hits

juni 2012

Badetur

Hei hei!

Da er det jammen meg sengetid snart igjen! Tror ikke Carina helt har skjønt det, siden hun ligger og skravler og kaver i senga si.. Så da kan jeg likeså godt vise noen bilder fra en båt/badetur på Flå jeg, Kjetil, Carina, bestemor Marianne, bestemor Oddrun, bestefar Inge, onkel Pingo, Bjarne, Jonas, Joakim + Lykke var på sent i mai :) For en herlig gjeng ♥


Carina synes det er gøy å rive ned håndduken som skal gi skygge.


Jeg har da vel ikke gjort noe galt?


Deilig med avkjølende frukt!Men mamma er altfor treig til å gi meg!!


Lykke er også med :)


Onkel Pingo og Bjarne svømte over til et berg.


Raringen min


Vi prøvde å legge Carina oppi senga i båten da hun skulle hvile, men det var altfor mye støy og lys til at hun fikk sove. Så det ble ingen hvil!


Lykke koste seg da hun fikk springe løs og bade som hun ville :)

Vi badet, grillet, solte oss og stod på vannski. Med andre ord, hadde det FANTASTISK :) Er så glad i dere alle sammen ♥

Har du vært på båttur/badetur i år? Carina var litt over 9 mnd her, når var barnet ditt på sin første badetur?Bilder fra 17. mai

God kveld!

Siden jeg har vært fraværende her en stund har jeg ikke får vist noen av 17. mai-bildene enda. Så da tenkte jeg å slenge inn et lite innlegg med noen bilder nå før jeg finner senga :)

 Det var en kald dag, så dessverre måtte Carina ha på seg en del mer klær enn det vi egentlig hadde lyst til. Vi gledet oss så til å vise henne fram i den nye fine kjolen sin, hehe. Men det var da en kjempefin dag til tross for litt regn og ikke fullt så varme grader. Bestemor kjøpte softis til oss alle sammen og da måtte så klart Carina rive den ene isen med sjokoladestrø på over bunadsskjorta til mammaen sin. Det syntes hun nok var kjekt. I tillegg fikk hun Ole Brumm-ballong som vi festet på vogna hennes. Den var litt skummel, men det var veldig gøy å dra i snora hans.

Før jeg avslutter og finner senga, må jeg få si gratulerer med 10mndsdagen til jenta mi ♥ Som egentlig var i går, siden klokka har bikket midnatt.. Tenk at om to små måneder er hun ett helt år! *Angst* Neida, herlig er det! Til tross for en trassalder * 10 nå for tiden, er livet fantastisk :) (Sånn helt by the way, flere som har illsinte småttiser som glefser, slår og brøler mesteparten av døgnet på denne alderen..?)

Hvordan var deres 17. mai-feiring?

Natta kjære lesere!

Ammeslutt

Heisann og hoppsann!

Har hatt et lite bloggopphold en måneds tid, men nå skal jeg prøve å komme tilbake med mer nytt :)

Som dere sikkert allerede har fått med dere så har jeg nå sluttet å amme. Veldig blandede følelser rundt nettopp dette. Lørdag 9. juni var den siste kvelden med amming, og da hadde jeg ammet kun èn gang om dagen i en ukes tid, og det var til kvelds. Jeg hadde egentlig ikke planlagt å slutte så tidlig, men det var noe som sa meg at denne dagen var rett. Jeg er nok litt rar, men det er ingen nyhet. De siste månedene har Carina vært veldig urolig og opptatt av andre ting under ammingen, men den kvelden var hun så rolig og hun koste seg skikkelig. Så da bestemte jeg meg for at det er slik jeg vil huske den siste ammingen. Jeg satt der lenge etter at hun hadde sovnet og bare så på at hun lå der. Det var faktisk litt trist å fjerne henne fra puppen og legge henne ned i senga, siden jeg visste at dette var den siste gangen.

I kveld er det dag fire uten pupp, og det går greit til tross for at leggingen har blitt en god del vanskeligere. Hun får jo kos på senga før vi legger henne, men hun får jo ikke den puppen sånn at hun sovner før vi legger henne. Hver kveld har det tatt mange timer før hun har sovnet, og vi har måttet tatt henne opp igjen flere ganger rett og slett fordi at det ikke har gått. Prøvde å gi henne flaske med varm Tine lettmelk ikveld, men det var overhodet ikke interessant. Litt merkelig siden hun nidrikker melk til måltidene om dagen.

Det går seg vel til etter hvert, og fram til da får en bare gjøre det beste ut av det. Det er jo på en måte litt godt å ikke amme lenger, men det er et stort savn også. Jeg og Kjetil kommer til å reise litt framover og det er ikke alltid Carina kan være med, så da er det kjekt å ha sluttet innen den tid. For ikke å snakke om at det blir enklere for Carina å overnatte hos besteforeldre og slik. Så det er både positivt og negativt med dette også, som med (omtrent) alt annet :)


Væt ikkje heilt ka e tru ee nei!!

Carina var nesten 10 mnd da jeg sluttet å amme, når sluttet du å amme? Hvor lenge kommer du til å amme?

, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

Kategorier

Arkiv