hits

april 2012

Gratis skilt!

Skilt til Carina er noe jeg har hatt lyst på lenge, men det har vi ikke fått tak i enda. Nå har jeg kommet over en mulighet som faktisk kan gi oss et skilt, GRATIS!

Visste dere at skiltmax.no gir bort et skilt til de som blogger? Ta en titt her og se hvordan du kan få ditt skilt gratis! De har utrolig mange fine navneskilt og dørskilt, og dersom du ikke finner noen som passer deg, er det bare å designe ditt eget. Flott, ikke sant?:D

Har du benyttet deg av dette tilbudet?

Carina på ridetur!

Hei hei! Håper alle har hatt ei kjempefin helg! I morgen er det ny uke og nye muligheter :)

I dag har det vært et så fantastisk vær ute. Vi har vært ute hele dagen alle mann, og det var herlig. Vi slapp hestene inn på lavvo/bålplassen så de fikk gnagd litt gress der. De storkoste seg virkelig! Vi tok med Carina bort til dem så hun fikk hilse på dem, og da kom vi til å tenke på at hun ikke har sittet på hest før. Dét måtte vi jo gjøre noe med.
Tror Carina var litt fascinert av manen til Mirko

En gang må være den første, og 8 og en halv måned var altså Carina da hun satt på hest for første gang. Det var vel i grunn ganske sent med tanke på at vi har hester på gården, men men. Som sagt så har det vært nydelig vær hele dagen, og kvelden var heller ikke noe verre:

DEILIG! Nå blir det senga om ikke lenge, så får vi se om det ikke blir en tur i svømmehallen i morgen :) God natt dere!

Test denne!

God morgen! I går kom jeg over et litt artig utklipp hos Nomana, som jeg fikk lyst til å dele videre sammen med min egen vurdering av påstandene.

Å bli foreldre forandrer hele livet ditt. Men ting forandrer seg også for hver nye baby du får. Her er noen forskjeller mellom første, andre og tredje gang du blir foreldre:

Dine klær :

1.baby : Du begynner å bruke mammaklær så snart graviditeten er bekreftet.

2.Baby : Du bruker vanlige klær så lenge du kan.

3.baby : Mammaklærne er dine vanlige klær.

 

Babyens klær :

1.baby : Du forhåndsvasker de nyinnkjøpte klærne og sorterer dem etter farge i kommoden.

2.baby : Du sjekker at klærne er rene og vasker bare de med de styggeste flekkene.

3.baby : Gutter kan da kles i rosa, eller?

 

Bekymringer:

1.baby : Ved første tegn til en rynke, ett knyss eller gråt plukker du opp babyen.

2.baby : Du plukker opp babyen når gråten hennes truer med å vekke den førstefødte.

3.baby : Du lærer fireåringen hvordan hun skal trekke opp den mekaniske babyvuggeren.

 

Smokken :

1.baby : Når smokken faller på gulvet, legger du den vekk til du er hjemme og kan koke den.

2.baby : Hvis smokken faller, tørker du av den med litt saft fra flasken.

3.baby : Du tørker smokken med skjorta og putter den tilbake på plass.

 

Bleiene :

1.baby : Du skifter barnets bleie hver time, uansett om det trengs eller ikke.

2.baby : Du skifter bleier hver 2. eller 3. time - hvis det er nødvendig.

3.baby : Du prøver å skifte bleie før noen reagerer på lukten - eller før bleien sagger på knærne.

 

Aktiviteter:

1.baby : Du tar med babyen på babysvømming, babymassasje og babymusikk.

2.baby : Du tar med babyen på babysvømming.

3.baby : Du tar med babyen til supermarkedet.

 

Hjemme :

1.baby : Du bruker store deler av dagen bare til å beundre det lille barnet.

2.baby : Du bruker deler av dagen til å passe på at ikke den største dytter eller slår den minste.

3.baby : Du bruker litt tid hver dag på å gjemme deg vekk for barna.

Noen som kjenner seg igjen i påstandene? Vel, kan ikke akkurat si at jeg gjør det. Nå kan jo jeg bare basere mine svar på ett barn, men forskjellene er ganske store, bare se her:

Mine klær: Jeg kjøpte meg aldri noen mammaklær, og gikk bare i mine vanlige dongribukser, joggebukser, t.skjorter osv.

Babyens klær: Jeg vasket de minste klærne, altså str. 44 - 62, og sorterte de etter størrelse.

Bekymringer: Jeg tok henne ikke opp bare hun laget en lyd nei, jeg ventet til det var noe mer enn bare koselyder ;) Bestemødrene derimot... H e h e . .

Smokken: Når smokken faller ned, plukker jeg den opp, stapper den i kjeften hvor den blir desinfisert, før jeg gir den tilbake til Carina. Drar fort over den med fingrene hvis den er full av hår da, før jeg stapper den i kjeften for desinfisering.

Bleiene: Bleie skifter jeg med en gang hun har bæsjet, ellers så går det 3-4 timer mellom. Har funnet ut at det passer bra.

Aktiviteter: Siden Carina ble født for over 8 mnd siden har vi vært på babysvømming med henne to ganger. Skal prøve å bli flinkere til det da.

Hjemme: Da hun var nyfødt hadde jeg jo ikke så mye å gjøre på om dagene. Jeg var ikke så trøtt som det jeg er nå for dagen, med tanke på at hun sov over 20 t i døgnet. Da ble det jo til at jeg satt og stirra på henne en del. Nå derimot er jeg kjempeglad for den tiden jeg får fri ;)

Ta denne testen på din blogg du også, og send meg link til innlegget ditt :D

Husk å melde deg på give awayen min!

I won again!

God kveld i stuen!

Slenger inn et lite innlegg før jeg finner senga om ikke så alt for lenge. Jeg fikk ei pakke i posten idag, og det var enda en gladnyhet:

Jeg var så heldig å vinne en deilig, myk klut og en såpe hos Line som står bak denne flotte bloggen. 23. april hadde hun trekning av alle de fantastiske give awayene hun hadde gående, og da jeg besøkte bloggen hennes så jeg at jeg var en av de heldige. Denne premien var sponset av Badaboom.no. Tusen takk til deg Line, setter stor pris på det :)

Husk å melde deg på give awayen min!

God natt til dere alle sammen ♥

Har du vunnet noe i det siste?

Carina pusser tanna si!

Nå som vi har fått ei tann, så må vi jo så klart pusse den. Og da må vi så klart pusse den selv. Og da må jo så klart stolt mamma ta bilde :')


Dumme blitz.

Slik skal det gjøres ja :)

Give Away hos meg!

Heisann alle sammen!

Da tenker jeg det er på tide med en give away hos meg, og jeg håper så klart at så mange som mulig vil være med :)

Du kan vinne:

LEGO DUPLO Creative Sorter!

For å delta:

- Legg igjen en kommentar i dette innlegget om at du ønsker å være med

- Følg meg på bloglovin' (knapp til høyre)

Her kan alle delta. Bare pass på å legg igjen nok kontaktinformasjon sånn at jeg får tak i deg om du vinner.

Vinneren trekkes 1. mai.

Lykke til alle sammen!! :)

Video av Carina!

Hei hei! Siden Carina ligger og sover tenkte jeg å slenge inn en liten video av henne :)

Hun er utrolig aktiv om dagen, så det blir bare mer og mer løping på mor og far. Er så gøy å se at det lille krapylet vårt klarer mer og mer for hver dag som går. Hun sliter enda litt med den korrekte krabbeteknikken, men hun kommer seg da fram, og det er jo det viktigste. Hun er i alle fall storfornøyd selv når hun slipper å "rope på hjelp" for den minste ting ;)

Siden hun er så glad i å svirre rundt på gulvet, lurer vi på å kjøpe en gåstol til henne. Har tenkt på denne gåbilen som kan tilpasses barnets alder:


Klikk på bildet for å komme til produktet og siden jeg har hentet bildet fra.

Den er jo kjempesøt, dessuten har den både lys og lyder, og som tidligere sagt så kan den i tillegg tilpasses barnet alder. Den er jo kjempekjekk, og så koster den bare 799,- nå mot fra tidligere 1299,-. Har lest at gåstoler egentlig ikke er bra for barnet, og at de som bruker gåstol bruker lengre tid på å lære seg å gå enn andre barn. Jeg vet nå ikke jeg hvor skadelig det kan være. Jeg gikk før jeg var ett år og jeg hadde gåstol, men igjen så varierer det vel veldig. Hmm, skal, skal ikke?

Nå er det vel ikke lenge før lillesnupp våkner, så jeg får avslutte her. Ønsker alle mine herlige lesere en fantastisk dag og kveld videre! ♥

Bruker barnet ditt gåstol? Noen som har noen erfaringer eller meninger om dette? Vil gjerne høre!

Har vunnet to konkurranser!

Jeg har vært så heldig å vinne enda mer, noe jeg synes er kjempegøy! Har virkelig hell med meg for tiden, for å si det ganske mildt.Denne konkurransen på ringo.no var det faktisk Kjetil som vant :)


En barbiehavfrue, eller hva jeg skal kalle det. Halen skal visst skifte farge i vann.

For noen dager siden fikk jeg vite at jeg hadde vunnet give awayen hos Victoria! Det jeg vant var dette herlige pleiesettet som inneholder shower gel, bubble bath, lotion, 3 brusekuler og en skrubb. Dette har en samlet verdi på 139,-.Tusen takk Victoria, setter kjempestor pris på det!! :) Forresten, klikk deg innom henne, hun har en monsterstor give away på gang!! :)

Se hva Carina har fått!

God kveld!

Nå har jeg lyst til å fortelle dere hva Carina har fått! En ting var en gave, mens den andre tingen var noe naturlig som vi har ventet lenge på. Først, dette søte settet som hun fikk med bestemor Marianne, altså min mamma:


Spade, hakke, bøtte, sandsil, krabbeform, skilpaddeform og ball.

Det ble Carina kjempeglad for, og hun har allerede tatt i bruk alt. Noe hun ikke er så kjempeglad for, men som mamma og pappa er litt stolte over, er at hun har fått sin første tann :D Store lille jenta vår! Det var bestemor Oddrun som fant det ut, men det er litt rart det der. For en stund siden skrev jeg jo innlegg om at Carina hadde to tenner på vei oppi, men den tanna som har kommet er nedi! Den måtte ha kommet veldig fort, for det er ikke mange dagene siden jeg sjekket henne. Det kom egentlig ikke som noe sjokk at hun hadde fått ei tann, for når jeg tenker meg om så har det stukket og svidd litt når hun har bitt på puppen istedet for å drikke. Dessuten har hun vært litt febersyk, sutrete og lei om kveldene, og for ikke å snakke om rød i kinnene. Dentanox fungerte utrolig bra i kveld. Det gikk fra kraftig hylskriking til en sovende Carina på bare ett minutt. Godt å vite at det er noe som fungerer :)

Når fikk barnet ditt sin første tann, og hvordan var det for han/henne?

Jeg vant igjen :)

God kveld i stuen! Slenger inn et liite innlegg før jeg finner senga.

For noen dager siden vant jeg en konkurranse hos Wenche, som står bak denne bloggen, der to heldige kunne vinne enten en hvit sommerlig bluse eller to søte hårklemmer. I dag da jeg hentet posten lå dette nedi postkassa mi:Herlig med hvitt nå mot sommeren synes jeg. Tusen takk Wenche :)

God natt alle sammen ♥

"Bare fordi jeg er så glad i deg"

Heisann og hoppsann! For et deilig vær det har vært i dag! Sol og godt og varmt. Kjetil og jeg var ute og kjørte atv nå mens Carina sov, heerlig!

Da Kjetil kom hjem fra arbeid i dag hadde han med seg en overraskelse til meg. Møter meg i døra og gir meg en stor blomsterbukett og ei pakke. Helt overrasket spør jeg hva det er han har funnet på nå. "Neei, da jeg var på butikken i stad, kom jeg over noe jeg hadde lyst at du skulle ha".


Stor bukett og nydelige home-bokstaver som jeg har ønsket meg lenge!

"Bare fordi jeg er så glad i deg" ♥

Tusen takk Kjetil, du er bare helt fantastisk!

Får kjæresten din plutselig slike innfall?

Pakke i posten!

Wee, i dag kom pakken fra lilleprinsen.no i posten :D

Vi har en 4-timers kjøretur for å komme oss til Øyer der vi har hytte, og ikke minst der jeg har omtrent alle slektningene mine. Siden Carina begynner å bli så stor og utålmodig, tenkte vi at et speil kunne være med på å gjøre den lange bilturen noe morsommere. I tillegg er det da enkelt for oss å se om hun sover eller hva hun egentlig gjør baki der. Derfor bestilte vi dette monstersøte hundespeilet, som jeg allerede har blitt forelsket i. Carina likte det tydeligvis hun også, hun begynte nemlig å snakke med seg selv med en gang speilet var kommet opp. Det er jo et godt tegn!


Søta vår med strekmunnen sin :) Som er hele 8 måneder i dag!!


Med lua på halv 5 :)

I tillegg kom jeg over denne "tannbørsten", eller hva en egentlig skal kalle det. Du trer den på fingeren og så er det bare å klø i vei inni munnen på den lille. Kjempesmart. Kanskje vi skulle prøvd å lære Carina å bruke den selv, hmm.Hva synes du om innkjøpet? Har du fått noen pakker i posten i det siste?

Stoffhjerter jeg har sydd!

God morgen! Flere enn meg som er litt trøtte idag? Det var tungt å stå opp klokken 9 da Carina våknet. Hun som bruker å sove til over 10! Satser på at det blir bedre utover dagen :)

Jeg kom på at jeg tok bilder av noen stoffhjerter jeg sydde for en god stund siden. Har hatt de på pc'en en måneds tid, men har ikke lagt de ut enda. Så da gjør jeg det nå. De er ikke akkurat så veldig fine. Sist jeg brukte symaskina var i 5. klasse, såå ja. Ikke vær for hard mot meg ;)Jeg har lest litt om tips og slik, så satser på at de neste blir hakket finere å se på ;) Og så må jeg snart ta i bruk det jeg kjøpte fra panduro!! Tiden strekker ikke alltid til så en får gjort alt det en mener en skal få gjort. Men det blir vel før eller senere :)

Forresten; ta en titt innom Alfamale her, og bli med i superkonkurransen hans med en premie verdt 2700,-!! Kjempeflott premie!

Heklet babylue og leke!

God lørdagskveld alle sammen! Hadde egentlig ikke tenkt å legge ut dette før i morgen, men jeg klarer ikke vente. Jeg har så lyst å vise dere hva jeg har laget, så da får det heller bare bli et sent innlegg :)

For noen dager siden heklet jeg en leke til Carina, av noe restegarn jeg ville eksperimentere litt med. Jeg ble ganske fornøyd med den, med tanke på at det er den første leken jeg har heklet noen gang. Problemet er at jeg ikke har hatt det rette fyllet enda. Det jeg har brukt i alle de tingene jeg har laget er rett og slett vanlig bomull som en får kjøpt i dagligvarebutikken. Altså, da mener jeg slik som de fleste har på badet sitt :p Jeg hadde ikke noe annet, og jeg hadde heller ikke tålmodighet til å vente med å begynne å lage ting. Derfor ble denne leken, eller rangle kanskje passer bedre, ganske så slapp. Meen! I dag var vi innom min kjære svigermor, og hun hadde hele tre puter å gi meg. Med slik fyllvatt inni, som jeg er ute etter! Så nå, forhåpentligvis, skal det bli bedre form og ikke minst bedre hold på det jeg lager :)Her er rangla (uten rangle inni, haha) blitt brukt noen dager, så den ser ganske stakkarslig ut. Selv om den ikke var så mye å se på i mors øyne, falt den i smak hos Carina. Spørs om den ikke er veldig god å holde i, og ikke minst god å bite i.

Siden jeg bare har laget leker og figurer hittil, tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på noen klær. Så i gårkveld startet jeg på ei lue som jeg gjorde ferdig i dagtidlig. Dette er også restegarn, så derfor lagde jeg bare ei lita ei, i tilfelle det skulle vise seg at jeg ikke hadde nok garn. Dette er altså str. prematur.Jeg får akkurat plass til knyttneven min inni den. Skummelt å tenke på at mange babyer blir født så små. Det er jo såå bittelite, omtrent ingenting.. Jeg kommer nok til å lage flere luer i denne størrelsen, både til gutter og jenter, men jeg kommer også til å lage noen i større størrelser. Tror det blir ei maken ei til Carina om ikke lenge :)

Hva synes du?

Besøk på helsestasjonen!

Heisann og hoppsann!

I går var jeg og Kjetil på helsestasjonen med Carina på rutinesjekk (8 mnd). Var kjekt å se igjen de to andre babyene vi er i gruppe med. Begynner å bli en stund siden sist. Var bare positive ting å få høre, hun vokser bra og følger kurven sin fint. Hun var 8140 g, 68 cm lang, og 42 cm rundt hodet. Fikk høre at hun har et litt lite hode i forhold til vekt og lengde, men at det så klart ikke var unormalt. Alle er jo forskjellige :)

Vi fikk igjen bekreftet at Carina er en "sympatiskriker", haha. Den ene jenta som er sammen med oss i gruppa skrek en del, og da var Carina kjapt frampå med surveleppa hun også. Det er akkurat den samme skriken som når hun f.eks slår seg, klorer seg eller generelt får vondt. Så da skrek ungene, mens foreldrene lo ;) Har dessverre ingen bilder fra dagen, får se om vi kanskje husker å ta med kameraet neste gang. Nå skal vi ikke tilbake dit før om to måneder, altså når småttisene er rundt 10 måneder. Off, som tiden flyr! Men så klart er det koselig å se framgangen og utviklingen. Ikke noe som gleder meg mer enn å se at gulljenta vår plutselig har klart noe nytt :)


Lille jenta vår som blir så fort stor!! Her to dager gammel. 2850 g og 47 cm lang.

Hvor stor var ungen din da h*n var 8 mnd? Er barnet ditt en sympatiskriker?

Jeg har vunnet to konkurranser til!

For en god stund siden vant jeg en konkurranse hos Anja. Det var en konkurranse der en skulle legge igjen sitt beste sjekketriks, og det sjekketrikset jeg la igjen var dette: "Sei me, du fiis ikkje me na fiin rompo der??" For å være helt ærlig, så var det ikke premien jeg deltok for, men det var rett og slett fordi jeg MÅTTE vise fram det beste sjekketrikset noensinne. Folk stemte fram mitt sjekketriks og jeg vant! Noen dager senere lå disse i postkassen min:Jeg vant enda en konkurranse for en stund siden, men jeg husker dessverre ikke hvilken blogg det var på.. Uansett så var det denne jeg vant:Så tusen takk til Anja og den andre jenta jeg vant dette hos :)

Jeg fikk premien i dag!

Heisann dere!

I dag fikk jeg gave i posten fra Maja som står bak denne flotte bloggen. Hun syr klær både til eget bruk og for å selge. Ta gjerne en titt innom butikken hennes her, der er det kjempemye fint å se :) 1. april var jeg så heldig å vinne denne flotte heldressen:
Disse bildene har jeg lånt fra Majas blogg, de er ikke mine.

Synes denne dressen var råstilig rett og slett. Deilig å få litt mer blått inn i den alt for rosa garderoben til Carina!! Jeg skulle ta bilde av Carina med dressen på, men da jeg pakket den ut, så jeg at den var aalt for stor. Så det får bli senere en gang :) Tusen takk Maja, den var kjempeflott!! :)

Hva synes du om dressen?

Badesete til salgs!

Siden Carina har lært seg å sitte selv, har jeg ikke bruk for dette badesetet lengre:

Klikk på bildet for å komme til siden den er kjøpt på. Ny pris er 299,-, jeg selger det for 150,-. Setet er i like god stand som et nytt et, og har heller ikke vært brukt mange ganger da det ikke er så lenge siden vi fikk det. Den har vært kjempekjekk i tiden før hun lærte seg å sitte, og hjulpet ryggen masse fra vonde sittestillinger. Anbefaler alle å ha en slik en :)

Dersom du er interessert eller vet om noen som kan være interessert, skriv en kommentar her eller kontakt meg på linda_nysveen@hotmail.com. Facebook går også an ;) Kan sendes, mot at kjøper betaler porto.

Ut i snøen!

Hei hei! Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra i går, da Carina var ute sammen med bestemor Marianne jeg :)Tror hun syntes det var litt rart med solbriller, men det måtte til. Kjenner jo selv hvor vondt det er å se ute når det er så hvitt overalt. Snøen var veldig bløt, men det ble et par runder rundt huset, og det var visst kjempegøy. Litt skummelt over humpene, men ;)

Håper alle har hatt ei fin påske, og at dere er klare for hverdagsstresset igjen i morgen! Kjenner det skal bli godt å komme seg inn i den vanlige uka igjen, har spist aalt for lite mat, og aalt for mye godteri!!

Hva har du gjort i påska?

Carinas sovestillinger!

Heisann!

Nå er Carina ute og koser seg sammen med bestemor Marianne og "onkel" Jonas, så da tenkte jeg å lage et lite innlegg om sovestillingene til Carina. Før jeg legger meg om kvelden, må jeg jo så klart alltid inn til Carina og sjekke henne (les: stryke henne over panna, kysse henne på kinnet og hviske hvor glad jeg er i henne). Det er flere ganger at jeg måtte ha skrudd på lyset og tatt bilde av henne. Synes hun er så fantastisk søt der hun ligger i alle de rare stillingene sine :)

 


Her måtte vi ty til vogna for at hun skulle sovne, deretter satte vi bagen oppi senga hennes.Nå for tiden sover hun aldri på ryggen. Et par måneder nå har hun slengt seg over på magen med en gang jeg har lagt henne ned i senga og sovnet igjen momentant. Jeg er ikke redd for at hun skal kveles nå lenger, så vi har begynt på igjen med pute også. Virker som om hun sover bedre når hun har noe godt og mykt helt inntil hodet og ansiktet sitt.

I samme slengen kan jeg vel legge til noen bilder av hvordan jeg finner henne når hun har våknet.


Og nei, her har hun ikke satt seg opp selv :)


Haha, tullskjora mi..

Er alltid like koselig å komme inn til henne om morgenen eller etter en hvil :)

Hvoran ligger barnet ditt når h*n sover, og blir h*n glad når du kommer inn om morgenen?

Frosken Carina - video!

Som jeg nevnte tidligere i dag så skulle det komme en video av Carina i løpet av kvelden. Og her kommer den :)

Det var synd vi ikke begynte å filme henne mye tidligere. Det var nemlig da hun var SKIKKELIG morsom. Det lille "hoppet" hun gjør på 00:14, gjorde hun et par ganger før vi begynte å filme også. Hun gjorde akkurat det samme som på videoen, men hun kastet seg selv langt framover. Det var som å se en frosk, rett og slett! Det var så morsomt å se at vi skrattet så tårene trillet alle sammen. Vi har fått en liten raring, ingen tvil om det :)

Hun er ikke helt enig i at hun skal legge seg i kveld, så nå ligger hun i senga og hyler, skravler og snakker med seg selv. Koselig å høre på, men det hadde ikke gjort noe om hun hadde sovnet heller ;) Dere får ha en fortsatt fin fredag alle sammen, kos dere!

Her er Carina 7,5 mnd, når begynte barnet deres å krabbe?

Heklet kjeks og cupcakes!

Da har jeg endelig fått heklet flere cupcakes. Det er bare én foreløbig da, og jeg skulle egentlig vente til jeg hadde laget mange før jeg la de ut. Meen jeg klarte ikke å vente! Håper på å få laget flere i løpet av dagen i dag, for herregud så gøy det er.I tillegg har jeg prøvd meg på en enkel, liten kjeks. Det gikk litt fort i svingene så den ble ikke så fin som den kunne ha vært. Det får bli neste gang ;)Gjerne fortell meg hva du synes, tar gladelig i mot både ris og ros! Tar også i mot tips til andre (enkle;)) ting jeg kan lage.

Carina har fått påskeegg!

God morgen dere :) Her er vi blide og opplagte alle mann. Sola besøkte oss i dagtidlig og det hjelper utrolig på humøret :D

Carina har fått seg påskeegg og er storfornøyd med det! Påskeegget var det bestemor Marianne som stod for, og hun var ganske stolt hun også da hun viste fram hva hun hadde kjøpt.


Hva er dette da mon tro?
En melkesjokolade, av typen mini :D

Så det var kjempekjekt vettu. Papiret er jo minst like gøy som selve sjokoladen.

Jaja, da skal jeg bake brød mens gullet mitt sover :) Ha en fantastisk dag videre! Og forresten; det kommer en litt artig video av Carina i løpet av kvelden. Hun driver nemlig og prøver seg fram innen krabbing. Så stay tuned :D

Jeg fikk en mail!

God kveld dere! Skal si det ble ei skikkelig påske dette, nå har det begynt å snø igjen! Sett bort i fra all sørpa er det litt koselig også :)

Jeg fikk en mail i gårkveld fra woweffekt.no, om at jeg var en av de heldige vinnerne av den store konkurransen deres. Jeg ble så glad! Bare se hva jeg vant:


Jeg må bare få si at dette bildet har jeg lånt fra Tove her. Jeg fant ingen andre bilder på nett, og bildet som lå på nettsiden til woweffekt var så bittelite.

Det er altså en wall sticker av Ole Brumm! Jeg syntes den var kjempesøt, så dette satt jeg utrolig stor pris på. Når jeg ser nærmere på den, er den ikke 100% lik. Sommerfuglene er byttet ut med blomster i den jeg vant. Uansett så er det bilde av den nesten nederst på nettsiden deres, om noen er interessert i å se :) Tusen takk woweffekt, gleder meg masse til å få den opp på veggen :D

Ha en fin kveld videre! Jeg skal hekle litt før det blir senga. Formiddag i morgen for Kjetil, så det blir tidlig kveld.

Fikk overraskelse av min kjære! Obs; klissete.

Heisann og hoppsann!

Nå før påske og i påska har jeg sett utallige mange statuser på facebook om at "Hvis ikke den personen ser dette innen 5 minutter, skylder vedkommende meg et stappfullt påskeegg" osv osv. Jeg fikk lyst å slenge meg på trenden, så mandag skrev jeg denne statusen på facebook: "E åå vil ha et stappfullt påskeegg me min kjære Kjetil vis han ikkje kommentere den her innen 2 tima :D Levve farlig her no.. :o". Han var på arbeid og skulle ikke komme hjem før om 5 timer, så jeg trodde det skulle gå bra. Vel, 35 minutter senere popper det opp en kommentar fra Kjetil: "Du prøva d på den ja:p men sia e e så snill så får du kansje ett læll:) bærre fordi e e så gla i d♥".

I går da jeg kom inn på stua etter å ha lagt Carina, stod dette på bordet:Siden jeg ikke fikk tatt bildene før i dag, så har det jo så klart forsvunnet maasse godteri fra selve påskeegget da, derfor det ser så lite ut ;) Alle disse posene var teipet fast på påskeegget sammen med en lapp og et annet vedlegg. Jeg vil helst ikke gå mer i detalj på akkurat det, men kan si det slik at jeg fikk totalt sjokk. Og rosene luktet helt fantastisk!

Det er ikke noe tvil om at jeg har en utrolig snill mann, som bare vil meg det beste uansett. Og det er jeg svært takknemlig for. Uansett hva det er, er han alltid der for meg, og jeg kan snakke med ham om alt. Han er den ultimate familiemann, og det lyser av hele han hvor glad han blir for å se Carina etter en 12timers arbeidsdag. Han snakker om ting han gleder seg til å gjøre med Carina når hun blir større og drømmer seg ofte bort slik. Det er så herlig å se. Jeg kunne fortsatt i det uendelige, men avslutter her før det blir vel så.

Det ble litt klissete dette nå, men det er ikke så ofte jeg utsetter dere for nettopp det da. Dessuten synes jeg min kjære forlovede og fremtidige mann fortjener noen fine ord inne her også. Når jeg skriver, er det jo som oftest om Carina og om hvor flink hun har blitt osv. Jeg er like glad i dere to, og det vet du vennen :)


Elsker dere ♥

Flere som er velsignet med en fantastisk mann?

Vinter + Jeg vant igjen!

Hei hei! Håper dere har hatt ei kjempefin påske hittil! Her er vi nok en gang litt innelåst med ras og stoore mengder med snø, men det er i grunn litt koselig også :) Så da ble det ingen påsketur på oss til Øyer i Lillehammer som vi hadde planlagt. Meen, det går da an å kose seg hjemme også :) Her er noen bilder fra hjemme med oss nå:Dessuten var jeg så heldig å vinne en konkurranse til hos Anna, mamma til Noah :) Det jeg vant var dette iphonedekselet som kom i posten til meg i dag:Kjempegøy, tusen takk Anna! :)

Hva gjør du i påska?

Hjemmelaget babymat - tre retter!

God kveld! Har vært noe tull på blogg.no de siste dagene, så har vært så og si umulig å komme seg inn. Derfor kommer dette innlegget litt senere enn planlagt. Men bedre sent enn aldri, er ikke det noe?

Tenkte jeg skulle vise noen middagsretter som har falt veldig i smak hos Carina, og det er kjøtt og pasta, kylling og ris, og fiskeboller i hvit saus. Sistnevnte har vi forøvrig ikke fått testet ut enda, da jeg lagde den i går, men er hun lik mammaen sin elsker hun det.

Vi har vært så heldige å få masse hjorte- og elgkjøtt med familien til Kjetil, og det er kjempekjekt. Så til pastaen brukte vi da altså viltkjøtt som vi brunte i en kasserolle og moste med stavmikseren. I tillegg kokte vi opp pasta, sammen med bittelitt salt, og grønnsakssblanding (gulrot, purre, selleri, blomkål, brokkoli). Kjørte deretter dette også gjennom stavmikseren. Siden Carina begynner å bli så stor var jeg ikke så nøye med å få ut alle klumpene.

Kyllingen vi brukte er den frosne kyllingfileten fra Farmen som en hvertfall får kjøpt på Rimi. Billig og helt naturlig. Jeg skjærte opp kyllingen i delvis store terninger og kokte det i en kasserolle i ca. 15 min. Kokte også opp ris og grønnsaker som beskrevet over. Stavmikseren til slutt.


Kylling til venstre og pasta til høyre.Til fiskebollene lagde vi først hvit saus fra bunnen av sammen med litt av væsken til fiskebollene. Da vi var fornøyde med sausen, helte vi fiskebollene oppi og kokte opp. Kokte også opp litt potet og en grønnsakspose 500g. Da alt var ferdigkokt var det igjen stavmikseren sin tur.

Viktig å huske å avkjøle smørja før den helles oppi beholdere og fryses. Hvis maten fryses mens den fremdeles er varm, blir den sur. Jeg satte bollen med smørja i iskaldt vannbad og rørte om av og til. Da går det relativt fort å avkjøle. Jeg bruker fremdeles de middagsglassene som vi kjøpte da Carina først begynte med slik mat, og er fornøyd med de. Ett glass er ett måltid, så det er enkelt å vite hvor mye hun får i seg. I tillegg er det enkelt å merke glassene med hva det inneholder ved å sette på en teipbit.

Jeg får vel også ønske alle mine herlige lesere en fantastisk påske! Vi er enda litt usikre på hva vi skal i påska, men vi finner vel ut av det i løpet av morgendagen tenker jeg :) Hva skal du gjøre?

Har du lagd dette? Har du noen tips til andre middager jeg kan prøve ut?

, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

Kategorier

Arkiv