juli 2012

Heldige meg nok en gang!

I går fikk jeg en koselig pakke i posten fra Camilla, jenta bak den flotte bloggen små øyeblikk med cams! Jeg hadde vunnet andrepremien i give awayen hennes, som var en overraskelsespakke. Dette var det den inneholdt:Servietter og en løper fra Kremmerhuset, og en melkesjokolade som jeg sitter og koser meg med i skrivende stund! Kjempekoselig pakke :) Tusen takk skal du ha Camilla!

Se hva Carina har fått!

For et par uker siden kom onkelen til Carina (broren til Kjetil) hjem til oss med en gave til Carina! Han hadde sett denne stolen på Møbelhuset der han jobber, og bare måtte kjøpe den, sa han :p Det er rett og slett en mini-stressless, og det er noe av det vittigste jeg har sett!


Her er det prøvesitting på gang.Til å begynne med syntes Carina stolen var litt skummel, men det gikk fort over. Hun har naturligvis ikke tid til å sitte der lenger enn 3 og et halvt sekund, men det blir vel med tiden. Siden den blir så lite brukt av Carina akkurat nå, så tar jeg ansvar og bruker den selv. Veldig god stol, selv om jeg sikkert overskrider maksgrensen på antall kg med god margin..

Heldige Carina!! Tusen takk Pingo :)

Hva synes du om stresslessen?

Ferie og innkjøp!

Heisann!

Det har vært litt stille fra meg den siste tiden, men slik er det bare. Siden Kjetil gikk på ferie har vi vært litt her og der egentlig. Vi har jo feriehus i Øyer så der har vi alle sammen tilbrakt noen dager. Akkurat nå er jeg, Kjetil, Carina og Lykke hjemme på Sunndalsøra en tur, før vi skal tilbake til Øyer igjen i morgen. Kjetil har nemlig tatoveringstime på Lillehammer på torsdag. Noen som vil gjette hva han skal ha? ;)

Det har også vært litt shopping i løpet av ferien, og mer blir det nok! Det er veldig mye salg spesielt på kles- og skobutikker nå, så det lønner seg å handle da.


Telys i sink fra Møbelhuset til 39,-


Hjerter med skrift fra Møbelhuset til 99,-


Ramme med Love fra Idemakeriet i Øyer til 198,-. Ta en titt innom og sjekk ut alt det nydelige interiøret denne dama har å tilby!! Gjerne del siden hennes videre så flere får vite om henne :)To skopar til meg fra Eurosko til 599,- og 1000,-.


To skopar til Kjetil fra Eurosko til 799,- og 399,-.


Speilplakett Love fra Superkul til 89,-

I tillegg har jeg begynt med fimo, så der har det gått med en del kroner til utstyr osv. Jeg har brukt et par timer i ferien, kan du si, på å kose meg med å lage forskjellige figurer :) Det er kjempegøy!! Jeg har laget nøkkelringer, mobilcharms, kjøleskapsmagneter, øredobber og smykker. I love panduro!

Jeg tror jeg skal spare litt nå fram til jeg kommer meg på Strandtorget i Lillehammer, for da skal jeg innom Kremmerhuset og raske med meg et par ting:) Bare ELSKER slike butikker!!

Hva gjør du i ferien? Hva synes du om innkjøpet?

Pakke i posten

Heisann! Ble et sent innlegg dette nå, men det får bare være. Har faktisk vasket, ryddet og stått i hele dagen, så nå skal jeg straks ta meg en god og varm dusj :D

Carina har ligget over hos bestemor på Øra i natt som var, så hun kom ikke hjem før seent ikveld. Skal tro de har kost seg den stunden ;) Må legge ut et par bilder som bestemor tok av gulljenta også da.. :)


Carina fikk seg gåbil for et par dager siden. Og babyen er så klart med på tur :)


Såå blid og fornøyd etter å ha hvilt og fått middag :D

Så over til pakken jeg fikk i dag! Jeg har bestilt mer garn fra sparkjøp. Skulle egentlig bare ha garnet på bildet under, men siden det bare kostet 66,- måtte jeg kjøpe et par andre ting også. De ekspederer dessverre ikke bestillinger under 198,-.


SparGarn til 5,50,-

Så da ble det jakke på mor...

Deminjakke til 89,50,-

og genser på far :)


Genser med knapper til 79,-

Bildene er linket.

Vel, da skal jeg hoppe i dusjen, så dere får fortsatt ha en fantastisk natt videre :D

Har du fått noen pakker i posten i det siste?

Vil du hjelpe meg?

Hei og hopp!

Jeg har nettopp meldt meg på Tines fotokonkurranse og vil vise dere bildet mitt! Månedens tema er "lys", så jeg syntes dette bildet passet ganske bra :)


Bildet er tatt av meg fra soverommet vårt og viser den nydelige Haremdalen.

Hvis du liker bildet mitt, gå gjerne inn og legg igjen en stemme! Det blir jeg veldig takknemlig for :)

Vil du gi meg en stemme? Har du også sendt inn et bidrag?

Stor gave fra bestefar!

God dag alle sammen! Nok en herlig dag her på gården! Det er overskyet, men det er over 20º, og slik har det vært lenge. Herlig :D

I går var jeg, Kjetil og Carina hos bestefar Roger en tur. Der fikk vi is og jordbær, og da var det ei som ble glad! Matvraket vårt ♥ I tillegg fikk Carina en tidlig bursdagsgave, som var kjempefin!!

 
Cocoon Couture Bean Bag
BabyBjörn Matstol fra 6 mndr til 3 år


Tøff bukse i str. 80


Søt kjole i str. 80


Hvit body med blondekant

Carina var litt skeptisk på den store sittesekken, men da hun fikk en kjeks og TV'en kom på var det ikke så aller verst likevel. Ikke det at hun hadde tid til å sitte i ro til kjeksen var spist opp en gang men.Heldige jenta vår!! Tusen takk pappa og Elin :)

Carina ligger og hviler, så jeg skal nyte stillheten før det braker løs igjen :D Ha en fortsatt fantastisk dag kjære lesere!

Hvordan er været hos dere? Hva synes du om det Carina fikk?

Se hva Carina fikk idag!

God kveld kjære lesere :)

I dag fikk jeg en pakke i posten, og den var fra Inger Lise som står bak den flotte bloggen TiddyMin! Ta gjerne en titt innom henne. For en stund siden vant jeg en give away hos henne, og premien var en hjemmelaget tunika i valgfri farge. Av alle de maange loddene som ble trukket var nettepp mitt lodd vinnerloddet. Gjett om jeg ble glad!

Tunikaen er lilla og str. 24 mnd. Til tross for at Carina bare er 11 mnd (snart), har hun brukt den i heele dag! Den er nok litt stor, men det går da fint an å bruke den som kjole fram til hun har vokst seg større :D
Prinsessevink hjemme hos bestemor på Øra :D

Tusen tusen takk Inger Lise, den var nydelig!! Den kommer til å bli godt brukt, det er helt sikkert :)

Ha en fin kveld/natt videre alle sammen! Vet ikke om jeg får lagt meg enda siden Carina sov til 12:30 idag!!! Fra 22 på kvelden. Er det mulig? Og siden hun er vekkeklokka mi så sov jo jeg like lenge også. Jaja, vi satser på å starte dagen litt tidligere i morgen :)

Er ikke tunikaen bare helt fantastisk fin?

Snørose, erteblomst og reir! Salgsblogg?

God kveld!

Slenger inn bilder av noen nye heklerier igjen jeg!

Det er så herlig å kunne drive med dette når som helst! Jeg har en stund tenkt på om jeg kanskje skal begynne å produsere og selge litt, men jeg får ikke helt bestemt meg. Det er noe jeg har lyst til, men jeg vet ikke om det er noe interesse for det osv. Har en liten drøm om å starte en minibutikk på stabburet vårt med hjemmeproduserte klær og småting med mitt eget merke. Det kommer nok helt sikkert til å skje en gang i framtida, og fram til da får jeg bare produsere og produsere :D Men det jeg lurer på nå i første omgang er å f.eks lage meg en salgsblogg eller noe.

Kos dere videre i natten, jeg skal hekle litt, hihi :)

Hva mener du, burde jeg lage meg en salgsblogg og legge ut ting jeg lager?

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits