februar 2012

Konkurranser jeg er med på!

Ellen Beate har en kjempesøt konkurranse her for små prinsesser <3 Fredag 20. april trekker hun hele 2 vinnere som får en skikkelig prinsessepakke fra Lille Emmeline!! Det hadde vært kjempekjekt siden Carina ikke har noen ting til håret enda:) Håret hennes vokser jo hele tiden, og luggen begynner faktisk å nå et stykke nedi panna:D Så da krysser jeg alt jeg har av både fingre, tær og øyne mens jeg venter i spenning!

Stine, som står bak bloggen mofjellnissen, har en konkurranse gående her som jeg vil anbefale dere å ta turen innom. To heldige vinnere får en strømpebukse uten for hver! Dette er slik strømpebukse med morsomt motiv på rumpa, og det har jeg alltid ønsket meg til Carina :) Så dette er en gylden mulighet. Krysser fingrene og håper om at vi er heldige denne gangen :D Vinneren trekkes om en uke fra den 14. april.

Ida har en nyydelig give away her, som hun selv har betalt! Det sier litt hvor mye hun setter pris på leserne sine. Her er det du kan vinne:

Flott ikke sant? Premien har en verdi på over 300,-!! Vinneren trekkes søndag 22. april. Anbefaler å ta en titt innom!

Hos Lisa finner du en kjempefin konkurranse der du kan vinne et minne for livet, nemlig et fotohefte fra fotoknudsen! Er ikke det flott, så vet ikke jeg! Hadde vært gøy å vinne det så vi kunne fått noen bilder av Carinas første måneder inn i det :) Anbefaler dere å ta en kikk på denne konkurransen hos mammaen til skjønneste Tobias :) Vinneren trekkes 15. april.

Linda har en genial konkurranse på gang her, som jeg anbefaler til alle som bruker barnevogn. Det du kan vinne er barnevognski som egner seg utrolig godt på snø. Jeg visste ikke en gang at det fantes, men gud hvor kjekt det hadde vært! Er mange ganger vi har vært på tur og måtte ha snudd på grunn av all snøen.. Vinneren trekkes om to uker.

Også Anna har en konkurranse på gang, og den finner du her. Der kan en vinne iphonedeksler, og hun trekker to vinnere. Kjempegøy med flere vinnere :D Har du iphone så ta en titt innom! Vinnerene trekkes på lørdag.

Vinneren av konkurransen er...

Da er det på tide å fortelle dere hvem den heldige vinneren av konkurransen min er!

Det ble Kamillaaaaa! :D Nok en gang gitt ;) Gratulerer så masse til deg! Det var random.org som fikk æren av å trekke vinneren, så alle hadde lik sjans.Har sendt deg mail, så når jeg får alle opplysningene jeg trenger, er det ikke lenge før denne er på tur hjem til deg! Da er det bare å vente i spenning! Håper du blir fornøyd med premien og at den passer :D

Ble det ikke deg? Følg med, kommer flere konkurranser senere!

Pakker i posten + konkurransen avsluttes ikveld!

God morgen kjære lesere! Det er en herlig morgen i dag, snøen har for det meste regnet bort og det lukter våår! Carina har dagens første hvil og det er helt stille i huset.

Jeg startet dagen med å åpne to pakker som lå så fint nedi postkassa mi i dag. Er så gøy med pakker i posten! Den ene kan jeg dessverre ikke røpe enda, da det skal være en gave. Men den andre viser jeg med glede fram. Den var fra Lensway og inneholdt ett par briller som jeg vant gratis. Et par briller ekstra er jo kjekt å ha dersom noe skulle skje med det første paret. Da jeg tok dem på meg merket jeg men en gang stor forskjell på de to parene.


De til venstre er de nye fra Lensway, de til høyre er mine gamle.

En kan tydelig se at de nye har mye større glass enn de jeg hadde fra før. Da jeg først begynte med briller syntes jeg innfatningen var så i veien liksom. Det virket som om jeg ikke så brilleglassene, bare ei firkantet ramme, haha. Det var faktisk veldig irriterende, men det var jo en vanesak så det gikk seg til etter hvert. Med de nye brillene har jeg ikke det problemet, da glassene er mye større. Jeg tror nesten jeg må legge vekk de gamle, og bruke de nye som egentlig bare skulle være i reserve. Men hvilke kler det trøtte morgentrynet mitt egentlig best?


De gamle.


De nye.

I kveld avslutter jeg konkurransen om ei jakke fra Illusion.no, og det er få påmeldte hittil! Dette er siste sjangs til å slenge seg med, så kom igjen! Vil du ikke ha den selv, kan du da gi den bort til ei venninne eller noe?:) Vet ikke helt når jeg får trekt vinneren, Carina får være med å bestemme det tror jeg. Det blir i alle fall i løpet av kvelden så følg med!

Hvilket par synes du jeg kler best? Er du med på konkurransen?

Dagen idag!

God kveld! Håper alle har hatt en fin dag i dag. Her har roen lagt seg over hele huset, og herlig er det! Det eneste som kan høres er den tikkende klokka og litt knirking i veggene. Det er hjemkoselig det!

I dag bestemte Carina at dagen skulle starte i 8-tiden, noe som var litt vel tidlig for mamma som satt oppe til klokka var 3 i natt. Har blitt så vant til at hun sover til over 10, hvertfall når det blir så sen kveld som det ble i går. Det gjenstår enda å se om jeg lærte noe av det. Selv hvor trøtt jeg er, er kvelden enda ung! Vi har vært en del ute i dag, og det er kjekt. Vi trillet en tur til svigermor og svigerfar, altså bestemor og bestefar nede i sentrum, og det kjennes på føttene mine. Turen tok ikke mer enn en stor time, men det er altså ikke mer som skal til. Begynner å bli lei dette nå, men det er ikke stort det hjelper heller. Dette er den første turen til Carina uten baggen i vogna. Jeg satte opp ryggen litt og la nedi voksiposen hennes, slik at hun kunne sitte god og varm nedi der samtidig som hun kunne "få med seg livet". Hun lå lenge og kikket seg rundt før øynene falt igjen. Hun sov faktisk bare en liten halvtime av turen, mot fra tidligere heele turen uansett hvor lang den måtte være. Slenger med noen bilder:)


En stk sliten Lykke etter en lang, fin tur :D

Nå skal jeg for en gangs skyld prøve å være flink. Jeg skal spise litt mat, og så legge meg! Hadde egentlig tenkt å legge meg i 23tiden, men bildene tok så ufattelig lang tid å laste opp. Det er noe galt med Hotmail for tiden. Er som oftest lettest å overføre mobilbildene til pc'en gjennom mail, men ikke i kveld som jeg skulle legge meg tidlig så klart. Dere får ha en fortsatt fin kveld/natt, så regner jeg med at dere hører mer fra meg i morgen. God natt! :)

Konkurransen min avsluttes i morgen!

I tillegg har minlilleverden2 en give away der en kan vinne fargeleggingsbøker fra Sing
Sang! Hun trekker hele 5 heldige vinnere 6. mars, så dette blir gøy.
Jeg tar gladelig i mot alt av slike ting Carina kan få, så jeg slenger meg på :)

Synes om bildene? Flere som har hatt problemer med Hotmail? 

Første gang i svømmehallen - bilder!

Hei hei kjære lesere! Hatt en fin start på den nye uka eller? Det har i alle fall vi hatt!

Jeg og Kjetil har nemlig vært i svømmehallen med Carina i dag:D Det var gøy det! Da vi var på tur ned i vannet så jeg gliset hennes lurte seg frem. Hun smilte, plasket, kikket på de andre babyene og storkoste seg :)


*Plaske plaske vaske pappa*


Begynner å mestre plaskingen kan du si ;)


Pappakos


Og så disse berømte maskene!


Koos


Mammakos :)


Hei pappa!


Gøy å dingle i lufta :)Vi var der sammen med Cathrine, tremenningen min, og sønnen hennes Oliver, og i tillegg var det to andre naboer der med babyene sine også. Var gøy å treffe så mye kjentfolk:) Kjekt for Carina å se så mange andre babyer også. Carina og Oliver var så fascinerte av hverandre, skulle bare ta borti hverandre. Slik er de alltid når de treffes, og det er jo koselig. De er jo firmenninger, men de er nok litt småkjærester også, hihi :)

Dette var en gøy opplevelse, så satser på å få gjort det igjen om ikke så lenge. Kjenner faktisk at det hjalp utrolig på de stive skuldrene og nakken min også, selv om det var minimalt med svømming. Herlig!

Husk konkurransen min her!
Avsluttes om to dager. 

Har du vært på babysvømming? Hvordan reagerte babyen?

Diverse til salgs!

God kveld kjære lesere! Håper dere har hatt ei fin helg, og ikke minst en fin ferie!

Jeg tenkte jeg skulle prøve meg på å legge ut litt diverse for salg her inne. Har ikke prøvd det på bloggen før, så jeg får prøve det:)


Navlepiercinger. Lilla og blå sommerfugl. Gi bud!


Navlepiercinger. Blå skorpion og hjerter. Den til høyre kan man ha kjede på, rundt magen. Gi bud!


Helix-smykker. Det til høyre er en delfin med blå perle. Gi bud!


Tungepiercing med glidelås. Gi bud!


Tungepiercinger. Gi bud!


Tungepiercinger. Gi bud! Den rosa er solgt.


Tungepiercing med skjeletthode. Gi bud!


Tungepiercinger. Gi bud!


Nesepiercinger. Den i midten er med stjerne, ring til høyre. Gi bud!


Ørepiercing. G-nøkkel 1,6mm. Gi bud! Den til høyre er solgt.


KOSS headset 150 kr, lite brukt. IPod'en er solgt.


«Pappaboka»: ulest, ny pris 249kr, selges for 150kr. «Navneboka»: ulest, ny pris 129kr, selges for 70kr. «Babyguiden»: ulest, ny pris 50kr, selges for 30kr. «Bare mamma»: ulest, ny pris: 285kr, selges for 150 kr. «Snømannen»: ulest, ny pris 399, selges for 250kr. "Mamma for første gang" er solgt. «Hundeskolen»: lite brukt, ny pris 339kr, selges for 200kr. «Klikkertrening for din hund»: lite brukt, ny pris 349kr, selges for 250kr. «Moonwalk» av Michael Jackson: ulest, ny pris 89kr, selges for 50kr. "Fransk-norsk norsk-fransk ordbok, tillatt ved eksamen": ikke brukt, ny pris 298kr, selges for 150kr.Filmer gis bort: «Verden gjennom barnets øyne»: sett én gang. «Din fantastiske baby»: aldri sett. «Fit mama trening under graviditet»: aldri sett.

Er veldig vanskelig å ta bilde av piercinger, det blir bare rart. De er mye finere i virkeligheten enn på bildene altså. Dersom noe her skulle være av interesse, kan du enkelt kommentere innlegget her, sende meg en melding på facebook, eller sende mail til linda_nysveen@hotmail.com dersom du synes det er bedre. Ønsker at kjøper betaler porto hvis det må sendes. Det kommer mer etter hvert!

Bilder!

Heii! Håper alle har en kjempefin lørdagskveld! Jeg stikker egentlig bare en liten tur innom for å vise noen bilder jeg tok i kveld:)


Hahah!!


Mamma og Carina

Ble veldig mange like bilder dette nå, men det er utrolig hardt for mammahjertet å skulle velge ut noen få!! Noen av dere skjønner nok hva jeg mener, andre får sikkert tidsnok greie på det. Men det var vel egentlig alt jeg hadde å by på i kveld, så dere får fortsette festen selv. Ha ei flott natt videre!

Husk konkurransen min her!
Veldig få som deltar så store vinnersjanser.

Hva synes du om bildene? 

Nytt skap!

God kveld i stuen! Håper alle har hatt en fin start på helga. Egentlig har det vel vært helg hele uka. Er jo tross alt ferie. Herlig! Carina sovnet 20:30, og jeg kjenner det var utrolig godt å havne på vannretten i sofaen.

Jeg, Kjetil og Carina kjørte til Surnadal i dag for å hente et skap. Jeg så skapet for første gang på facebook for to dager siden, og det var kjærlighet ved første blikk!! Jeg MÅTTE og SKULLE ha det skapet!! Har vært på utkikk etter slike skap lenge, men jeg har liksom ikke funnet noe jeg har likt. Men NÅ! Nå står herligheten utpå gangen vår:D Det er dessverre den eneste plassen vi har plass til skapet.. Det er 200cm høyt, og for det meste er det bare 190cm opp under taket her, såå.. Det får bli med inn i nyhuset når vi en gang i tiden får ordnet oss med det. Trøster meg med det:)

Men jeg har da så klart lyst til å vise det frem, som alltid!


Åå, er helt forelsket jeg!!

Vel.. Nå har det seg slik at vi bor i et 300 år gammelt hus. Og dèt vises, kan du si. Ta en titt på bildet under. Som dere ser har vi fjernet føttene på venstresiden av skapet. Og nå er skapet i vater. Jeg angrer som en hund på at jeg ikke tok bilde før vi fjernet føttene, da hadde dere fått sjokk! Dere som har fulgt med meg en stund vet at huset her synker mer og mer ned på midten. Det er så skjeivt her at det ligner ikke det skjeve tårnet i Pisa en gang.

Vi har jo ikke fått noen ting oppi skapet enda, så det ser litt stusselig ut foreløbig. Siden Carina sover tørr jeg ikke å begynne med det nå, så det får vente til i morgen :) Kjetil har kommet hjem med brus og diverse godteri til oss nå, så jeg får avslutte her. Må kose dere masse i kveld dere også!! :)

Vil også nok en gang minne om konkurransen min som avsluttes 29. februar.
Veldig få har meldt seg på, og det er jo litt dumt. Det er bare å være med selv
om dere kanskje ikke vil ha premien selv! Kanskje en gave til ei venninne eller noe? :)

Hva synes du om skapet?

Barnehage

Morn alle sammen! Her er det nok en dag 10 herlige varme ute, og det virker som om det endelig går mot vår :D Fuglene kvitrer og alt er bare velstand!

Da vi var på 6mndskontroll med Carina 16. februar, fikk vi vite at fristen for å søke barnehage er uti april en gang, men stemmer det da? Er det ikke 1. mars? Uansett.. Dette er jo noe en må tenke over, og for vår del er vi veldig sikre i vår sak.

Jeg kommer nok ikke til å gå mer skole, i alle fall ikke slik det ser ut nå. Jeg har bare gått tre år studiespesialisering, eller allmenn som det også kalles, og jeg angrer som en hund på det. Hadde jeg gått yrkesfag hadde jeg hvertfall hatt en utdanning, og så kunne jeg gått påbygging etterpå. Da hadde jeg tatt alle de tre årene jeg har nå, på ett år. Aarh, ord kan ikke beskrive hvor fælt jeg angrer.

Jeg har lyst til å starte opp en egen bedrift hjemme her på gården. Jeg kommer ikke til å si hva det er jeg planlegger enda (selv om jeg har kjeempelyst!!), men jeg har stor tro på at det blir bra. Dette vil med andre ord si at jeg alltid kommer til å være hjemme. Mamma er også hjemme, og det kommer hun også til å være. Kjetil arbeider skift på Hydro Aluminium, noe som vil si mye fri på han også. Min svigermor har også en del fri. Kort sagt; vi har egentlig alle god tid, og mye tid, til å være hjemme. Er ikke jeg og Kjetil hjemme, er mamma det, osv.

Selv var jeg i barnehagen bare en liten stund, og det var et par år før jeg begynte på skole. Jeg husker det som det var i går. Og Kjetil gikk ikke på barnehage i det hele tatt.

Et bilde av Hågåsletta barnehage i Øyer, der jeg gikk da jeg var lita.
Bildet er hentet her:
http://www.barnehage.no/no/Barnehagesok/barnehage/?mid=dyus%2560oduu%255D10257

Konklusjonen er at det alltid er folk her til å passe på Carina, og hva er vel ikke bedre enn det? Jeg kjenner jeg får vondt inni meg når jeg tenker den tanken at Carina, den lille jenta mi jeg elsker så høyt, sitter i barnehagen, borte fra mammaen og pappaen sin. Jeg og Kjetil mener at det aller beste er om vi klarer å ha henne hjemme her de første årene. Ett år eller to før hun skal begynne på skole, kan det være aktuelt å ha henne inn i barnehage, slik at hun lærer seg å være sammen med flere barn og alt det andre som hører med. Rett og slett det å sosialiseres.

Vi søker ikke barnehage, og det er en fantastisk følelse :)

Gjør du?

Husk konkurransen min her!

Trillet i 1/2 døgn!

Hei hei kjære lesere :D Håper dere alle har hatt en fin lillelørdag. Det har jeg hatt, men det har vært en trøtt en!

Carina hadde nemlig ikke så lyst til å sove natta som var. Hun sovnet kl. 21 da jeg la henne, men hun våknet så ofte at jeg skjønte det kom til å bli ei våkennatt. 00:30 våknet hun igjen, men hun greide ikke å roe seg ned, så jeg tok henne opp og la henne til puppen. Etter erfaring trodde jeg ikke at det kom til å hjelpe, men det var verdt forsøket. Jeg prøvde å legge henne igjen etterpå, men det ble hylskriking med en gang. Jeg stelte henne og ammet henne igjen. Da klokka var 01:30 og ingenting funket, la jeg henne i vogna og trillet henne. Jeg kunne ikke finne på å stoppe opp, for da våknet hun i samme sekund. Etter 3 timer, altså 04:30 sovnet hun gitt! Da var det bare en halvtime før Kjetil skulle stå opp og ha seg i vei på arbeid. Heldigvis fikk han sovet seg gjennom dette. Carina var fit for fight igjen 08:30, så det ble 4 timer søvn på oss.

Vi stod opp, tok morgenstellet, spiste frokost og trillet en tur til bestefar, altså min pappa. Der var vi fra rundt 11 til 13, så det var kjempekoselig. Det var utrolig godt å komme seg ut en tur så tidlig på dagen. Det skjer ikke for ofte akkurat. Og så var det så god temperatur ute. Hele 10 varme og sol! Det er slik en blir glad av.Da vi kom hjem, hadde Carina blitt trillet grovt regnet ca. et halvt døgn! Hvor herlig hadde ikke det vært da? Tror jeg må gå i anskaffelse av en hengekøye til sommeren. Meen, nå skal jeg kose meg sammen med min kjære resten av kvelden, så er jeg vel tilbake i morgen. Dere får fortsatt ha en fin kveld dere også!

Husk konkurransen min her!

Avsluttes om en uke!

Har du hatt noen slitsomme netter i det siste? Hva har du gjort i dag? 

Skrevet av en ektemann!

Jeg kom over en tekst hos Jungtweet som jeg har lyst til å dele videre. Temaet fortjener absolutt litt oppmerksomhet. Det skal sies at det er bloggeren på linken over som har oversatt denne rørende teksten. Jeg har bare lånt den.

Skrevet av en ektemann:

Jeg kom hjem om kvelden, og min kone hadde servert middag,  jeg tok henne i hånden og sa:  ?Jeg har noe jeg må fortelle deg?. Hun satte seg bare ned og spiste stille. Jeg observerte smerten i øynene hennes.

Plutselig visste jeg ikke hvordan man åpner munnen. Men jeg måtte la henne vite hva jeg tenkte. ?Jeg vil ha en skilsmisse?, sa jeg helt rolig. Hun så ikke ut til å bli særlig irritert av mine ord, i stedet spurte hun meg stille ?hvorfor??

Jeg unngikk hennes spørsmål, og dette gjorde henne sint. Hun kastet bestikket sitt og ropte til meg ?Er du ikke en mann!?? Den kvelden snakket vi ikke med hverandre. Hun gråt. Jeg visste at hun ønsket å finne ut hva som hadde skjedd med vårt ekteskap. Men jeg kunne ikke egentlig gi henne et tilfredsstillende svar, hun hadde mistet mitt hjerte til Jane. Jeg elsket henne rett og slett ikke lenger. Jeg syntes bare synd på henne.

Med en dyp følelse av egen skyld, utarbeidet jeg en skilsmisseavtale som sa at hun kunne beholde huset vårt, bilen og en 30 prosentandel av selskapet mitt. Hun kikket på den, og deretter rev hun den i stykker. Kvinnen som hadde brukt ti år av sitt liv med meg hadde blitt en fremmed. Jeg syntes synd på henne.

Bortkastet tid, ressurser og energi, men jeg kunne ikke ta tilbake det jeg hadde sagt, for jeg elsket Jane så høyt. Til slutt skrek hun høyt til meg, og egentlig var det dette jeg hadde forventet. For det å se henne gråte var faktisk en slags frigjøring. Ideen om skilsmisse, som hadde besatt meg i flere uker syntes å være fastere og klarere nå.

Den neste dagen kom jeg hjem veldig sent, og jeg fant henne sittende og skrive ved bordet. Jeg spiste ikke kveldsmat, men gikk rett i dvale og sovnet veldig fort fordi jeg var trøtt etter en begivenhetsrik dag med Jane. Da jeg våknet om natten, så satt hun fortsatt der ved bordet. Jeg visste bare at jeg ikke brydde meg, så jeg snudde meg bare og sov videre.

Dagen etter presenterte hun sine skilsmissevilkår: ? Hun ville ikke ha noe fra meg, men trengte en måneds varsel før skilsmissen. Hun ba om at i denne ene måneden skulle vi kjempe sammen for å leve et så normalt liv som mulig. Hennes grunner var enkle: sønnen vår hadde sine eksamener i en måneds tid fremover, og hun ville ikke at vi skulle forstyrre ham med vårt ødelagte ekteskap.

Dette var i grunnen greit for meg, men hun hadde noe mer på hjertet.. Hun spurte meg om å huske hvordan jeg hadde båret henne inn i huset på vår bryllupsdag. Hun ba om at jeg kunne gjøre det samme hver dag i en måned. Jeg skulle altså bære henne ut av soverommet vårt til inngangsdøren hver eneste morgen. Jeg trodde hun var blitt gal. Bare for å gjøre våre siste dager sammen utholdelig, så aksepterte jeg hennes merkelige forespørsel.

Jeg fortalte Jane om min kones betingelser. Hun lo høyt og syntes det var absurd. ?Uansett hva slags triks hun bruker, så må hun jo innse denne skilsmissen?, sa hun hånlig.

Min kone og jeg hadde ikke hatt noe kroppskontakt etter at mine intensjoner ble bragt for dagen. Så da jeg bar henne ut på den første dagen, var vi begge litt klønete. Vår sønn klappet bak oss, ?pappa holder mamma i armene?. Hans ord brakte meg en følelse av smerte. Fra soverommet til stua, så til døren. Jeg gikk over ti meter med henne i armene mine. Hun lukket øynene og sa lavt, ?ikke fortell vår sønn om skilsmissen?. Jeg nikket, litt opprørt. Jeg satte henne ned utenfor døren. Hun gikk for å vente på bussen til jobb. Jeg kjørte alene til kontoret.

På den andre dagen gikk alt mye lettere. Hun lente seg inntil brystet mitt. Jeg kunne kjenne duften av blusen hennes. Jeg innså nå at jeg ikke hadde sett særlig nøye på denne kvinnen i lang tid. Jeg skjønte at hun ikke var ung lenger. Det var fine rynker i ansiktet hennes, og håret hennes hadde grånet. Vårt ekteskap hadde slitt på henne. Et lite øyeblikk lurte jeg på hva jeg hadde gjort mot henne.

På den fjerde dagen, da jeg løftet henne opp, så fikk jeg en følelse av intimitet. Dette var kvinnen som hadde gitt ti år av sitt liv for meg. På femte og sjette dag, innså jeg at følelsen av intimitet vokste igjen. Jeg fortalte ikke Jane om dette. Det ble lettere å bære henne ettersom måneden gled forbi. Kanskje denne daglige treningen gjorde meg fysisk sterkere.

Hun skulle velge hva hun skulle ha på seg en morgen. Hun prøvde på ganske mange kjoler, men kunne ikke finne en som passet helt. Så sukket hun, ?alle mine kjoler har vokst seg større?. Jeg innså plutselig at hun var blitt så tynn, og det var grunnen til at jeg kunne bære henne mye lettere.

Plutselig slo det meg ? hun hadde gjemt så mye smerte og bitterhet i sitt hjerte. Ubevisst strakk jeg ut hånden og rørte ved hodet hennes.

Vår sønn kom inn og sa, ?pappa, er det ikke på tide å bære mamma ut??. ? For ham var dette blitt en viktig del av livet. Min kone gestikulerte til sønnen vår om å komme nærmere, og hun klemte ham tett. Jeg snudde ansiktet vekk fordi jeg var redd jeg skulle ombestemme meg i siste minutt. Jeg holdt henne i armene mine mens vi gikk fra soverommet, gjennom stua og ut i gangen. Armen hennes omkranset halsen min mykt og naturlig. Jeg holdt hennes kropp tett, det var akkurat som på vår bryllupsdag, men hennes lette vekt gjorde meg trist.

På den siste dagen, da jeg holdt henne i armene mine, så kunne jeg knapt bevege meg et skritt. Vår sønn hadde allerede gått til skolen. Jeg holdt henne fast og sa til henne jeg hadde ikke lagt merke til at vårt liv manglet intimitet. Jeg kjørte deretter til kontoret og hoppet raskt ut av bilen uten å låse døren. Jeg var redd for at en liten forsinkelse ville få meg til å ombestemme meg ? jeg gikk opp trappen, åpnet døren, og sa til Jane: ?Beklager, jeg ønsker ikke denne skilsmissen lenger?.

Hun så svært forbauset på meg, og deretter rørte hun ved pannen min. ?Har du feber?? sa hun. Jeg flyttet hånden hennes fra hodet mitt. ?Beklager, Jane?, sa jeg, ? men jeg vil ikke skilles?. Mitt ekteskap og livet var blitt kjedelig fordi min kone og jeg ikke verdsatte detaljene i vårt liv, ikke fordi vi ikke elsket hverandre lenger. Nå innså jeg at siden jeg bar henne inn i mitt hjem på vår bryllupsdag, så var det meningen at jeg skulle holde henne fast inntil døden skiller oss.

Jane syntes plutselig å våkne opp. Hun ga meg en kraftig ørefik, og så smalt hun døra igjen og brast i gråt. Jeg gikk ned til bilen, og kjørte bort. Jeg dro innom en butikk på veien hjem, og der bestilte jeg en stor blomsterbukett til min kone. Den unge damen bak disken spurte meg hva hun skulle skrive på kortet. Jeg smilte og sa: Skriv følgende, ?Jeg vil bære deg ut hver morgen inntil døden skiller oss fra hverandre.?

Den kvelden kom jeg hjem med blomster i hendene og et smil i ansiktet. Jeg gikk opp trappene, for å finne min kone i sengen ? død. Min kone hadde kjempet mot kreften i månedsvis, og jeg var så opptatt med Janes og mine egne behov at jeg ikke engang hadde lagt merke til det. Hun visste at hun ville dø snart, og hun ønsket å spare meg for den negative reaksjonen fra sønnen vår, i tilfelle vi hadde presset gjennom med skilsmisse..

Så i øynene til sønnen vår ? ville jeg være en god og kjærlig ektemann.

Uansett om man er gift eller ikke så er dette absolutt noe å tenke over. Det er de små tingene i hverdagen som virkelig gjelder, ikke de store fysiske gjenstandene som huset deres eller bilen deres. Det er de små tingene som kanskje lettest blir glemt oppi alt hverdagsstresset, men fakta er at det er det viktigste å huske på.

Husk konkurransen min her!

Hva mener du?

Vinn ei tøff jakke!

Klikk her og bli med og konkurrer om denne tøffe jakka som er sponset av Illusion.no!Har du meldt deg på?

Konkurranser jeg er med på!

Hei alle sammen! Hatt en fin start på uka?:) Herlig å tenke på at det er vinterferie og ikke vanlig mandag :D

Jeg er med i et par konkurranser for tiden, og ønsker å skrive litt om dem her.

Her har "minlilleverden2" en konkurranse der en kan vinne skinntøfler til barn! De var rett og slett herlige, og siden Carina bare har vanlige sko enda, så hadde det vært gøy å vinne et par tøfler:D Man trenger jo heller ikke å ha barn selv for å være med. Dette er jo en kjempesøt gave du kan gi bort også:) Vinneren trekkes 15. mars.

Klikker du deg inn her og gjør ett enkelt trinn er du med i trekningen av en volumetang fra ObhNordica. Det hadde vært utrolig kjekt. Jeg er overhodet ikke slik berte som bruker penger på skjønnhetsprodukter i det hele tatt, men håret mitt blir fort veldig flatt, så denne hadde faktisk veldig kjekk, haha :)

Her har "Huldra" en konkurranse med nok en fantastisk premie. Hun gir litt Løv som hun selv sier:D Siste frist for å delta er 25. mars.


Klikk deg inn her og bli med og konkurrer om maasse forskjellige herlige ting:D 

Husk konkurransen min her!

Kos!

Usja meg, nå snør det fælt her. Da er det herlig å sitte inne, under et godt og varmt pledd og høre på at det knitrer i peisen. Kjetil er ute og brøyter hos foreldrene sine, og jeg og Carina sitter og ser på Diseny Junior. Tror jammen meg godteriposen ved et aldri så lite uhell hoppet oppi fanget mitt og åpnet seg også ;)

Husk konkurransen min her

Hvordan er været hos deg?

Denne helga!

Hei hei kjære lesere! Håper dere har hatt ei fin helg og at dere har kost dere masse! Det har i alle fall jeg.

Som dere sikkert har lagt merke til har jeg ikke skrevet noe her de to siste dagene. Det har egentlig vært litt godt, men er også godt å være tilbake nå. Grunnen til at jeg ikke har skrevet noe er at jeg ikke har hatt noe spesielt å skrive om, og da synes jeg det er dumt å lage et lite dumt innlegg uten mening. Innleggene kommer når de kommer :)

Denne helga har ikke akkurat vært så innholdsrik, men den har vært koselig. I går fikk vi besøk av noen slektninger som vi skulle få ei hoppedisse av, mot at barna deres fikk komme å ri på hest. Det var jo en kjempedeal; barna deres ble fornøyde og jenta vår ble fornøyd. Så i går var det på med uteklær både for store og små, og ut i snøen. Vi hentet ned islandshesten vår fra skogen og stelte han godt, før vi salte opp og ungene fikk ri litt. Carina lå og sov og koste seg nedi vogna i voksiposen sin så og si hele tiden. Det er godt å få sovet litt ute i frisk luft også, ikke bare inne. Lykke var også med ut, og fikk løpe fritt. Hun storkoser seg så når hun får springe hvor hun vil. Hun ble med inn på ridebana og løp rundt hesten, og hun våget seg ut på beitet og bort til de andre hestene. Hun fikk fart på seg da de begynte å gå mot henne, haha. Har dessverre ingen bilder fra dagen ute i går, men jeg har noen bilder av Carina i den nye hoppedissa si..

Haha, hun lagde så mange grimaser og hun smilte og lo hele tiden oppi den nye dissa si. Her testet vi den ut i en døråpning, men vi fant fort ut at det kunne bli skummelt å la den være der. Døråpningene i disse gamle husene er ganske smale, så det er lett å slå hodet inni. Dermed dro vi og handlet inn det vi trengte for å feste dissa midt i stua. Det ble mye bedre, ingen skumle steder å slå seg borti. Hun hoppet ikke så mye til å begynne med, men da jeg stod foran henne og gynget opp og ned, gjorde faktisk hun det også. I tillegg til at hun skratta og stod i :D Gøy!

Ellers har vi bare kost oss masse med snop, brus og filmer på TV'en. Akkurat slik helga skal være spør du meg :D Ha en fortsatt fin dag!!

Husk konkurransen min her!

Hva har du gjort i helga? Hvordan reagerte evt. barnet ditt på hoppedisse?

Carina 6 mnd idag og legebesøk!

Hei igjen! Håper alle har hatt en fin dag så langt :) Vi har i alle fall hatt en innholdsrik dag, og jeg kjenner jeg begynner å bli klar for senga! Carina sovnet 20:30 og godt er det!

Som overskriften sier; Carina er 6mnd i dag! Lille store gullet vårt som vokser fra oss.. ♥ Vi var på 6mndskontroll hos legen i dag også, og det var det litt blandede følelser rundt. Helsesøster var nemlig kjempetrivelig, så hun smilte og lo vi til, mens legen var skummel, så han hylskrek vi til. Så det så. Men alt stod da bra til med henne. Ingenting som stod på, og det var mamma og pappa glad for å høre.

Carina har blitt 7 240 gram, 64,5 cm lang, og er 41 cm rundt hodet. Hun vokser stadig, og det er jo bra. Men jeg må si jeg og Kjetil gjorde store øyne da vi så vekta hennes. På den siste måneden har hun blitt bare 30 gram tyngre! Og tidligere har hun gått opp 1 kg hver måned. Jeg skjønner jo så klart at hun ikke kan legge på seg 1 kg hver måned livet ut, men det var bare det at forskjellen var så stor.

Ellers så feiret vi 6mndsdagen med umuligheter og med å være vrang. I går kveld ble kveldsrutinene hennes forskjøvet med en halvtime, slik at dagen hennes ble en halvtime lenger enn normalt, og det likte vi overhodet ikke. Hun nektet å sove, ville bare sutre og holde oss våkne. Jeg og Kjetil la oss i 01tida, men måtte stå opp igjen, og lille rampen lot oss ikke legge oss igjen før 04. Jeg visste at hun ikke var ferdig så jeg sov med klærne på, og måtte sikkert gå 10 ganger inn til henne og gi henne smokken, innen klokka var 09. Da endelig sovnet hun, og vi sov godt til klokka var 11. Så vi har hatt ei artig natt i natt :) Jeg må virkelig slutte å si ting jeg ønsker skal skje! For å sitere meg selv fra i gårkveld: "Men nå er hun i seng, og jeg tipper hun kommer til å sove godt i natt".
H e h e ..

Vi fikk da besøk av bestemor Oddrun og onkel Bjarne i dag også. De hadde med seg en liten halvårsgave til Carina, nemlig nye klær. Carina likte dem tydligvis veldig godt for da jeg skulle legge de i kommoden hennes, blåholdt hun i dem og ville ikke slippe. Etter at bestemor og onkel hadde dratt kom oldefar Alf på besøk en tur. Så her var det en stk sliten Carina da dagen var omme :) I kveld sovnet hun en halvtime tidligere enn normalt, men vi satser på at dét ikke gir noen bivirkninger!!


Mine to herligheter ♥

Siden det er minibursdag idag, må vi jo mimre litt; min fødselshistorie!

Og husk kokurransen min her!

PS: Keths har en give away her, der du kan vinne en blåseape! Sjekk det ut:D

Hvor stor var ungen din på den siste kontrollen?

Sponset konkurranse!!

Heihei kjære lesere! Da har jeg lyst til å kjøre i gang med min første sponsede konkurranse her på bloggen min :D Håper at så mange som mulig vil bli med!!

Du kan vinne:

Ei tøff, hvit jakke i str. M

For å delta:

- Skriv en kommentar om at du ønsker å være med + e-postadressen din
- Følg meg på bloglovin (knapp til høyre)
- Gå inn her, finn ditt favorittprodukt og legg ved link i kommentaren

I tillegg er det veldig fint om du bare nevner denne konkurransen med link i et innlegg på bloggen din. Du må ikke gjøre det, det er bare for at flest mulig skal få vite om konkurransen.

Premien er sponset av:

Illusion.no

Konkurransen avsluttes 29. februar!
Lykke til alle sammen!

Pakke i posten!

Hei igjen :)

Da har vi vært på besøk til bestefar, altså min pappa. Det var kjempekoselig, men Carina var litt trøtt. Hun fikk ikke sovet noe før vi dro, så det var nok ikke så rart hun var litt sur og grinete. Men nå er hun i seng, og jeg tipper hun kommer til å sove godt i natt:)

Tidligere i dag var vi på posten og hentet ut en pakke til Carina, og nok en gang vil jeg vise dere hva den inneholdt, hihi :)


Bok om kroppen vår og PC-spill med Josefine.


Liten bokboks med fire bøker om tall, motsetninger, lek og farger, og boka "Overraskelse Dora".

Det skulle være med enda et PC-spill, men det spørs om de ikke hadde det på lager, for det stod at de skulle ettersende det. Så da kommer sikkert det etter hvert. Jeg husker at jeg hadde et Josefinespill til PC da jeg var lita, og jeg syntes det var såå gøy! Så da måtte jo såklart det være med hjem. Kanskje Carina, om noen år, synes det er like gøy, hvem vet :)

Og til slutt en liten gladnyhet (i alle fall for min del): Jeg ble en av de 2000 som skulle få et gratis brillepar fra LensWay!:D Det er jo alltids kjekt å ha et par briller ekstra. Nå lurer dere som har fulgt med meg en stund sikkert på hvorfor jeg skal ha briller. Det er da ikke lenge siden jeg skrev et innlegg om at jeg ser så bra. Grunnen skal jeg fortelle om i et innlegg snart. Det er så stort et tema, at jeg finner det vanskelig å snakke om det. Men jeg må få gjort det snart, har lovt det lenge nå. Jeg må nesten få takke dere for at dere er så tålmodige med meg, hehe.

Ha en fortsatt fin lillelørdag!

Hvordan har kvelden deres vært?

Konkurranser!

Jane har en fantastisk konkurranse gående her, der en kan vinne et personlig hjemmelaget vognteppe! Vi har ikke noe vognteppe til Carina foreløbig, så denne konkurransen er litt gøy å være med på:) Disse var jo bare helt nydelige! Vinneren kåres 19. februar kl. 11:00!Bildene har jeg hentet fra linken over.

Klikker du her kommer du til Dianas give away, som så absolutt er verdt å kikke på! Du kan vinne en nyydelig ramme fra Perfect Home! Siste frist for å delta er 25. februar.


Bildet er hentet fra Dianas blogg, link over bildet.

Og tilslutt en herlig give away her på bloggen til "Alice i Eventyrland" :) Der er det to vinnere som trekkes 29. februar. Det en kan vinne er Aloe Vera-produkter og en pakke med valgfrie navnesmokker. Brukte veldig mye Aloe Vera før faktisk, og jeg anbefaler de produktene. De er kjempegode!


Bildet er hentet fra bloggen hennes. Link over bildet.

Ta en titt du også!

Kvelden i går!

Heihei kjære lesere! Håper dere har hatt en fin dag hittil. Her snør det som bare det, og i går var det en skikkelig snøstorm her. Og jeg som snakket om at jeg hadde fått vårfølelse og greier. Det straffet seg ;)

Det var vel valentine igår også, var det ikke det? Kjetil var på arbeid fra 14 til 22, så jeg og lillemor koste oss hjemme alene hele dagen. Litt utpå kvelden fikk jeg mamma til å passe Carina så jeg fikk nedover på butikken og handle litt. Jeg kjøpte inn til kylling bolognese, i tillegg til melkehjerter og roser. Ikke akkurat store innkjøpet, men det burde vel heller ikke være nødvendig. En skal jo vise hverandre at man er glad i hverandre hver dag(?). Ellers tente jeg litt levende lys og lagde litt koselig stemning.

Lillegull var som vanlig kjeempeflink og sovnet med en gang jeg la henne i senga si klokka 21. Og da sov hun til 09:30 idag. Kan ikke få sagt nok hvor flink hun er og hvor godt det er å ha kveldene for seg selv :) Da fikk jeg og Kjetil kost oss med mat, Løvenes Konge, og jammen ble det ikke en rusbrus på mor også! Herlig ;)


Dette bildet er ikke fra i går, det er bare for å vise lysene.


Dette bildet er ikke fra i går, det er bare for å vise lysene.

I kveld skal jeg, Kjetil, Carina og Lykke på besøk til pappa. Det gleder jeg meg utrolig til! Har ikke vært der siden før jul, så det blir koselig. Og i morgen skal vi på 6mndskontroll til legen! Herreguud, tenk at den lille premature jenta vår blir et halvt år i morgen!! Oææ! Kan ikke si jeg vet hvor tiden har blitt av, men det har i alle fall vært både slitsomt og helt fantastisk :)

Hva gjorde du i går? Hvor gammel er barnet ditt, hvis du har noen?

Gratis barnepakke!

Snille mamma var på Rimi idag og hentet ut Carinas andre barnepakke, altså den for 6-12 mnd. Tenkte å dele med dere hva som var oppi den :)


Tamponger, tannkrem, babywash, intimvask, vaskepulver, våtservietter og engangsunderlaken.


Bleier str. 4 og badebleie str. 7 - 15 kg.

Det var det. Synes disse gratispakkene er veldig kjekke. Vi mottok jo over 10 stk da Carina var født fra forskjellige steder, og vi har ikke en gang brukt i nærheten av halvparten av produktene. Så de holder virkelig lenge.

Mottok du noen gratispakker?

Jeg trenger litt hjelp fra dere!

Heisann! Dere regner og blåser ikke bort vel? Her er det jammen meg ikke mye om å gjøre!

Men som dere leste; jeg trenger litt hjelp her nå. Jeg er utrolig dårlig på å finne på gode titler til bilder og historier o.l. Derfor vil jeg spørre dere om ikke dere kunne ta en titt på bildet under og finne på en bra tittel? Vær kreative og gjerne kom med flere forslag. Tenker at det bør være litt komisk. Kanskje et gøyalt sitat fra hodet hennes i øyeblikket eller noe lignende. Alt er av interesse! :DVil du hjelpe meg?

Ahh, herlig :)

God kveld i stuen! Håper alle har hatt en fin og innholdsrik dag. Dagen her på gården har så og si vært fantastisk!

Vi har ikke gjort så mye at det gjør noe, men det lille som har skjedd har bare vært positivt. Vi lagde jo hjemmelaget babymat, og det var jo rene suksessen. Carina ble helt tullete da hun fikk det, og hun gomlet såå godt. Morsomt:) Kjenner jeg blir litt glad når hun liker det vi lager så godt. Personlig synes jeg de kjøpte babyglassene smaker bedre, men den hjemmelagde maten smaker mer ekte, hvis dere skjønner hva jeg mener.

Kjetil har vært på arbeid hele dagen, så nå gleder jeg meg til han kommer hjem. Jeg fikk lagt Carina for en halvtime siden, og hun sovnet faktisk bare etter et lite 5minutt med sutring! Jeg er så glad for at ting begynner å ordne seg. Hun sutrer da så lite om dagene også, så nå er det jammen fantastiske tider å være mamma :) I dag hvilte hun faktisk bare to ganger på dagen også, mot fra normalt tre-fire. Herlig å slippe å bli helt utkjørt av å ha henne alene en hel dag. Det eneste som mangler nå er at hosten hennes skal forsvinne så vi kan være mer ute igjen.

Jeg ønsker dere alle en fantastisk kveld videre! Nå skal jeg få ryddet litt til Kjetil kommer hjem, så får vi kost oss litt helt alene, med tanken på at lillegull sover søtt i senga si ♥


Flinkeste lillegull

Hva har du gjort i dag?

Hjemmelaget babymat!

Heihei kjære lesere! Hatt en fin dag hittil? Jeg har en skikkelig vårfølelse i dag jeg. Det er så varmt ute og det lukter vår! Snøen som endelig la seg her i Sunndal forsvinner mer og mer for hver dag. Så jeg er glaad i dag :D

Jeg og Kjetil bestemte oss for å prøve å lage babymat selv i dag. Vi har brukt å kjøpt middagsglass til Carina, men det blir jo så mye billigere å gjøre det selv. I tillegg til at du vet nøyaktig hva barnet ditt får i seg. Tenke å vise dere hvordan vi gjorde det.

Vi kjøpte enkelt og greit frossede grønnsaker. Én pose 800g lapskausblanding med potet, gulrot, sellerirot og purre, og én pose 500g brokkoliblanding med brokkoli, blomkål og gulrot. I tillegg kjøpte vi fire store tomater.

Skrell først av det ytterste laget på tomatene. Det er veldig seigt så det tar vi ikke med. Deretter ha posene med grønnsaker oppi en stor kjele sammen med tomatene og masse vann. Tomatene skal være hele når de kokes for å beholde alle godsakene i seg. Ha deretter oppi biiittelitt salt, og kok det opp til grønnsakene er bløte og myke.

Når det er kokt opp, hell noe av vannet oppi ei mugge i tilfelle resultatet skulle vise seg å være for tykt. Hell mesteparten av vannet ut, og la resten være igjen oppi kjelen sammen med grønnsakene. Så er det fram med stavmikseren. Viktig å få most godt, spesielt når babyen er liten. Vi brukte et lite 10minutt, og da så smørja slik ut:Vi traff på første forsøk, så smørja var verken for tynn eller for tykk. Da er det bare å helle ut vannet du tok vare på.Da er det bare å helle smørja oppi noen beholdere. Vi har tatt vare på alle middagsglassene vi har kjøpt, så vi brukte dem.Det som gjenstår da er å merke glassene og få dem inn i fryseren. Skriv på hva som er oppi, og dersom du lager veldig mye på en gang kan det være lurt å skrive på dato. Dette vi lagde nå utgjør ca. 12 middager for Carina. Økonomisk sett hadde vi fått bare tre middagsglass for det vi betalte for disse ingrediensene. Så det blir en del billigere!Nå lagde vi bare babymat av grønnsaker, men en kan såklart bruke fiskeboller, kjøtt, ris, spaghetti osv. Det skal vi gjøre neste gang i alle fall.

Så da avslutter jeg her, for nå skal Carina nemlig ha sin første hjemmelaget middag :D Ha en fortsatt fin mandag alle sammen!

Har du fått vårfølelse enda? Lager du babymat selv?

Give away!

God kveld dere! Håper alle har hatt en fin morsdag, og at dere har kost dere masse:)

Ann Kathrin har en heerlig give away gående her der en kan vinne litt diverse til hjemmet. Vil anbefale å ta en titt, jeg ble i alle fall helt forelsket i det hun vil være så snill å gi bort! Hadde passet så godt inn her siden vi har lagt om stilen. Så da er det bare å krysse fingrene og håpe! Vinneren trekkes 20. februar. Lykke til alle som deltar!:)


Det dere kan vinne er en dobbel hjerteramme, serviettholder, duftelys og fyrstikkeske!!

Er du med?

Koselig morgen på Bakkan!

Er vel ikke morgen lenger, men likevel; Good morgen kjære lesere! Og god morsdag til alle det gjelder!! Da spesielt min egen verdens beste mamma og min egen verdens beste svigers

I dag tok jeg og lillegull fatt på dagen klokka 8, og var fit for fight. Da var det grøt, pupp og kake som stod på planen. Jeg satt på kjøkkenet og lagde en liten morsdagsgave til mammaen min da hun kom opp med romkake som hun hadde lagd kvelden før. Snille mammaen min ♥ Da fikk vi gomlet i oss litt kake, og det var godt det, både for store og små.


Kos med bestemorHer er den lille gaven mamma fikk med meg i dag:


Ei hjerteramme kjøpt på Møbelhuset, med bilde av mamma og Carina, og et enkelt "hjemmelaget" kort.
Utrolig glad i deg mamma

Senere i kveld, når Kjetil er ferdig på arbeid, skal både jeg, han, Carina, mamma og Lykke nedover til svigers på pinnekjøtt. Det gledes!!

Til slutt synes jeg alle som er innom meg nå, også skal ta seg tid til å lese dette. Vær takknemlig for deres mamma! Hun kommer ikke alltid til å være der.

Ha en fantastisk dag videre, og til alle mødre der ute: Kos dere maks i dag:) Det skal jeg!

Hva startet du dagen med? Er dette din første morsdag også?

Carina spiller keyboard - video!

Hei hei kjære lesere! Håper dere har en fin lørdagskveld og at dere koser dere masse :D

Jeg sitter og koser meg sammen med Carina. Disney Junior er på skjermen, keyboardet er på fanget og frukten er inntatt! Må jo kose oss litt mens vi venter på at pappa skal komme hjem fra arbeid. Jeg filmet en snutt av henne istad og tenkte å dele den med dere :)

Dette er første gangen hun har ledd så mye av de rare lydene på keyboardet. Som dere kanskje hører får hun nesten ikke til å lage noen lyder uten å måtte hoste. Lurer på hvor lenge hun skal ha den hosten. Vi begynner å bli lei av å bare sitte inne hele dagen. Vi vil ut og sitte på akebrett!!:) Hun har vel hostet i godt over en uke nå. I tillegg har jeg også blitt syk, yeey! Men vi får satse på at det går seg fort til igjen.

Nå skal jeg gjøre meg klar til Kjetil kommer hjem, for da skal vi på butikken og handle lørdagsgodt og leie en film. Ønsker dere en fantastisk kveld videre, og spis masse godteri ;) Det skal jeg i alle fall!:D

Og tilslutt: Ta en titt innom her, Keth har en konkurranse gående der du kan vinne et iPhonedeksel fra Mirabling! Og ikke nok med det, men Eva Mariann har også en konkurranse på bloggen sin, som du finner her. Der kan du vinne et akebrett! Og her har Karoline er konkurranse verdt å se på! Klikker du her kommer du til en konkurranse som Ingeborg holder! Sjekk de ut da vel :D

Hva synes du om videoen? Hva skal du ikveld?

Ta en titt på denne bloggen!

Jenta som skriver denne bloggen har vært gjennom både det ene og det andre. Anbefaler å ta en tur innom der. Leste nettopp en sterk historie hun valgte å dele med leserene sine, og jeg sitter med tårer i øynene. Fælt at noen skal være nødt til å gå gjennom noe så grusomt. Hun skriver om hvordan hun kom seg gjennom utfordringer ved å ta ett skritt om gangen, som hun selv sier.

Ta en titt innom, la hennes historie bli hørt.

Stæsj til barnerommet

Siden dere ikke får se bilde av selve barnerommet enda, tenkte jeg å hvertfall vise dere litt av det som skal være på rommet hennes.


Disse fikk jeg da jeg var lita. Jeg måtte jo selvsagt klistre på klistremerker så det har jeg ikke fått vasket vekk enda. Jeg og mamma vurderer å male disse til noe ala Perfect Home- stil. Men de er jo fine slik de er også. Så vi får se. Hva mener du?


Vegglampe fra IKEA.


Eske til bunadsølv. Oppi der ligger både mitt og hennes sølv. Og en liten pyntekurv.


Et par små rammer som jeg enda ikke har fått satt noe bilde inni.
Denne lagde jeg på ungdomsskolen. Fikk 5- på den tror jeg, haha. I alle fall; jeg har lyst til å male denne også i Perfect Home-stil. Tror den blir veldig fin da.


Og denne stolen har jeg lyst til å male i Perfect Home-stil.


Søte sparegrisen hennes. Der putter vi penger på når vi har pantet flasker eller generelt når vi har kronestykker liggende.

Mesteparten av dette har vi fått av familie og venner. Det eneste jeg og Kjetil har kjøpt selv av dette er Ole Brumm-bildene og lampa fra IKEA. Da jeg lagde den kassa på ungdomsskolen var tanken egentlig å lage en putteboks. Jeg husker jeg hadde lyst til å lage en putteboks med bokstaver, altså navnet til den ungen som skulle få boksen. Jeg hadde jo ingen å gi den til, men det har jeg jo nå! Jeg hadde jo kunnet skjært ut bokstavene C A R I N A fra boksen, og brukt dem som treklosser til å putte nedi. Eller jeg kan være original og skjære ut forskjellige figurer. Eller jeg kan la den være slik den er nå. Ahh, vanskelig å bestemme seg. Er jo så mange muligheter, og det er bare fantasien som setter grensene.

Til slutt vil jeg informere dere om at Lydia har en konkurranse gående på sin blogg. Konkurransen finner du her, og du kan vinne en personlig almanakk. Lykke til dere som deltar! :)

Hva synes du jeg skal gjøre med boksen? Og skal de andre gjenstandene fra jeg var lita males eller ikke males?

Pakke i posten!

I dag fikk jeg enda ei pakke i posten, bare to dager etter at jeg bestilte den! Er kjempefornøyd med at superkul.no er så kjapp med å få sendt ut ordrer. Det pakka inneholdt var denne:


Et LOVE-skilt med to rammer og ei hjertepute til å henge på veggen. Dere finner det her.

Som dere kanskje ser har jeg ikke fått satt inn egne bilder enda, men satser på å få gjort det i løpet av morgendagen :) Slenger med bilde av et nydelig hjerte av stein med "Verdens beste mamma", som jeg fikk med verdens beste svigermor. Nemlig min svigermor ♥


Kjøpt på Nille.

Vel, Carina er umulig og vil ikke sove, som vanlig, så jeg får avslutte her. Jeg regner med dere hører mer fra meg i morgen. Ha en fantastisk kveld videre! Nyt den før helga kommer, haha ;)

Hva synes du?

Dagens kupp - Illusion!!

Vil bare informere dere om at denne herlige minikjolen er nedsatt fra 359 kr til 199 kr! Det er bare 8 stk igjen, og jeg skulle gjerne ha hatt den selv, men jeg skal være flink og la være.Klikk på linken øverst eller på bildet for å komme til produktet på nettstedet deres.

Badebilder!

God morgen solstråler! Håper dere har en fin morgen. Snart helg og greier:D

Jeg startet dagen med å se gjennom bildene jeg tok fra Carinas kveldsbad igår, og hehe.. Det var et par fine grimaser der. Som jeg vil dele med dere :)


*Hyyyyl*


Det berømte skjeivsmilet


*Plaske plaske vaske bad*
Donald fjes eller?


Herlig å få "svømme" litt fritt også.


Haha, lurer på hva hun så her.


Hahahah... Vet ikke en gang hva jeg skal si om dette bildet!:pBle ikke så sur etter å ha kommet opp fra vannet nå som den forrige gangen jeg la ut bilder fra badingen, haha. Ble ganske mange bilder dette nå, men jeg klarer jo ikke å velge. Må innrømme at jeg er nok litt stolt over den fine jenta mi ♥ Kan ikke annet enn å smile når jeg ser på henne.

Nå skal jeg nok finne meg noe mat og sette meg ned og lese litt blogger tenker jeg. Jeg lastet ned Sims 3 i går så vi får se om det ikke blir litt husbygging og diverse etterhvert også. Dere må i alle fall ha en super dag!

Hva startet du dagen med?

Konkurranse

Vil du være med i en konkurranse der du kan vinne en iPad2? Da er det bare å klikke her, og svare på ett enkelt spørsmål. Enklere blir det ikke!


Lykke til dere som deltar!! :)

Jeg har vunnet en konkurranse!

For et par dager siden fikk jeg mail om at jeg hadde vunnet konkurransen på Camilla Maries blogg. Det jeg vant var en goodiebag fra barneloppis.no som inneholder dette:Mye fint som Carina kan få ta i bruk når hun blir litt større! Synes det var kjempegøy å vinne noe som lille gulljenta vår kan få, når den tid kommer. Så tusen tusen takk! Det setter jeg pris på!:)

Den egentlige hensikten med dette innlegget er å få spredd ordet om barneloppis.no. Barneloppis.no er Norges nye gratis nettside for kjøp og salg av brukt og håndlaget barneutstyr. Dersom du har noe barneutstyr, klær eller hva som helst, kan du altså legge ut annonse der uten kostnader. Siden trenger flere annonser, så gjerne vær med å spre ordet om den.

Ta en titt innom her da vel:)

Har du vunnet noen konkurranser i det siste? Har du vært innom barneloppis før?

Nytt stuebord!

Som jeg sa i går så skulle jeg legge ut et bilde av det nye stuebordet vårt. Det er et brukt bombaybord som vi fikk for kun 400kr (takk til deg M for det:)).
På dette bildet så det støøvete ut(!!), men det er det altså ikke.. :p

Det som hadde gjort seg her nå er et fint stort gulvteppe under bordet. Det må jeg nesten fikse en dag :) Dette ble et kort innlegg, men nå skal lillemor legge seg, så vi får ta det igjen. Ha en fortsatt fin kveld kjære lesere ♥

Hva synes du om bordet?

Pakke i posten!

For noen dager siden fikk jeg ei pakke i posten fra superkul.no. Jeg hadde en 100lapp tilgode der så jeg tenkte å bruke den. Det er jo så mye salg der nå, så en får da så mye for pengene! Anbefaler å ta en titt innom her. Her er det jeg kjøpte.


Denne capribuksa, bare at den var i hvit, til 59, 80 kr.Oppladbare batteri AA og AAA til bare 13, 80 kr.

Som sagt er det masse tilbud der nå, helt oppe i 90% rabatt, så for de som ikke allerede har vært inne og sett vil jeg anbefale å gjøre det.

Hva synes du om innkjøpet?

Kosekveld hjemme med sykt barn

God kveld herlige lesere:) Håper dere har hatt ei fin helg! Det har vi hatt i alle fall, selv om ikke ting har vært helt tipp topp. Carina har ikke vært helt seg selv i kveld. Hun har sutret, skreket, vridd på seg og gnidd seg i øynene for at hun er så trøtt. Men sove? Neh:)

Det skjedde noe jeg ikke har sett eller hørt om før. Hun ble plutselig ildrød på det ene kinnet i tillegg til at hun ble kjempevarm på samme sted. Jeg søkte det opp på nett og fant ut at barn ofte blir røde og varme på det ene kinnet dersom de enten er forkjølet eller når det er tenner i anmarsj. Jeg kjente etter i munnen hennes, men det var fremdeles ikke noen tegn til tenner verken oppe eller nede. Hun har vært forkjølet og hostet en stund nå, men idag hadde hosten forsvunnet og hun virket mye piggere. Så jeg synes det er litt rart. Jeg tok temperaturen hennes og den var 38°C. Etter en liten stund ble det andre kinnet likens, og hun ble enda mer grinete. Hun sparket med føttene og stønnet og sutret på den måten som hun gjør når hun har vondt. Så det virker som om temperaturen hennes har steget litt til. Hun var jo trøtt som en dupp, men å sove i senga si ville hun i alle fall ikke. Og jeg ville ikke tvinge henne til å ligge der når hun er syk og har vondt. Etter mye kos og stell sovnet hun omsider i den elektriske vugga si på stua (Hva skal jeg gjøre når hun om 1kg blir for tung til den?!). Og der sover hun enda. Jeg vil jo ikke vekke henne, men jeg skulle så absolutt fått henne inn på rommet sitt. Kunne tenkt meg å finne senga snart jeg også, er helt utmattet, haha!

Vel, jeg skulle ikke sagt at hun sov, for da våknet hun så klart. Så da får jeg skrive mer senere. Tenkte å legge ut et bilde av det nye stuebordet jeg og Kjetil kjøpte oss idag, og skrive litt om en konkurranse jeg også vant idag :) Men det kommer en dag i morgen, får vi tro ;)

Ha en fortsatt fin søndagskveld dere!!

Kvelden i kveld

I kveld har jeg og mamma ryddet og vasket rommet til Carina, så nå ligger hun for første gang på eget rom. Snart på tide det når hun straks er halvåret. Det ble så koselig inne der att. Jeg har dessverre ingen bilder å vise. Jeg og Kjetil er egentlig ikke helt fornøyde med rommet enda. Vi ville egentlig male eller tapetsere før vi sa oss fornøyde, men så langt har vi ikke kommet enda. I tillegg tenkte vi å slenge noen wall stickers på veggen og litt slik.

Nå sitter jeg bare i sofaen og hører på at det knitrer i ovnen og på at Lykke snorker og bjeffer i søvne. Det er koselig det:) Siden jeg har ryddet og gått en del fram og tilbake mellom rommene idag verker så klart føttene mine. Jeg visste jo at det kom til å bli slik på forhånd. Men hva skal man gjøre? Slutte å leve? Neei, en får vel henrette en lege eller to så en blir forstått. At det ikke går an å ha det slik hver dag. Men jeg kan jo bare leve på paracet og ibux, spør legen. Joda, men hva gjør man når det ikke funker? Når man blir immun? Når skal leger bli forståelsesfulle og hjelpsomme? Mange spørsmål her nå, og alle spørsmålene forundrer meg like mye.

Vel, det var kveldens sutring. Kanskje jeg skal finne fram litt strikkerier og litt is. Lyder ikke dumt i mine ører:D Er vel ikke lenge før det blir natta for min del heller. For en gangs skyld prøve å legge seg tidlig. Dere får fortsatt ha en super lørdagskveld kjære lesere


Har ingen bilder å vise, så det får bli et av de to som betyr mest i verden for meg. Carina tre dager gammel

Hva gjør du i kveld?

Sponsor

Jeg har tenkt på å bli sponset en stund nå, og i dag registrerte jeg meg på sponsetblogg.no. Jeg har ikke visst helt hva det går ut på, men det er jo i grunn ganske enkelt. I tiden framover nå kommer jeg til å motta mailer fra dem med ulike sponsortilbud. Så nå håper jeg at jeg kan holde flere konkurranser framover og gjøre bloggen litt mer spennende :)

Har du registrert deg på sponsetblogg.no?

Carina skratta skikkelig i går - video!

For første gang i livet sitt skratta Carina skikkelig uten at vi fysisk måtte borti å kile henne eller noe sånt. Haha, så gøy. Jeg og Kjetil tok med oss Carina og Lykke ned til mamma en tur i gårkveld. Lykke ble leken, så Kjetil ble med henne på gulvet og tulla fælt med henne. Plutselig, helt ut av det blå, begynner Carina å skratte. Vi alle sammen så rart på hverandre med store øyne, før vi brøt ut i latter alle mann. Da jeg begynte å filme, hadde hun allerede ledd lenge. Jeg tok opp to videoer, men klarte ikke bestemme meg for hvilken jeg skulle laste opp, så da ble det enkelt og greit begge to.

I kveld lagde jeg taco til Kjetil kom hjem fra arbeid kl 22, så nå har vi kost oss med god mat og levende lys. Lenge siden vi har hatt det så koselig. Carina sov da Kjetil kom hjem, og det var herlig. Jeg prøvde ut noe nytt da jeg la henne ikveld. Hun har blitt vant til å sovne mens enten jeg eller Kjetil står ved siden av henne, så nå vil hun jo ikke sove lenger om ikke vi er der. Vi har vært for svake for henne, og det har resultert i at vi hver eneste kveld står og vugger sprinkelsenga hennes. Når vi vugger henne, lukker hun øynene og er så fornøyd, mens når vi slutter å vugge storskriker hun så tårene hagler. Det går jo ikke an å drive på sånn! Så nå er det stopp. I kveld gjorde jeg det slik at jeg la henne, ga henne smokken, nusset henne på kinnet og sa god natt, og gikk ut av rommet med en gang. Hun begynte naturligvis å skrike, men jeg gikk ikke inn på rommet igjen før det hadde gått 5 min. Da gav jeg henne smokken, nusset henne på kinnet, sa god natt og gikk igjen. Igjen begynte hun å gråte. Seks turer med 5 minutters mellomrom måtte til før hun sovnet. Det vil si at hun ikke brukte mer enn 30 min på å sovne, og det er jo fantastisk! De siste dagene har vi brukt både én og tre timer på å få henne til å sovne. Så det som gjelder nå er å holde seg hard, uansett hvor vondt det er å høre på at hun skriker. Det er alt utenom lett, men det må til.

Jeg har også vært flink å bakt mer brød ikveld. Dette er tredje gang jeg prøver, men de blir fremdeles flate. Jeg vet ikke hva jeg gjør galt, eller hva brødene gjør galt. Men det er vel det samme det, de er jo fantastisk gode likevel, om jeg må si det selv.


Før heving


Etter heving


Før ny heving og steking


Ferdig

Så nå skal jeg snart ta kveld, eller natt (?), med god samvittighet :) Dere får ha en fantastisk natt videre, kos dere!

Hva synes du om videoene? Hva har du gjort ikveld?

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits