mai 2012

Sykt hus!

Hei og hå!

Da har forkjølelsen/influensaen rammet oss også. Både jeg, Kjetil og Carina ble dårlige på tirsdag, og det har egentlig bare blitt verre siden da.

Natta som var våknet Carina flere ganger og var veldig urolig, så jeg skjønte egentlig at det var noe på gang. I 2-tiden var hun så tett i nesa og det surklet så fælt bare hun pustet at jeg ville ikke la henne ligge der lenger. Jeg tok henne med opp og skiftet på henne. Stakkar, både hun og puta hennes var siklet full og ikke minst full av snørr. Hun var så svett at pysjen hennes var klissvåt i tillegg til at det var en diger dam i senga. Kinnene hennes var knallrøde og glovarme. Hun hadde temperatur på 38,9º og var ikke i form i det hele tatt. Vi gikk og bar på henne og lekte på gulvet med henne fram til rundt 3:30. Prøvde jevnlig å få i henne noe vann, men det ville hun ikke ha. Det ligner ikke Carina, for hver gang ellers når vi tilbyr henne vann så belmer hun som bare det. Vi skiftet på henne igjen, og da hadde temperaturen gått ned til 38,3º, så vi håpet jo på det beste. La henne i vogna inne på soverommet vårt og fikk henne omsider til å sove. Hun våknet jo ofte stakkar, og sovnet ikke igjen før jeg begynte å trille henne. Etter 6:30 ville hun ikke sove mer, så da stod vi opp og startet dagen en liten time senere. Da hadde temperaturen steget til 39,7º, og absolutt ingenting ville stoppe gråten. Fryktet at hun skulle begynne å kaste opp også, da hun begynte å brekke seg et par ganger helt uten videre. Heldigvis slapp hun unna det.

Tre hviler hadde hun i går, mot fra normalt én hvil, så det er tydelig at hun ikke var i form. Under den første hvilen hennes sov jeg også et par små timer. Kjetil dro tidlig på morgenen til Surnadal for å få ATV'en på service, og da han kom hjem ble det ordnings med febernedsettende. Tidligere på dagen var alt vi hadde å ty til stikkpiller for babyer fra 0 til 4 mnd, men det funket det altså. Hehe. Selv om alt ble mye bedre med flytende paracet som til og med smakte godteri :) Den siste hvilen var fra 17:15 til 20, og da benyttet jeg og Kjetil anledningen til å sove vi også, i tilfelle det skulle bli enda en våkennatt. Litt sjokkerte var vi over at hun hadde sovet så lenge, men godt var det. Siden hun ikke våknet før 20 ikveld, ble hun ikke lagt før 23:30. Det blir litt tull med rutiner og slik når man er syk, men det er noe man bare må innrette seg etter. Synes det har gått bra jeg, til å være første gangen vi alle sammen er skikkelig dårlige. Carina sovnet fint i kveld, men har sovet litt urolig og våkner fremdeles nå og da. Er enda usikker på om hun kommer til å våkne "for godt", men vi får vel legge oss snart likevel tenker jeg. Begynner så smått å bli trøtte vi også etter den lange hvilen i kveld :p

Må få takke bestemor Marianne og Oddrun for kjempegod hjelp i dag, det var kjekt!! Oddrun hadde strikket en herlig muffinslue til Carina som hun tok med oppover i dag. Det var en fin gave som lillegullet ble glad for oppi all trasigheta :) Mamma disket opp med skikkelig melkesuppe til Carina som var med å lindre halsen. Den likte hun tydeligvis veldig godt, da hun etter hver skje gapte og stønnet etter mer :) Dere er kjempegode begge to, hva skulle vi gjort uten dere? ♥

Skjønner at slike detaljerte innlegg om sykdom osv ikke er så veldig spennende lesning for dere, men som jeg har påpekt flere ganger før så er jo bloggen også ment som en dagbok. Første gangen man blir skikkelig syk er jo en milepæl verdt å ha noen minner fra det også vet du, hehe.

Men nå tror jeg at det er på tide å finne senga gitt. Lade opp batteriene til en ny og forhåpentligvis litt friskere dag for alle mann :) God natt videre både til de sovende og til natteranglerne!


Sovee

Hvor gammel var barnet ditt første gangen h*n ble syk?

Carinas 17. mai-antrekk!

Hei hei!

Jeg har en stund vært på utkikk etter en fin 17. mai-kjole til Carina, men har rett og slett ikke funnet noe "outstanding" noe sted. Før i natt! Da kom jeg over en kjole som jeg falt pladask for. Denne kjolen, på det samme nettstedet, så jeg på for et par uker siden også, men da hadde de så få størrelser inne. Jeg tenkte den var utsolgt og at de ikke kom til å få den inn igjen i flere størrelser før den store dagen. Da må jeg si jeg ble litt lei meg. Men som sagt, så har de fått den inn igjen, og da kan dere tro jeg var kjapp å bestille den med en gang, hehe. Se så fiin den er da(!!):


Bildet er linket.

Jeg gleder meg enormt til å se Carina i denne! Og ikke minst gleder jeg meg til å gå i tog å vise henne fram, hihi.. Håper og tror den kommer i løpet av denne uka, så det blir spennende å se om den passer. Bestilte str. 74, men jeg lurte litt på å bestille i str. 80, i tilfelle den skulle være liten i størrelsen. Det var en veldig kjekk størrelseguide inne på siden, og i følge lengden hennes så skulle str. 74 være bra. Kjempepluss til lekmer.no for det altså, ikke alle sider som har så fin størrelseguide.

Er det noen som vet om det finnes "hatt" og sko i samme stil også? Har ikke fått tak i det nemlig. Carina har forøvrig større skogarderobe enn meg, men det hadde vært gøy å ha noe i samme stil. Er det matros, så ER det matros ;)

Hva skal barnet ditt/barna dine ha på seg 17. mai?

Flere hekla cupcakes!

God kveld/natt folkens!

Det har vært stille på denne kanten den siste uka, bare sånn helt foruten grunn egentlig. Det er litt godt å bare la pc'en stå innimellom :) Fordi om det har vært rolig på bloggen i det siste, så betyr ikke det at det har vært rolig i heimen, tvert i mot. Blant annet så reiste Carina seg for første gang helt alene i går! *Stolt* I tillegg så er også tann nr. 2 på vei, så dagene er preget av litt sutring, røde kinn og småfeber. Det tar på å bli stor! Generelt er det en spennende tid vi går inn i, med tanke på både det ene og det andre. Vi trives :)

Over til overskriften.. Jeg har heklet to nye cupcakes som jeg gjerne vil vise dere. Synes jeg begynner å kunne det veldig godt nå, så nå går det virkelig fort å lage de. Da blir det jo fort ekstra gøy også :)

De er mye finere i fasongen nå som jeg har fått tatt i bruk riktig fyllvatt. Nå når jeg ser på de "gamle" som bare har vanlig bomull inni seg, blir jeg nesten flau, hehe.

Jaja, nå skal jeg ta kveld og lade batteriene til en ny og spennende dag i morgen! God natt alle sammen :)

Carina reiste seg for første gang da hun var 8,5 måneder gammel, hvor gammel var barnet ditt? Hva synes du om de nye muffinsene?

Vinneren er...

God kveld!

Da har jeg trekt vinneren av LEGO Duplo putteboksen, og er snart klar for å avsløre hvem det er :D Først vil jeg bare takke alle som ble med! Kjempegøy at det var så mange som ble med nå i forhold til sist!! :) Så tusen takk, kjempekjekt!

Det var random.org som fikk æren av å trekke vinneren, så alle hadde like stor sjanse. 26 personer ville være med, og her ser dere resultatet: 

 

 

 

 

 

 

 

Den som hadde kommentar nr. 10 var............

 

CATHRINE! Gratulerer så masse til deg! Da tenker jeg at Oliver blir glad ;) Putteboksen får du neste gang vi treffes.

Igjen tusen takk til alle som deltok! Det kommer flere sjanser om en stund, så stay tuned!!

God natt ♥

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits