januar 2012

Vinner + premie!!

Da har jeg altså kåret vinneren!

Det var egentlig kommentar 1000 som skulle få premien, men som jeg i alle fall synes selv, så skrev jeg ganske tydelig at e-postadressen skulle være med inni kommentaren. Det var bare 4 stk som la igjen e-postadressen sin; 3 før kommentar 1000, og én etter.

Den som hadde kommentaren med e-postadresse etter nr. 1000 var nr. 1008; Kamilla. Gratulerer så masse til deg. Jeg har sendt deg en mail, så da er det bare å svare på den, så er denne på tur hjem til deg:


Treskilt "Sweet Home" fra Kammerset til en verdi av 59 kr.

Det ble som tidligere sagt ikke noe svær, flott premie denne gangen. Det får bli en bedre premie når jeg skal holde en skikkelig konkurranse. Uansett, håper du liker den! :)

Barneloppis

Camilla Marie har en give away på bloggen sin fra barneloppis.no, der en kan vinne en goodiebag som inneholder produktprøver og tilbud fra forskjellige samarbeidspartnere. Konkurransen finner du her.Ta også gjerne turen innom barneloppis.no også.

Me wants - Perfect HomeJeg blir helt klein!! Og dette er jo bare en liten brøkdel av alt det fantastiske de har. Klikk her for flere herligheter. Snakk om at jeg skal shoppe når jeg får penger da..

Kommentar 1000 får en liten gave av meg i posten:)

Da nærmer det seg tusen kommentarer på bloggen min gitt! Og det kan jeg jo bare takke dere herlige lesere for, så da synes jeg det er på tide med en liten gave fra meg til en av dere. Jeg vet ikke om jeg skal la det være en overraskelse eller om jeg skal legge ut premien sammen med vinneren enda. Vi får se da vettu.

Det eneste du trenger å gjøre for å delta er å kommentere. Kommenter på hvilket innlegg du vil, men husk å skriv e-postadressen din inni kommentaren slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner. Dersom kommentar 1000 står uten e-postadresse, blir kommentaren etter automatisk vinner. Du kan også kommentere så mye du vil.

Premien er ikke noe overlag altså, bare så det er sagt. Jeg tenkte jeg skulle holde en skikkelig konkurranse senere, så da får det bli en bedre premie da.

Forresten; Jeg vil ikke si hvor mange kommentarer jeg har hittil, og jeg kommer ikke til å svare på kommentarene deres før nr. 1000 har kommet. Mine kommentarer skal jo ikke være en del av dette :)

Så da er det bare å kommentere :)

Carina har fått seg "hest"!
Legg merke til venstrefoten. Har da stil kan du skjønne!


Så blid :)


Og litt tuppete :D

Carina er så fascinert av Lykke at det ligner ikke noe. Hver gang hun ser Lykke er det ikke noe som kan få øynene hennes av henne. Hun elsker å ta i pelsen hennes, for ikke å snakke om å klype ørene og snuten hennes. Hun strekker ut armene og skal borti hele tiden. Når de ligger på gulvet sammen, ruller hun alltid etter Lykke. Men det er jo ikke bare Carina som er fascinert av Lykke, det er jo også omvendt. Lykke elsker å ligge sammen med Carin på gulvet, og vil helst ligge med hodet sitt oppå magen hennes.

 
Bestfriends for ever

Er barnet ditt også fascinert av dyr? Har du dyr som er så glad i det nye familiemedlemmet?

Noen som har prøvd denne?

Jeg så på TV idag og da presenterte Tvins.com et produkt jeg så gjerne kunne tenkt meg. Jeg bruker aldri å tro på noe av det de reklamerer for, men nå kjenner jeg at jeg virkelig ønsker meg dette produktet. DERSOM alt de sier er sant.


Alle bildene er hentet her: http://www.tvins.com/no/products/total-flex/total-flex.php

Det virker jo som det er for godt til å være sant. Men når det er sagt, så tenk hvor kjekk denne hadde vært. Jeg elsker jo å trene, spesielt styrke, og denne inkluderer jo veldig mye. I og med at den er så liten og at man kan ha den hvor man vil blir det mye enklere å trene, med tanke på at jeg har svært lite tid til noe annet enn lille jenta vår.

Men gjør den egentlig det den skal?

Glad :)

Nå er mamma og pappa fornøyd med lille jenta si ja :) Det virker som om det har hjulpet å stå opp senest 10 hver dag. Dette er jo bare den tredje morgenen, men det har funket som bare det hittil. Carina har sovnet hver kveld mellom 21 og 22, så det tar jo litt tid å sovne, da vi legger henne rundt 20:30. I natt våknet hun to ganger; en gang 03:30 og en gang 05:30. Da ga jeg henne smokken og hun sov videre begge gangene. Det har variert litt, men hun har våknet alt fra mellom 08 til 10, og det er jo perfekt. Håper bare det fortsetter slik. Er forberedt på at det kan fort kan snu, men det får vi ta som det kommer :)


Flinke jenta vår

Ha en fantastisk dag!! :)

Stor konkurranse!!

Stor konkurranse på gang!! Bare fire dager igjen før vinner trekkes, så nå er det snart siste sjanse. Klikk på bildet og du er i gang :)

Denne morgenen

Idag våknet Carina for første gang 05:30, og da hadde hun sovet fra rundt 22:30. Så da la jeg henne i senga mi og ammet henne. Så sov vi videre til Kjetil kom hjem 06:30. Da prøvde jeg å legge Carina i sin egen seng igjen, og da sov hun til 09:50. Da hadde jeg normalt sett kommet til å lagt henne på puppen i senga og sovet videre igjen, men nå er det stopp. Vi får prøve å komme oss opp tidligere om morgenen, så kanskje hun får sove bedre om kvelden og natten. Jeg får tåle å vandre litt i koma.

Så jeg og lilletuppa stod opp 09:50:) Det er tidligere enn på lenge. Morgengrøten og puppen er inntatt, så nå sitter vi og ser på barnetv og koser oss. Carina sitter og hyler og ler til TV'en, mens jeg sitter og gomler på frokosten min:Hjemmelaget brød med makrell i tomat og majones. Og selvsagt et glass med iskald melk :) Forresten; ikke le av brødet mitt. Det fikk ikke hevet sikkelig.

Hva gjør du på denne morgenen?

Urolig nattesøvn, hvorfor?

Den siste uka i alle fall har Carina sovet veldig dårlig om natta. De siste månedene har hun blitt veldig var, så hun våkner av den minste lyd, som for eksempel lyden av at en står og kler av seg om kvelden. Nå skal det ikke en gang så mye til.

Vi bruker å gi henne kveldsgrøten hennes mellom 20:30 og 21:30 (avhengig av når hun blir trøtt), rett etterpå tar vi kveldsstellet, og til slutt ammer jeg henne på senga med lyset av. Hun er altså alltid god og mett når hun legger seg. Som oftest er hun i seng til klokken er 22, senest. Nesten uten unntak er det skriking i det samme vi legger henne, men det går som oftest over etter et par minutter. Det er senere, kanskje etter en time eller to, at hun våkner til og raseriskriker. Det kan vare et par timer, litt sånn av og på. Når den skrikingen er over, sover hun en times tid til før hun igjen våkner. Da er det nok å gi henne smokken så sovner hun igjen med en gang. Helt til neste gang hun våkner. Da er det å gi henne smokken igjen, og hun er borte på under ett sekund. Dette skjer flere ganger i løpet av natta.

Det jeg lurer på er hvorfor. Hvorfor våkner hun igjen, når det ikke er noe å våkne av, som lyder o.l? Hun var aldri slik før. Da sov hun like tungt uansett hvor mye bråk det var rundt henne. For ikke snakke om at hun sov hele natta gjennom uten å våkne en eneste gang. Det virker jo som om hun ikke får den "tungsøvnen", men at hun bare sover lett. Det kan da umulig være noe kvalitet på den søvnen hun har da?


Har du noen ide på hva det kan være, og om det er noe vi kan gjøre for å få henne til å sove bedre?

Tights - hot or not?


// illusion. Klikk på bildet for produktdetaljer.

Haha, jeg klarer ikke å bestemme meg om denne er fin eller fæl. Det er noe som sier meg at denne har man bare ikke på seg, men det er noe ved den som gjør den ganske tøff likevel. Tror det er skriften som gjør at jeg liker den, vet ikke om den hadde vært like stilig uten den?

Hva mener du, brukbar eller ikke?

Wants fra Illusion

Illusion har så sykt fine klær, er så mye jeg har lyst på! Her kommer noe av det :)

Denne grå minikjolen:Denne stilige minikjolen i svart og hvit:Denne minikjolen i brun:Denne minikjolen i cerise og svart:I tillegg har de masse fine piercinger:


Klikk på bildene for produktinformasjon. Alle bildene er hentet fra illusion.no.

Hva synes du om disse klærne og piercingene? Hvilke er deres favorittprodukter fra illusion (link)?

Wants fra Kremmerhuset

I dag fant jeg ut at Kremmerhuset har nettbutikk. Nei, jeg visste faktisk ikke det fra før. Så nå har jeg sett gjennom hele siden der og funnet en del ting jeg viiil ha. Var en del ting jeg hadde lyst på, men som jeg ikke fant der, blant annet et større utvalg av bokstaver og andre bokser til kjøkkenet. Men Kammerset ligger bare 10 minutter unna her med bil så jeg får ta turen dit en dag:) Har mye av de samme tingene der. Uansett, her er det jeg fikk lyst på.


Alle bildene er hentet fra Kremmerhuset.no
Hva synes du?

Noe jeg vil dele.

Jeg har lyst til å dele dette "brevet" med dere. Linken fører til Cathrines blogg, til et innlegg der hun har oversatt "A Letter to Patients With Chronic Disease", skrevet av Dr. Rob. Det er altså et brev til pasienter med kronisk sykdom. Brevet er kanskje litt langt, men jeg anbefaler i alle fall de som har en kronisk sykdom å lese det. Mange opplever å bli avvist og å bli gitt opp av legene sine fordi legene rett og slett ikke aner hva det er som feiler deg eller hva de kan gjøre for å hjelpe. Det er frustrerende. Jeg er der selv.

Jeg hadde tenkt å sitere et par ting fra teksten, men fant fort ut at i så fall måtte jeg ha sitert hele teksten. Alt er like viktig, jeg klarer ikke å velge ut bare litt. Jeg satt med frysninger på kroppen fra første ord til siste punktum. Som brevet sier; det er ikke mye det hjelper, men jeg synes det absolutt er verdt å lese fordi.

Etter å ha lest brevet, er det noen som kjenner seg igjen? Frustrerende??

Carina skremte meg i natt

Herregud som jeg skvatt da jeg gikk og la meg i natt! Kjetil la seg i 23-tiden, mens jeg ville sitte oppe litt lenger. Jeg satt nede sammen med mamma og bare snakket, og 01:30 gikk jeg for å legge meg. Hver gang jeg kommer inn på rommet og skal legge meg, sjekker jeg alltid Carina før jeg hopper i sengs (ja, hun ligger fremdeles inne med oss).

Hun bruker som oftest å ligge slik:

 

Men i natt lå hun med hodet rett nedi puta med den ene armen gjennom sprinklene på sengen. Jeg skvatt så fælt, jeg tenkte ikke en gang. Jeg bare kastet meg over henne og prikket henne på ryggen så hun våknet. Jeg prøvde å få henne til å ligge på ryggen, men hun nektet. Uansett hva jeg gjorde, om jeg "holdte henne fast" eller støttet opp med dyna rundt henne, så kom hun seg over på magen igjen.

Jeg var livredd for at puta hadde kvalt henne, men jeg var sikkert bare overredd. Jeg fikk jo ikke tatt bilde av henne slik hun egentlig lå, siden jeg vekket henne. Hun hadde ikke hodet vendt mot siden, men ansiktet rett nedi puta. Hun er over 5 måneder, så jeg vet ikke om det er noe fare jeg? Det ble likevel til at jeg fjernet hodeputa hennes.

Har du opplevd å skvette slik før? Trenger jeg å bekymre meg om hun ligger slik?

Dagens innkjøp!

I dag var jeg og Kjetil nedover på Øra og shoppet litt. Vi fikk jo et gavekort hos Amfi på 1000 kr til jul, så nå fikk vi endelig brukt det mens farmor passet lillegullet :)


Hvit snekkerbukse fra Cubus, 149 kr.


2 pack strømpebukse fra Cubus, 99 kr.


2 pack strømpebukse fra Cubus, 99 kr.


Rosa, myk bukse fra Cubus, 79 kr.


2 pack tykke sokker fra Cubus, 99 kr.


Hvite sokker fra Lindex, 59,50 kr.


Bitering 49,50 kr og softball med rangle inni 79,50 kr fra Brio.


Hvit BH fra Lindex, 29,70 kr.


Ballkaster med ball fra Rema, 20 kr (til Lykke).

I tillegg kjøpte Carinas farmor noen klær til henne i går:


En body med noe ala Marius-mønster og to myke bukser; en i beige og en likens i hvit. 39 kr per del, tror jeg det var. Fra Cubus.

Synes Carina er heldig som stadig får noe nytt av så mange i hele familien. Hun har det jammen godt. Det er hun vel ikke helt enig i selv om et par år, da hun ikke får absolutt alt pekefingeren peker på :) Carina vår ♥

Hva synes du om innkjøpet?

Jeg ser!

Herregud, så herlig! Jeg kan se klart og tydelig. Jeg trenger ikke briller, og jeg trenger ikke linser. Jeg ser skarpt. Jeg brukte briller før, men jeg skjønner ikke hvorfor. Jeg kan sitte og se TV på lang avstand, jeg kan stå i vinduet og se alle detaljene høyt oppe i lia, jeg kan gjenkjenne folk på lang avstand på gata. Når jeg ser for meg meg selv, er det ikke lenger med et par briller på nesa. Aldri igjen skal jeg ha briller på nesa mi. Det trenger jeg ikke.

Jeg får ikke hodepine av å lese teksten på TV'en, og jeg får ikke hodepine av å lese den lille skrifta på PC'en. Jeg får ikke hodepine av at jeg må konsentrere meg for å se ting; jeg har nemlig ikke noen problemer med å se de tingene.

Jeg ser alt klart og tydelig.

Har du hørt om Hemmeligheten?

To pakker i posten!

Jeg har gledet meg så til idag. Jeg fikk to hentemeldinger på sms, så da var det rett nedover og hente pakkene. Vi har lenge hatt lyst til å ta noen fine bilder av Carina med proff fotograf, men vi har ikke kunnet tatt oss råd til det, så vi tenkte vi skulle prøve å gjøre det selv. Vi har jo tross alt et bra speilreflekskamera. Men så var det det å lære seg å bruke det... Vi sendte inn to bilder til Foto Knudsen, som jeg kun hadde gjort om til svart/hvitt selv, og her er resultatet:Dette er 50x40 lerretbilder som kostet kun 249 kr per stk (halv pris). Synes det ble bra jeg, til å være så lite redigert. Mamma begynte å gråte da hun så bildene, de var så fine:)

Den andre pakka var fra nelly.com og inneholdt denne:


// nelly.com

Denne kostet 599 kr, men jeg betalte bare 499 kr. Jeg tenkte jeg skulle bestille den i small, men det ble medium og takk for det; den var liiten i størrelsen.

Da skal jeg kose meg resten av kvelden med en film sammen med Kjetil, så fremt lillegull vil sovne snart. I natt som var var hun umulig. Hun nektet å sove, og sovnet ikke før 06:30 idagtidlig. Satser på ikke-reprise nå! Ha en fortsatt fin kveld :)

Hva synes du?

Mamma-regler

Fikk en forespørsel om å finne lignende mamma-regler som pappa-regler i det forrige innlegget mitt. Det fant jeg altså, og for å lese de kan du klikke HER.

Ha en fortsatt fin kveld! :)

Nydeligste på lenge!

Dette er det nydeligste jeg har lest på lenge! Har ikke tenkt å si mer. Resten sier seg selv.

Klikk HER.


// http://www.webstockpro.com/ILoveImages/LV0009014j.A-father-and-daughter-on-a-beach-Photo/

Lovely, or what??

Konkurranse!

Jeg er med i en konkurranse igjen, og denne gangen er det gjennom bloggen til Linda. Hun er ei 22 år gammel jente som fikk to nydelige tvillingjenter i august 2011. Hun skriver for det meste om hverdagen sin, og har mange fine bilder av jentene sine. Jeg synes det er spennede å lese bloggen hennes, om hvordan det er å ta seg av to små. Jeg synes det er mer enn nok å ta seg av ett barn:p Hun skal forresten kjøre i gang flere konkurranser etter hvert.

Tilbake til konkurransen. Det en kan vinne er tre tøffe strømpebukser fra Bambina. Til Carina kunne jeg tenkt meg disse i str. 6 - 12 mnd:


Den nederst til høyre.


Den øverst i midten.


Og den øverst til venstre.

Synes disse var kjempesøte, og strømpebukser kommer godt med nå utover vinteren! Da er det bare å krysse fingrene og vente til søndag :D

Er du også med?

Lengter

Selv om vinteren enda ikke har kommet for fullt lengter jeg etter sommeren og nettopp disse kveldene:Det er veldig dårlig kvalitet, men det får så være. Tatt med en gammel telefon:p

Føler du det samme?

Endelig ferdig!

Da er jeg endelig blitt ferdig med det første strikkeprosjektet mitt! Er ikke helt fornøyd, men jeg må prøve å tenke på at dette er det første jeg noen gang har laget og at det blir finere neste gang (forhåpentligvis).

Jeg hadde lyst til å lage noe selv til Carina, så jeg søkte litt på nett og fant bilder av forskjellige strikkede ting som er enkelt å lage selv. Sitteunderlag var noe av det jeg så på, så jeg bestemte meg for å lage et som skulle ligne hello kitty. Slik ble resultatet:


Før toving.


Her har jeg fått på værhår (etter toving).


Det ferdige resultatet etter toving.

Hodeformen og øynene er jeg ikke helt fornøyd med. Øynene ble for store, hun ser jo nesten skummel ut. Dessverre rakk hele greia å tørke før jeg hadde fått formet hodet som jeg ville, så hun er veldig kantete. Noe som har irritert meg veldig er at jeg gikk tomt for hvitt garn før jeg hadde kommet halvveis. En kan se at det ikke er brukt samme hvitfarge på hele hodet, men heldigvis ble det ikke så synlig etter tovingen. Sløyfa på det første bildet var ikke av rett garn, så den tovet faktisk ikke i det hele tatt. Så da strikket jeg en ny og sydde på den.

Alt i alt er jeg egentlig ganske fornøyd. Det som ikke ble korrekt denne gangen blir det neste gang. Det som er litt dumt er at jeg glemte å skrive ned hvor mange masker jeg la opp på hodet, ørene, øynene og sløyfa, og hvor mange omganger jeg strikket. At man ikke kan tenke litt lenger enn det man gjør! Men men. Neste gang tror jeg at jeg skal prøve meg på en teddybjørn.

Hva synes du?

Uidentifisert sykdom

Nå er jeg så sinnsykt trøtt! Carina våknet da Kjetil dro på arbeid 05:30 idag, og som vanlig la jeg henne i senga mi og ammet henne. Normalt sett skulle hun ha sovnet igjen med en gang hun var ferdig med å spise, men ikke idag. Hun holdt det gående til klokka var over 07, og jeg prøvde å stå opp, men jeg fikk det rett og slett ikke til. Når det er sagt så fikk jeg ikke til å sove før klokka var rundt 02 i natt heller. Var så tett i nesa og i tillegg holdt smertene i føttene mine meg våken. Ble glad da jeg våknet i dagtildig og merket at jeg hadde blitt tett i hele hodet + at smertene i føttene var blitt enda verre i tillegg til at det hadde begynt i den ene armen min også, haha.

Jeg tror ikke jeg har sagt noe om disse smertene enda. Jeg vet jeg har nevnt det før, men ikke hva det egentlig er. Jeg har vært til legen med det flere ganger, men alt han ville gjøre var å ta noen blodprøver, og da det ikke gav noe utslag fikk jeg beskjed om å leve på paracet og ibux. Veldig proffesjonelt sagt forresten. Jeg forklarte hva jeg mente det kunne være, og han nektet ikke, men han sa jeg var for ung til at han ville gi meg den diagnosen. Da var jeg 17 år, og han mente det ikke kunne ramme meg. Både jeg og familien min har jo noen "hypoteser" om hva det kan være. Fibromyalgi var det første som slo oss. For det første så har faren min dette, og for det andre stemte mange av symptomene på en prikk.

For de som lurer på hva fibromyalgi er, her er et lite utdrag som jeg hentet fra http://www.sinnetshelse.no/artikler/fibromyalgi.htm

"Sykdommen er en kronisk smertetilstand i muskler og skjelett. Hovedsymptomene er kroniske smerter flere steder i kroppen med vandrende karakter, samt uttalt tretthet. Svært mange har dårlig søvnkvalitet og føler ingen uthvilthet om morgenen. Mange klager også over konsentrasjonsproblemer, prikninger og stikninger samt følelse av hevelse i hender og føtter. Andre er plaget med vekslende løs og hard avføring. Det som karakteriserer symptomene er at de ofte blir verre ved værforandring, stress og etter at man har utført fysisk arbeid av ulik art."

Så har vi noe som kalles refleksdystrofi. Dette syndromet er det ikke så lenge siden vi fant ut om. Kjetil fant det på nett en dag det var så ille at jeg holdt på å springe på veggen. Alt som stod om dette syndromet stemte 100% og det var ikke noe jeg ikke kunne kjenne meg igjen i.

Her er et lite utdrag om refleksdystrofi, som jeg har hentet fra http://www.printo.it/pediatric-rheumatology/information/Norvegia/12.htm

"Vanligvis får man en lang og vedvarende periode med sterke smerter i en arm eller et ben. Smerten lar seg ikke behandle og er tiltagende. Ofte blir resultatet at man ikke klarer å bruke armen eller benet. Lett berøring av det vonde området, som under normale omstendigheter reduserer smerte, kan oppleves ekstremt smertefullt. Kombinasjonen av disse symptomene vanskeliggjør daglige aktiviteter, og barnet får ofte stort skolefravær. Noen barn utvikler over tid forandringer i huden, som kan bli blek eller fiolett marmorert, få lavere hudtemperatur eller økt svetting. Noen ganger holder barnet armen eller benet i en spesiell stilling og nekter å bruke den."

Jeg er ganske sikker på at dette er det som feiler meg. Dette har plaget meg så lenge som jeg kan huske, men i senere tid har det blitt mye vondere og mer intenst. Da jeg var lita og klagde på vonde smerter i føtter og armer, trodde mamma og pappa det var voksesmerter, logisk nok. Det hadde nok jeg også trodd om mitt eget barn. Men disse voksesmertene gav seg aldri, ikke en gang etter at jeg var ferdigvokst.

Nar var og er det verst? Jeg slet på skolen, spesielt etter gymtimer. Bare jeg beveger meg litt mer enn det jeg til normalt gjør, kommer det. Rett før jul bakte jeg en del, og da stod jeg jo noen timer foran kjøkkenbenken og drev på. Hver eneste kveld etter at jeg hadde bakt, verket føttene mine noe grusomt. Da hadde jeg stått mer enn til vanlig. En av de kveldene lagde jeg ristopper, og det krever kanskje litt mer "håndarbeid" enn annen bakst. Da satt jeg for det meste i ro og slapp å bruke føttene mine. Derimot gikk hendene i ett for å få plassert den klissete smørja i fine topper på stekeplata. Den kvelden gikk det hardt ut over armene mine. Når jeg skal ut og gå/trille tur med Lykke og Carina, vet jeg at jeg får svi for det når kvelden kommer. Men hva skal man gjøre da? Kan ikke slutte å leve for å ta hensyn til smertene. Det er ikke bare når jeg er i fysisk bevegelse at det kommer. Dersom jeg er stresset, er lei meg, utålmodig osv kommer det med en gang. Kraftige værforandringer er også med å framkalle det.

Når smerten allerede er der, skal det ingenting til for å gjøre det verre. Bare det å såvidt stryke borti det vonde stedet gjør ufattelig vondt. Da er det som om en smertebølge farer gjennom hele kroppen min og ned igjen til det vonde stedet, som som oftest er min høyre fot. Det hender seg at det er begge føttene, men venstrefoten er aldri i nærheten så vond som høyre. Armene har jeg heller ikke så ofte vondt i, men når det først skjer, er det som oftest høyre som er verst. Dette tror jeg går veldig mye på psyken også da, men det virker i alle fall som om bare at jeg løfter på en finger så iler det en smertebølge gjennom kroppen. Rare greier dette her, dere må jo tro jeg er helt gal!

Så hva er det jeg gjør for å lindre smertene? Jeg vet at det ikke er farlig å bevege foten/armen fordi om det gjør utrolig vondt. Derfor har jeg ikke noen problemer med å bevege meg om jeg må. Jeg vil helst sitte eller ligge stille der det er så varmt som mulig. Jeg bruker å fylle to 1,5 l brusflasker med glovarmt vann og legge ei flaske på hver side av leggen min og surre et pledd rundt. Hvis jeg sitter i ro lenge nok og ikke beveger en muskel, går det som oftest over etter en stund. Helt til neste gang så klart. Jeg bruker også å ta to ibux og én paracet, men det er ikke alltid det hjelper. Jeg husker godt den gangen det var kraftigere enn noen gang. Jeg lå og hylskrek i senga mi, og om jeg husker rett så tror jeg at Kjetil skulle på formiddag, stakkar. Det er ganske tåkete for meg, men Kjetil sa jeg var helt tullete. Jeg stønnet, skrek, vred meg, bet meg selv, slo meg selv, klorte meg selv, you name it. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg heller ville ha fødd en unge istedet for å gå gjennom det der en gang til. Den normale dosen jeg tar er som sagt to ibux og én paracet, men den gangen fikk jeg Kjetil til å hente fire ibux og to paracet til meg. Det hjalp fort, og det var som å komme til himmelen. Jeg kjente ikke noe smerte i det hele tatt, faktisk så kunne jeg omtrent ikke føle noe som helst, og jeg sovnet med et smil om munnen.

Nå for tiden har jeg denne greia hele tiden omtrent uten stopp, men så klart mye svakere enn beskrevet ovenfor. Jeg skulle ønske at allmennleger var mer forståelsesfulle. At de kunne ta pasienten sin mer på alvor og gjøre det de kan for å hjelpe (og nei, jeg mener ikke å dra alle under en og samme kam). "Jeg har ikke annet råd enn at du får leve på smertestillende." Jeg blir irritert!

Er det flere som har noe lignende, eller som vet om noen som har det? Hvordan er det for deg/vedkommende?

Juleferien er over

Da var juleferien over for vår del også. Det eneste som minner om jul nå er julepynten som ennå er framme og det hvite tykke teppet som har lagt seg ute. Kjetil har begynt på arbeid igjen, og det var så klart formiddagsskift han startet på. Stakkar, det tror ikke jeg at jeg hadde klart etter en så lang og usunn juleferie! Kjenner det skal bli godt å få han hjem igjen ikveld, er så tomt og stille i huset når han ikke er hjemme. Som oftest har jeg hendene fulle, men i dag sover både Carina og Lykke tungt og godt, så jeg sitter og koser meg med litt strikking under et godt og varmt pledd. Det er deilig å ha litt tid der man kan slappe av og slippe å tenke på noe som helst:)

I går ble jeg ferdig med det ene strikkeprosjektet mitt, men jeg ble ikke helt fornøyd, så nå sitter jeg og finpusser litt på "mesterverket" mitt i håp om at det skal bli finere etterhvert. Kjenner det er litt slitsomt å være perfeksjonist til tider. Blir da aldri ferdig skal man drive på sånn! Men jeg håper jeg blir ferdig i løpet av dagen, da kommer jeg til å legge ut resultatet her. Får se hvor medgjørlig lillemor er i dag.

Ha en fortsatt fin dag!

Har du kastet ut julen enda?


Carina noen dager gammel

Pakke i posten + syting

I dag ble jeg vekt av mamma da postmannen kom på døra og skulle levere ei pakke til meg. Jeg skulle få lov til å sove lenger idag, så Kjetil tok med seg Carina da han stod opp. Jeg ble lettere irritert da jeg fikk vite at mamma ikke fikk kvittere for meg, da hun og Kjetil kvitterte for meg tre ganger rett før jul...med samme postmann.

Så det var altså den søvnen! Carina har vært umulig de siste nettene, men i gårkveld sovnet hun faktisk ganske fort. Det straffet seg sikkert, for da skulle jenta som til vanlig sover fra 22 til 09, plutselig ha mat kl 03, 06, 08, 09 og 09:30. I tillegg har hun skreket hele de siste dagene og det er ganske slitsomt. En blir jo så sur selv også når en ikke vet hva en skal gjøre og en har hodepine fra en annen dimensjon. Og ikke nok med det. Fikk brystbetennelse for et par dager siden. Lå og frøys med pledd foran ovnen i 27 varme inne på stua. Følte meg mørbanka, ikke en eneste muskel i hele kroppen var god. Jeg nøs, var tom for energi og klarte såvidt å løfte på Carina. Det var ikke så godt å amme henne da, men jeg gjorde det så mye og ofte jeg kunne. Det virker som om det lønte seg, for nå har det heldigvis begynt å gi seg. Men det stopper jo heller ikke der:) Har for tiden ikke én, ikke to, men tre visdomstenner som sakte, men sikkert graver seg vei ut av hula si, og en kan jo si det slik da, at det kjennes. *Pustepause* Daa tror jeg at jeg har fått tømt meg. Liker ikke å syte til dere, men akkurat nå gjorde jeg det likevel :)

Tilbake til pakka jeg fikk idag. Det er noe jeg har hatt lyst på lenge, men det har vært for dyrt for meg, så jeg har ikke tatt meg råd til å kjøpe det før det kom på tilbud. Da måtte jeg bare!Et mykt og deilig pledd med navn, fødselsdato, klokkeslett, tyngde og lengde. Er kjempefornøyd med resultatet:) Jeg bestilte det forresten fra pledd.net. I dag bestilte jeg enda en ting som forhåpentligvis snart er på tur til min postkasse, tihi:D

Carina sovnet nå etter 1 1/2 time med raseriskriking i senga si, så nå tenker jeg at jeg avslutter her og går og legger meg jeg også. Dere får ha ei fortsatt god natt! Jeg kommer til å skrive så fort jeg får tid, men som jeg tror jeg har fått fram i løpet av dette innlegget, så har jeg ikke så mye ledig tid lenger. Men det blir nok bedre :)

Hva synes du om pleddet? Noen som kan gjette hva jeg har bestilt?

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits