt å lage et innlegg om det :)


Akkurat dette pleddet med Carinas navn, fødselsdato, klokkeslett, vekt og lengde. (pledd.net)


Badesete i rosa (Denne er hun så heldig å få:))


Rangler/biteringer

Bjellerangler

Mobile for seng


Hoppehuske (Denne er hun så heldig å få:))

Iiamo Flaske, som varmes opp til 37 grader på 4 minutter med  varmepatronen. Kjekt å ha på tur.


Plastsmekke


Skål med skje


Små, fargerike kleshengere


Elektrisk vugge som ikke vibrerer, men som vugger. Funker ikke så bra med vibrasjon, sliter med å få henne til å sove. (Denne er hun så heldig å få:))


Libero bleier str. 4


Angelcare refill til bleiebøtte


Sokker av den litt tjukke typen.

Dette er altså det hun ønsker seg, men det har ikke noe å si om det er brukt, så lenge det er i like god stand som om det var nytt. Om noen har noe av dette de vil kvitte seg med så skrik ut:)

Hva ønsker barnet ditt seg/du deg til jul?:)

*Ønsker seg*

Var innom nelly.com en tur i går kveld, og der fant jeg maange fine klær jeg virkelig kunne ha tenkt meg! Til tider merkes det at man er en gravid student uten inntekter.. For å si det sånn er det ikke noe her jeg kommer til å kjøpe:p Best å lære seg å prioritere annerledes:) Meen er da lov å sikle over bildene fordi? Ikke røre, bare se, er det vel noe som heter..


Henholdsvis bildene over: 549 kr, 99 kr, 279 kr, 799 kr
Henholdsvis bildene under: 499 kr, 199 kr, 149 kr, 599 krHenholdsvis bildene over: 499 kr, 499 kr, 349 kr, 499 kr
Henholdsvis bildene under: 199 kr, 259 kr, 499 kr, 499 kr


Henholdsvis bildene over: 699 kr, 499 kr, 379 kr, 199 kr
Henholdsvis bildene under: 779 kr, 449 kr, 449 kr, 799 kr


Henholdsvis bildene over: 299 kr, 249 kr, 999 kr, 159 kr
Henholdsvis bildene under: 699 kr, 399 kr, 995 kr, 299 kr

Ja, jeg er klar over at et par av produktene ble med to ganger, men det får så være! Synes disse klære er såå stilige!! Klarer ikke slutte å stirre på dem. Og dette er bare en bitteliten del av alle klesprodukter som fins rundt om på butikkene! Fi flate, det er mye fint! MEN... Det er også mye stygt rundt omkring, herreguuud :p

Q: Var det noe her du likte og som du kunne ha tenkt deg?:)
Q: Var det noe her du absolutt ikke likte?:)

- Lindz

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits