juni 2012

5 nye heklerier

Heii!

Tenkte jeg skulle vise dere noen nye heklerier som jeg har blitt ferdig med. Fyy så gøy det er :D
Skolebolle


Liten korg


Fargeblyant


Reir og eggJeg har meldt meg inn hos hobbyklubben, og der har de utrolig mange kjekke bøker osv. Så jeg gleder meg til å fortsette å lære meg nye ting!

Nå skal jeg faktisk kjøre min kjære mor ut på fest, så jeg får avslutte her. Kjekt at jeg kan være "barnepike" for hennes barn for en gangs skyld når hun alltid stiller opp for oss når vi skal ut på noe :) Dere får ha en fortsatt fin lørdagskveld alle sammen!! ♥

Hva synes du om hekleriene mine? Hvilken likte du best? Har du noen tips til meg om hva annet jeg kan lage?

Hvil i fred lille gråspurv

God kveld i stuen!

På gården vi bor, bor det også ganske mange fugler oppunder takrennene/bjelkene. For noen dager siden falt det ut en knøttliten gråspurvunge som landet oppå varmepumpa ute. Vi visste ikke om den var skadet eller ikke, så vi bestemte oss for å ta den med inn, før kattene gjorde det.

Mens "bror" ordnet kasse med flis osv, var jeg i hønsegården og gravde opp mark til den store gullmedalje. For å være så mild som overhodet mulig i språkbruken, så kan vi si det slik at vi tilberedte marken og prøvde å gi fuglen. Det ville den ikke ha, og vi skjønte at dette ikke kom til å bli så lett. Jeg skrev en facebookstatus og fikk fort noen behjelpende svar. Vi tok plommen av et egg, pisket det, hadde det i en brødpose og klipte et bittelite hull på. Vi prøvde å gi ungen dette, men den ville ikke gape. Så da var det fram med tannpirkeren, for rett og slett "bryte" opp nebbet hans. Til slutt skjønte han at det var mat som kom ut av posen og da gapte han selv.I fire dager matet vi han med eggeplomme og vann. Han ble sterkere og sterkere for omtrent hver time som gikk. Da vi tok han inn klarte han ikke å stå en gang, og vi lurte på om han hadde brukket begge beina i fallet. Allerede dagen etter hoppet han rundt og flakset. Han sov mye og pep annenhvert sekund når han var våken. Han ble med inn på rommet vårt om natten sånn at han var trygg fra de fire kattene som lusket nysgjerrige rundt. Før vi la oss til å sove om natten tullet jeg han godt inn i en god og varm klut. Der lå han så fint helt til neste dag.

Så kom torsdagen. Vi alle var ute på jobb. Barnegrinda på stua var lukket. Men det var ikke døra.. Trenger jeg si mer?

Du klarte deg så godt. Beklager at vi ikke passet godt nok på deg..

Hvil i fred lille gråspurv.. ♥

Badetur

Hei hei!

Da er det jammen meg sengetid snart igjen! Tror ikke Carina helt har skjønt det, siden hun ligger og skravler og kaver i senga si.. Så da kan jeg likeså godt vise noen bilder fra en båt/badetur på Flå jeg, Kjetil, Carina, bestemor Marianne, bestemor Oddrun, bestefar Inge, onkel Pingo, Bjarne, Jonas, Joakim + Lykke var på sent i mai :) For en herlig gjeng ♥


Carina synes det er gøy å rive ned håndduken som skal gi skygge.


Jeg har da vel ikke gjort noe galt?


Deilig med avkjølende frukt!Men mamma er altfor treig til å gi meg!!


Lykke er også med :)


Onkel Pingo og Bjarne svømte over til et berg.


Raringen min


Vi prøvde å legge Carina oppi senga i båten da hun skulle hvile, men det var altfor mye støy og lys til at hun fikk sove. Så det ble ingen hvil!


Lykke koste seg da hun fikk springe løs og bade som hun ville :)

Vi badet, grillet, solte oss og stod på vannski. Med andre ord, hadde det FANTASTISK :) Er så glad i dere alle sammen ♥

Har du vært på båttur/badetur i år? Carina var litt over 9 mnd her, når var barnet ditt på sin første badetur?Bilder fra 17. mai

God kveld!

Siden jeg har vært fraværende her en stund har jeg ikke får vist noen av 17. mai-bildene enda. Så da tenkte jeg å slenge inn et lite innlegg med noen bilder nå før jeg finner senga :)

 Det var en kald dag, så dessverre måtte Carina ha på seg en del mer klær enn det vi egentlig hadde lyst til. Vi gledet oss så til å vise henne fram i den nye fine kjolen sin, hehe. Men det var da en kjempefin dag til tross for litt regn og ikke fullt så varme grader. Bestemor kjøpte softis til oss alle sammen og da måtte så klart Carina rive den ene isen med sjokoladestrø på over bunadsskjorta til mammaen sin. Det syntes hun nok var kjekt. I tillegg fikk hun Ole Brumm-ballong som vi festet på vogna hennes. Den var litt skummel, men det var veldig gøy å dra i snora hans. Dessverre ble ikke Ole Brumm mer enn ett døgn gammel. 18. mai hadde pappa bursdag og utover kvelden klarte han ikke å motstå fristelsen. Han måtte ha det dyrebare Brumm bar på.

Før jeg avslutter og finner senga, må jeg få si gratulerer med 10mndsdagen til jenta mi ♥ Som egentlig var i går, siden klokka har bikket midnatt.. Tenk at om to små måneder er hun ett helt år! *Angst* Neida, herlig er det! Til tross for en trassalder * 10 nå for tiden, er livet fantastisk :) (Sånn helt by the way, flere som har illsinte småttiser som glefser, slår og brøler mesteparten av døgnet på denne alderen..?)

Hvordan var deres 17. mai-feiring?

Natta kjære lesere!

Ammeslutt

Heisann og hoppsann!

Har hatt et lite bloggopphold en måneds tid, men nå skal jeg prøve å komme tilbake med mer nytt :)

Som dere sikkert allerede har fått med dere så har jeg nå sluttet å amme. Veldig blandede følelser rundt nettopp dette. Lørdag 9. juni var den siste kvelden med amming, og da hadde jeg ammet kun èn gang om dagen i en ukes tid, og det var til kvelds. Jeg hadde egentlig ikke planlagt å slutte så tidlig, men det var noe som sa meg at denne dagen var rett. Jeg er nok litt rar, men det er ingen nyhet. De siste månedene har Carina vært veldig urolig og opptatt av andre ting under ammingen, men den kvelden var hun så rolig og hun koste seg skikkelig. Så da bestemte jeg meg for at det er slik jeg vil huske den siste ammingen. Jeg satt der lenge etter at hun hadde sovnet og bare så på at hun lå der. Det var faktisk litt trist å fjerne henne fra puppen og legge henne ned i senga, siden jeg visste at dette var den siste gangen.

I kveld er det dag fire uten pupp, og det går greit til tross for at leggingen har blitt en god del vanskeligere. Hun får jo kos på senga før vi legger henne, men hun får jo ikke den puppen sånn at hun sovner før vi legger henne. Hver kveld har det tatt mange timer før hun har sovnet, og vi har måttet tatt henne opp igjen flere ganger rett og slett fordi at det ikke har gått. Prøvde å gi henne flaske med varm Tine lettmelk ikveld, men det var overhodet ikke interessant. Litt merkelig siden hun nidrikker melk til måltidene om dagen.

Det går seg vel til etter hvert, og fram til da får en bare gjøre det beste ut av det. Det er jo så klart herlig å ikke amme lenger, men det er jo et savn. Jeg og Kjetil kommer til å reise litt framover og det er ikke alltid Carina kan være med, så da er det kjekt å ha sluttet innen den tid. Fint om hun har kommet inn i de "nye" rutinene når vi reiser og bestemødrene skal ta over. Det blir også enklere med tanke på festing på mor, for ikke å snakke om at det blir enklere for Carina å overnatte hos besteforeldre og slik. Så det er både positivt og negativt med dette også, som med (omtrent) alt annet :)


Væt ikkje heilt ka e tru ee nei!!

Carina var nesten 10 mnd da jeg sluttet å amme, når sluttet du å amme? Hvor lenge kommer du til å amme?

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits