hits

januar 2011

Uke 9!

Da kommer oppdateringen for uke 9! Må bare få nevne samtidig grunnen til at jeg ikke skriver annet enn disse oppdateringene en gang i uka.. Det er rett og slett for mye å gjøre. Jeg har ikke tid! For øyeblikket er det alt skolearbeidet som tar opp tida mi.. Idag (lørdag) har jeg sittet med en norskinnlevering hele dagen, fordi fristen er i morgen. Men satse på at det blir bedre etterhvert. *Håpe* :)


Uke 9+6

Denne uken i korte trekk:

Denne uken hadde vi kunnet hørt fosterets hjerteslag ved hjelp av en doppler. Fosteret har begynt å bevege seg, selv om det fremdeles er noen uker til jeg kommer til å kjenne det. Fosteret har fått brystvorter og hårsekker, og både bukspyttkjertelen, galleblæra og anus er på plass! Hodet er halvparten av hele koppen, og halen er på tur til å forsvinne. I løpet av denne uken har fosteret begynt å utvikle enten mannlige eller kvinnelige kjønnsorgan, selv om det enda er flere uker til vi kommer til å se det. Fosteret veier ca. 2 gram og er ca. 3 cm lang.

- Lindz

Uke 8!

Begynner å bli en stund siden jeg la ut noe her nå. I forrige uke var jeg på skolen én hel dag. Fra mandag til torsdag lå jeg hjemme på sofaen med influensa, og ikke en gang da tok jeg meg tid til å skrive. Men men. Har i alle fall tenkt litt. Faktisk. Har funnet ut at det ikke er noe vits i å ta sju magebilder i uka. En dag ser jo magen slik ut, og en annen dag ser den sånn ut. Slik er det bare. Så slik det blir framover nå kommer vi til å ta ett bilde i uka, som jeg kommer til å legge ut sammen med en oppdatering på «ukas nyheter». Og jeg starter NÅ.


Uke 8+6

Denne uken i korte trekk:

Nå ser fosteret mer ut som et menneskelig vesen. Øyelokkene, ørene, overleppa og nesa har begynt å tatt form. Fingre og tær har også begynt å «spire». Hjertet har delt seg inn i fire kammer, og slår 150 slag i minuttet. Fosteret er ca. 1,3 cm lang, og veier ca. 1 gram.

- Lindz

Uke 7!

Idag gikk jeg inn i uke 8, så her er bildene fra uke 7!


Uke 7+0


Uke 7+1


Uke 7+2


Uke 7+3


Uke 7+4


Uke 7+5


Uke 7+6

Denne uken i korte trekk:

Hodeskallen er gjennomsiktig, og hvert eneste minutt kommer det til 100 nye hjerneceller. Ansiktet har blitt mer definert denne uken. Munn, tunge, nesebor og ører har begynt og tatt form, og armer og føtter ser ut som små bordtennisracketer. Øynene er vidåpne, men har ennå ikke fått farge. Kroppen er nå mellom 0,64cm - 0,85cm, hele 0,32cm / 0,53cm lenger enn forrige uke! Men når det er sagt er kroppen over 10 000 ganger så stor som det den en gang var.

- Lindz

Hjelp?:)

Ja, jeg spør etter din hjelp! Trenger tonnevis med forskjellige navn til ungen som kommer i august. Eller september? Uansett..Vi har funnet flere jentenavn vi synes er fine, og vi har faktisk klart å sitte igjen med ett. Så om det blir jente skal hun hete Carina. Guttenavn derimot, er noe vi ikke har klart å finne. Vil gjerne at du kommer med forslag til guttenavn, men også jentenavn om du føler for det.

Hvis noen lurer på hvorfor vi valgte dette navnet, så er det etter min bestemor, Kari. Hun døde for et par år siden av kreft. Navnet Carina var en mulighet til å bruke bestemors navn, samtidig som det får en liten vri slik at det ikke blir helt likt.

Q: Hvilke navn synes du er fine?
Q: Hva synes du om navnet Carina?

- Lindz

Svar på spørsmålsrunden!

Her kommer altså svarene på spørsmålene dere stilte meg!

Hvorfor begynte du å blogge??
Jeg begynte å blogge av den enkle grunn at jeg rett og slett bare hadde lyst. Synes det er koselig å sitte og skrive:) Med tanke på svangerskapet fungerer det jo også som en dagbok, så det er en fin måte for familie og venner å følge med på det som skjer.

Vet du hvilke navn du vil ha på bebisn ? Gutt og jente navn
Vi har ikke funnet ut guttenavn enda, men blir det jente skal hun hete Carina:)

Hva sier de i klassen din om at du er gravid? ooog, hvem er din bestevenn i klassen, skal han/henne være fadder?
Hva de sier når jeg ikke er der vet jeg ikke, men jeg har bare fått koselige kommentarer som "gratulerer så mye", "så koselig da" osv! Synes det blir litt feil å skulle «utnevne» en «bestevenn» i klassen. Grunnen til det er at jeg ikke har noen venner i klassen, vi er liksom bare klassekamerater for å kalle det det:) Har ikke kommet så langt som å tenkt på hvem som skal være faddere enda, men dersom en av dem skal være en venn/venninne (ikke slekt) vet jeg akkurat hvem jeg skal spørre! Har ikke snakket med vedkommende enda, så velger å ikke oppgi noe navn foreløbig:)

Husker du hva hestene vi hadde på rideleiren i Valsøyfjorden heter?:)
Jeg husker ikke hva din hest het Cathrine, men jeg tror det var en dølavallak? Min var en fjoringvallak hvertfall, og han het Aaron :) Leste forresten for en god stund siden at de gikk konkurs:/

Tror du bestemor Marianne bli god barnevakt når du skal på fest? ;)
Hehe, det vet jeg hun blir! Et godt menneske fylt med godhet, kjærlighet og omsorg, så tror neppe jeg kommer til å grue meg til å overlate ungen til henne for noen timer:)

Gleder du deg til å bli mamma? Gjerne si hva du gruer/gleder deg mest til :)
Det gleder jeg meg mye til! Det jeg gruer meg til er perioder med sykdom hos barnet. De fleste barn går vel gjennom noen sykdomsperioder(?). Tipper jeg kommer til å ha det vondt inni meg når jeg sitter og ser på at han/hun har det vondt. Det jeg gleder meg til er vel selve «helheten». Men for å trekke fram et par konkrete ting, så må jeg si at jeg gleder meg til å få se det første smilet, så høre det første ordet, og litt slike ting! Ellers er det jo en glede å se han/hun vokse opp, og å være en «støttespiller» gjennom hele livet hans/hennes:)

Hvilken linje går du?
Jeg går tredjeåret studiespesialisering/allmenn på Sunndal videregående skole.

Hvordan var reaksjonen til Kjetil når dere fant ut at du var gravid?
Vi hadde jo hatt en anelse en stund, men den første testen jeg tok var negativ, noe Kjetil ikke trodde noe på:p forsåvidt ikke jeg heller. Så han «tvang» meg til å ta en ny test noen dager senere, og den var positiv. Gleden var stor, men som sagt, vi begge så godt som visste det fra før, så det kom jo ikke som noe sjokk på ham:)

Hvilke blogger leser du?
Det varierer litt, jeg er inne litt her og der for å få inspirasjon osv, men slik fast leser jeg Gunnhild sin, Ariel sin, Sara sin, Marianne sin, SK sin og Therese sin. Mulig det er et par til, men hovedsaklig disse:)

Yndlingsmat?
Noe av det jeg liker veldig godt er taco, nachos, chicken tandori, pizza, og generelt take-away. Måå nesten nevne pinnekjøtt her også:)

Hva sa moren din når du fortelte at du var gravid?
Hun fikk igrunn ikke sagt så mye, hun gråt mest av glede og fikk bare (så vidt) presset fram «e d..sant?» :p Vi fortalte det under middagen nyttårsaften, så de som fikk vite det da var mamma, svigermor, svigerfar og yngste broren til Kjetil:)

Skal ungen døpes?
Ja, ungen skal døpes :)

Hvorfor begynte du å interessere deg for hest? (:
Det husker jeg vel egentlig ikke! Har hele livet mitt ønsket meg hest, og i sjette klasse fikk jeg min første hest. Det er vel mange småjenters drøm antar jeg, nettopp det å få hest:p hvorfor aner jeg ikke, men for min del var det vel kanskje tanken på å ha ansvaret for et så stort dyr, og å kunne ri på det(?). Vanskelig spørsmål:)

Hvilket kles merke liker du best ?
Jeg er i grunn ikke så moteinteressert, så klesmerker bryr jeg meg egentlig fint lite om. Så lenge klærne passer, er gode å ha på seg, og ikke ser helt for ille ut, skal ikke jeg klage:)

Hva heter hesten din ?
Nordlandshesten min heter Mirko, og kaldblodstraveren min heter Svart Blesen :) Har ikke funnet på noen av navnene selv.

Hva skal ungen din hete ??
Dersom det blir jente skal hun hete Carina. Guttenavn har vi ikke funnet enda:)

e du gla i me?
Hadde jeg visst hvem du er, skulle jeg ha svart også, «arve tundal» ;)

var graviditeten planlagt?
Ja, det var den:)

Hva skjer? :D
Akkurat nå sitter jeg og spiser godteri og svarer på spørsmål^^

Hvilke tanker gikk gjennom hodet ditt når testen viste positiv? :O
Et øyeblikk var hodet mitt ganske tomt i grunn.. Det begynte å krible i magen, men er faktisk ikke helt sikker på hva jeg tenkte på. Som tidligere sagt så så godt som visste vi at testen kom til å bli positiv, så det var jo mer som en bekreftelse enn et sjokk:)

Blir det mye råning nå som du har fått lappen? =D
Tror ikke jeg kommer til å råne så mye nei, men det blir jo så klart mer kjøring nå enn før! Kommer jo til å kjøre hver dag til skolen, og ellers har jeg en sterk følelse av at jeg helt sikkert må kjøre nedover for å handle osv for mamma:p

Blir du kjedelig nå som du blir gravid/mamma? :(
En stund kommer jeg nok sikkert til å være det, men skal gjøre mitt beste for ikke å bli totalt «kjedelig» som du kaller det:) Vil ikke at dette skal «ødelegge forholdet» mellom meg og mine venner:)

Fornøyd med Spm så langt? XD
Kjempefornøyd;)

TUSEN TAKK til alle som har stilt meg spørsmål, så håper jeg at jeg har svart bra nok:D Ellers om det er noe, er det bare å spørre:)

- Lindz

Spørsmålsrunde!

Har en liten stund tenkt på å kjøre en spørsmålsrunde, men har liksom ikke helt hatt troen på at noen kommer til å stille noen spørsmål:p Kan ikke si at jeg har så stor tro nå heller, men.. Let's give it a go!

Så... Kom igjen, spør om akkurat det du føler for, men mulig visse spørsmål vil bli "forkastet"!

*Venter i spenning* :D

- Lindz

Har du ditt, har du datt...

Har for øyeblikket ingenting å skrive om, så tenkte å gjøre en utfordring bare fordi jeg ikke har noe bedre å gjøre. Ta den du og:D

2010:

Har du alltid vært singel? "alltid", så gjelder det bare 2010..? Ikke vært singel i 2010 nei.

Hva tenker du på? Litt av hvert

Klemt noen? Hver dag<3

Sovet i en annens seng? Jepp

Fått en jobb? Fikk ingen ny jobb i 2010, men hadde jo samme jobben som året før.

Lånt bort penger? Det er godt mulig, husker ikke helt.

Vært i en bilulykke? Ja, men det var ikke noe alvorlig.

Blitt kalt en bitch? Ikke som jeg vet, men igjen så er det er mye en ikke vet.

Gjort noe du har angret på? Pleier å si en ikke skal angre på noe en har gjort. Prøver å leve etter den regelen.SISTE:

Den siste personen du ga en klem? Kjetil

Siste personen som ringte deg? Mamma tror jeg.

Siste personen du pratet med på msn? En stund siden jeg var på msn, men tror det var SK.

Når var siste gangen du følte deg dum? For et par dager siden da jeg satt i dype tanker, og uten at jeg var klar over det satt med PC-ledningen min i munnen (såklart uten å ha tatt den ut fra veggen). Kjetil lo godt da jeg skvatt til som juling og brølte ut at jeg fikk strøm.. :sFAKTA:

Hjemby: Øyer<3

Øyefarge? Blå.

Høyde? 163 cm.

Humør? Varierende, stort sett blid.. Tror jeg?

Hvor vil du helst være? I senga godt plantet under dyna <3

Hva var det siste du drakk? Vann.KJÆRLIGHETSLIV:

Har du noen gang vært forelsket? Mange ganger.

Tror du på kjærligheten? Såklart, though det ikke funker for alle.

Har du noen gang fått ditt hjerte knust? Noen har prøvd, men kan ikke si det funket.

Har du noen gang knust noens hjerte? Tror nok det.

Har du noen gang falt for din beste venn? Vet ikke om det var min beste venn, men en venn ja.

Har du noen gang likt noen uten å fortelle den det? Jepp.

Er du redd for forpliktelser? Kan ikke akkurat påstå det.

Har du hatt flere enn 5 faste forhold i ditt liv? Nei:)FØLELSER:

Savner du noen akkurat nå? Savner mange hele tiden, både folk som er gått bort og de som fremdeles er her.

Er du lykkelig? Så lykkelig jeg aldri trodde jeg kunne bli:)

Liker du noen akkurat nå? Så klart.

De siste ordene du sa til pappaen din: "Tusen takk for d pappa:)" på melding..

Den siste tingen du lo av: en spesiell fjert Kjetil sendte av gårde her istad.

Den siste tingen du sa: «Gjor nå e å d,hahahah» eller noe lignende:s

Siste sangen du sang: Give in to me - Michael Jackson

Den siste personen du gråt for? Pappa.

Setning du bruker mye? «Hardt liv»

 Hvilken bakgrunn har du på data`n akkurat nå? Et kjedelig, men kjekt bilde av timeplana mi.
HAR DU NOEN GANG?

Drømt noe skikkelig rart, og så opplevd det etterpå? Akkurat det tror jeg nesten ikke, men opplever mye slik såkalt deja vu.

Sunget foran en stor mengde folk? Hvis idol i sjuende klasse på skolen telles.. (?)

Grått til en sang/film? Det har jeg gjort opptil flere ganger.

Blitt skikkelig sint? Blir ikke alle skikkelig sint en og annen gang?

 

Som sagt, ta den du også:D

 

Q: Noen likheter mellom meg og deg?

 

- Lindz

Første legebesøk

I dag var jeg og Kjetil hos legen. Der fikk vi bekreftet at jeg er i sjuende uke, så da vet vi at det stemmer! Ellers var alt han gjorde å måle blodtrykket, og å lytte til hjertet mitt. Han oppdaget en bilyd han helst vil sjekke, så senere skal jeg ta en ultralyd av hjertet bare for å være sikker på at det ikke er noe galt. Rett etter legebesøket dro vi til legesenteret for å bestille time hos jordmor.

Så nå sitter jeg her med tre datoer, og bare gleder meg til å komme i gang:)

- Lindz

Uke 6

Det vi antar å være uke 6 er nå over, dvs at jeg gikk inn i uke 7 i går. Skal på den første legetimen i morgen, så enda vet vi ikke helt sikkert hvilken uke vi er inne i. Vi har tatt bilde av magen hver eneste kveld, så tenkte å slenge med de for uke 6 her. Kommer nok sikkert til å gjøre dette i slutten av hver uke:)


Uke 6+0


Uke 6+1


Uke 6+2


Uke 6+3. På dette og neste bilde ser jeg plutselig mye tjukkere ut fordi bildet ble tatt mye nærmere enn de andre.


Uke 6+4


Uke 6+5


Uke 6+6

Som sagt, vet ikke helt om dette er uke 6, men får sikkert vite det i morgen. Det er basert på en kalkulator på nett, så det er nok ikke så veldig langt unna uansett.

Denne uken i korte trekk:

I løpet av denne uken begynte øyene, ørene og munnen å ta form. Hjertet begynte å slå regelmessig, men for svakt til å høres. Armene har akkurat begynt å "spire", og kroppen er ikke større enn ca 0,32 cm lang.

- Lindz

Piercingzz:D

Idag fikk jeg endelig pakken min fra Crazy Factory:D Har ventet spent som juling siden 28. desember. Anyways, her er de:D:D


Nesepiercingene


Navlepiercingene. De så mye finere ut på nett. Ble faktisk ikke så fornøyd med de da jeg prøvde de.


Flere navlepiercinger.


Ørepiercingene. De øverste er helix (som jeg ikke har tatt enda), nederst vanlig "hull" i ørene.
De ser nesten svarte ut på bildene, men de er blanke.

Gleder meg til jeg får utvidet hullene i ørene så mye at jeg får til å bruke de "tjukkeste" av ørepiercingene. Synes selv de var veldig stilige :D For disse 16 piercingene betalte jeg til sammen ca 360 kr, og det er slett ikke ille:) Meningen var å kjøpe noen tungepiercinger og industrial-piercinger også, men syntes faktisk det var et dårlig utvalg, så det ble ikke til at jeg gjorde det. Burde sikkert ha skaffet meg "gravid-piercing" også. Vet at noen ikke er nødt til verken å ta den ut eller bytte til "gravidpiercing", så jeg er ganske usikker på hva jeg burde gjøre. Litt vanskelig å skulle se det an også, men det er jo en veldig individuell greie, så det vel ikke så enkelt å skulle spørre noen om hva en burde gjøre heller. Men vi får se, finner det sikkert ut:)

Men nå skal jeg spise og legge meg etterhvert, så god natt :D

- Lindz

Q: Så du noe her du likte, evnetuelt noe du overhodet ikke likte?
Q: Har du noen erfaringer med navlepiercing og graviditet?

Huset med det rare i!

Jeg bor på en gård på Mæhle, og huset vi bor i er mellom 200 og 300 år gammelt. Det holder på å synke ned mot midten, så det er skikkelig skjeivt:p Det er også iskaldt her, ikke noe isolasjon i det hele tatt. Dersom en sitter ved et vindu når det blåser ute, beveger håret seg:p Så hadde ikke gjort noe med en skikkelig oppussing i grunn:) Hovedsaklig bor vi fem stykker her, i tillegg til fire katter og en hund. Mamma, meg, Kjetil, Jonas og Joakim. Men.. Vi er slett ikke alene her:)

Vi er alle enige om at det er nødt til å være noe her. Hver og en av oss har enten sett, hørt eller merket noe. Det er spesielt i dusjen ting skjer. Jeg var nok den første som hadde en opplevelse der, og ettersom tiden går, skjer det bare mer og mer. Tror det har skjedd to ganger, at når jeg har dusjet så har noe strøket meg over ryggen. Bare ett lite stryk/klapp. Joakim har også sagt at han har opplevd det, men da visste han ikke at jeg allerede hadde opplevd det. Så han fikk ganske store øyne da jeg sa det:p Kjetil har også fått et stryk over ryggen nede på badet.

Mamma er litt redd for å «bli tatt på» eller for å se skygger eller lignende, så hver kveld når hun legger seg sier hun tydelig at hun ikke ønsker å se noe, eller kjenne noe (:p). For en liten stund tilbake hadde vi besøk av ei fra Øyer, og hun lånte mamma si seng mens hun var her. Det som er litt morsomt er at hun fikk et stryk over ryggen etter at hun hadde lagt seg. Hun er ikke redd overhodet for noe slik, og det var nok også derfor hun fikk oppleve dette. Jeg er så overtroisk at jeg tror at det du ønsker å se, eller ikke har noe i mot å se, får du se. Men dersom du er redd, slik som mamma, holder det seg unna. Hun har aldri opplevd å «bli tatt på». Den perioden jeg var redd for spøkelser, som varte til jeg var rundt 15 år, opplevde jeg ingenting. Nå er jeg skikkelig interessert i det, og ønsker å lære mer om det, altså er jeg åpen for «kontakt». Jeg mener det er derfor jeg nå opplever ting her.

En annen ting er at det er en kvinne som går rundt og synger og nynner her. Jeg elsker å synge, så jeg synger hele tiden både i tide og utide. Her om dagen stod jeg i dusjen og sang, og plutselig begynte en kvinne å synge utenfor badet. Jeg trodde det var mamma, for hun bruker å begynne å synge (for å terge meg) når hun hører meg gjøre det. Jeg skrudde av vannet i dusjen og sa «mamma?», men det var ingen der. Senere spurte jeg henne, men hun hadde ikke vært utenfor badet. Vi var også de eneste som var hjemme da. En annen gang var det en kvinne som nynnet for meg og Kjetil da vi satt på stua og bare slappet av. Det kom fra et hjørne, og det holdt på i flere minutter. Vi satt bare og kikket på hverandre og smilte. Det var en koselig og «varm» melodi.

Joakim som er 12 år har flere ganger sett en dame som kommer gjennom veggen i ene enden av gangen oppe. Hun går gjennom gangen, og inn gjennom veggen i slutten av gangen. En gang kom han skrikende for at det var så ekkelt å se. Ellers etter at han har lagt seg sier han at han ser skygger. De er ikke skumle, de passer på han sier han.

Jonas på 10 år og mamma fikk nok det klareste beviset for en liten tid tilbake. Jonas hadde akkurat lagt seg, og mamma sto inne på rommet hans og sa god natt. Mens de snakket begynte Jonas sin fjernstyrte bil (som hadde stått på hylla hans i mange måneder fordi den ikke har hatt batterier) å rygge. Dette var nok en morsom opplevelse, så skulle ønske jeg fikk sett det selv.

En annen ting som var litt morsomt var at ene taggen på en gaffel bøyde seg mens mamma holdte den i hånda. Slenger med et bilde av det også. Vi har gaffelen enda, og den er fremdeles bøyd. Den var ikke varm eller noe rett etter at det skjedde, og vi prøvde å bøye den tilbake, men uansett ville den ikke rikke seg.
Her er et par bilder av den.

Spøkelser, eller gjenferd, vises ofte på bilder i form av orber. En orb er enkelt forklart energi som ligner en boble/lyskule som svever i luften. Disse har jeg hundrevis av bilder av, og tenkte å slenge med noen her. De vises overalt på Lensmannbakken her: i de fleste rom i huset, i stallen, i eldhuset, på stabburet, i lavvoen, i brakka, over ridebana - rett og slett overalt. Har prøvd å lage piler for å vise orbene, men resultatet ble heller rotete.


Dette er hunden Milla som jeg av og til passer. Bildet er tatt i gangen der Joakim ser kvinnen som går fram og tilbake. Hun har en orb foran øyet sitt.


På ridebana.Over lavvoplassen.


Nede på stua.


På stua oppe.

Mamma har fortalt meg at da jeg var seks uker gammel, var det noen som løftet meg opp og la meg en annen plass. Vi bodde for tiden i Øyer, og bestemor og bestefar bodde her på gården. Jeg og mamma var på besøk her, og mamma hadde lagt meg på det rommet jeg har nå idag, mens hun og bestefar satt nede på stua. Resten var ikke hjemme. Jeg var som sagt bare seks uker gammel, og hadde enda ikke lært meg å krabbe eller flytte på meg i det hele tatt. Jeg lå på en tjukk dyne, som mamma hadde laget store, høye bretter på, slik at hun var sikker på at jeg ikke kom til å dette ut. Når hun etter en liten stund kom opp for å se til meg, lå jeg på gulvet ved siden av dyna. Det var ingen merker etter at jeg hadde kravlet meg ut eller noe.

Ei venninne av mamma er synsk. Hun og mamma satt og snakket på facebook da de kom inn på dette temaet. Venninnen hennes begynte å fortelle om det hun fikk opp når det gjaldt gården her, og det hun sa stemte på en prikk. Hun sa at det går en kvinne i på gangen oppe i andre etasje, men hun vil ikke noe vondt. Hun bare passer på. Det går også en mann på gardstunet, og han går også bare og passer på at alt er som det skal. Hun fikk også opp en tredje mann, og han holder til nede i kjelleren. Jeg personlig tror kanskje dette kan være min tipptipptippoldefar, som var lensmann her for en good stund tilbake. Nede i kjelleren vår er det fangekjeller, noe som denne dama også fikk opp. Han er en av de som døde her på gården. Her er et bilde av ham.


Dette ble et veldig langt innlegg, og jeg kunne ha skrevet ti ganger så langt om jeg hadde visst at det er noen som hadde orket og lest det. Synes alt dette er veldig spennende og jeg kunne ha lest meg til blinde når det gjelder denne typen stoff. Vær så snill, ikke kritiser noe av det jeg har sagt om mine opplevelser, det har jeg ingen interesse av å høre om. Jeg tror fullt og helt på dette, og det er ingenting som kan få meg til å forandre mening. Om du mener noe annet så er det helt greit, men ikke si at det er teit og dumt å tro på det :)

Q: Tror du på det overnaturlige?
Q: Er det noe av det jeg har skrevet du har vanskeligheter med å tro på?
Q: Har du noen spesielle opplevelser?

- Lindz

Utfordring

1. Skriv 10 ting om deg selv
2. Legg ved et bilde av dine beste minner, og skriv om det
3. Legg ut et bilde du liker, og fortell hvorfor
4. Legg ut et bilde du ikke liker, og fortell hvorfor

Ti ting om meg selv

- Jeg ELSKER piercinger<3

- Aldri prøvd røyk, snus eller narkotika.

- Jeg er gravid, for den som ikke visste det.

- Jeg har èi true venninne. Hun har jeg forresten kjent hele livet.

- Aldri vært helt god, kommer nok aldri til å bli det heller.

- Jeg elsker å feste.

- Jeg vil helst ha vannet i dusjen så varmt at jeg nesten brenner meg, for så å avslutte med iskaldt vann. Ja.

- Store daffeklær er det beste jeg kan ha på meg.

- Begynner å gå tom for fakta... Har det største sovehjertet nord for Dovre.

- Har en ufin tendens til å være meget detaljert når jeg skal forklare noe (trying to get rid of it).

Mine beste minner

3. oktober 2009. En dato jeg bare må nevne.

Det var fest hjemme hos en venn av meg, og det var på denne festen jeg traff Kjetil. Jeg hadde jo visst om han, altså sett han et par ganger, men aldri kjent ham. Etter denne festen begynte vi å snakke og ble bare mer og mer kjent, og 18. november 2009, min bursdag, ble vi sammen. Siden 13. januar 2010 har han bodd hjemme hos meg. Rart å tenke på at vi nå er forlovet og venter en liten en:) Elsker deg<3
Random bilde fra festen forresten.

 

Alanya sommeren 2010 hvor jeg og Kjetil forlovet oss.

Dagene var ikke så innholdsrike som de kanskje burde vært. Soving, lunsj, stranda, hjem for å dusje, ut på restaurant. Samme rutine hver dag. En av de første kveldene vi var der dro vi på en Restaurant som heter Linda's Restaurant. Vi ble kjempegode venner med de som jobbet der, og en av servitørene, Serkan, tok oss med til Dim River oppi fjella. Dette var en stor opplevelse, og jeg ønsker virkelig å dra tilbake hit. Vi tilbrakte jo hver eneste kveld og natt på den restauranten! Det siste jeg og Kjetil gjorde før vi dro hjem igjen, var å løpe tilbake til Linda's for å ta farvel med gjengen. Jeg tydde til tårene, noe som sier litt.

Lykke, hunden vår.

24. september 2010 kjørte jeg og Kjetil til Gausdal for å hente Lykke, drevervalpen som mamma på forhånd hadde kjøpt til meg på bursdagen min 18. november (rar setning). Det fins ikke tvil om at denne lille rakkeren har gjort livet vårt mer innholdsrikt. Det er mye arbeid med en liten valp, spesielt når den begynner å komme seg oppi sofa og oppå bord selv. Kan ikke la henne være alene et sekund uten å ha ryddet bort absolutt alt som står på bord og slik. Nå høres det ut som om jeg bare klager, men hallo. Det er en av ulempene med dyr, men så klart er det verdt det. Hadde ikke ville byttet henne vekk mot noe. Verdens grommeste, søteste, nydeligste, mest sultne vesenet på jord. Hun får oss til å gapskratte hver eneste dag, og hun bare er såå god:D

Et bilde jeg liker, og hvorfor

Jeg liker dette bildet, fordi når jeg ser på det ser jeg virkelig hvor heldig jeg er. Jeg har alt jeg hovedsaklig trenger rundt meg, og den følelsen er så god. Jeg har det bedre nå enn jeg noen gang før har hatt det, og den følelsen er ubeskrivelig.

Et bilde jeg ikke liker, og hvorfor

Jeg liker ikke dette bildet, fordi jeg blir lei meg når jeg tenker på alle løskattene og hundene rundt omkring. Kan hende mange av dem har det bra, men i mitt hode går de rundt sultne og er ensomme. Er de skadet får de heller ingen hjelp, de blir jaget vekk fra offentlige steder osv. Jeg synes rett og slett synd i dem. Dette er forresten fra en ferietur på Rhodos i 2009.

Q: Noe som sjokkerte?

- Lindz

Terminkalkulator

Hvor langt jeg er på vei
Siste menstruasjon startet lørdag, 20. november 2010
Befruktning fant sted rundt lørdag, 04. desember 2010 (+ 14 dager)
Anslått termindato er lørdag, 27. august 2011 (+ 280 dager)
Du er nå 6 uker + 0 dager inn i svangerskapet.
Fosterets alder er ca 4 uker + 0 dager.

Viktige datoer
De viktigste organene er ferdig utviklet: lørdag, 05. februar 2011 (+ 77 dager)
Risikoen for spontan abort avtar fra: lørdag, 12. februar 2011 (+ 84 dager)
Fosterbevegelser bør være merkbare: lørdag, 09. april 2011 (+ 140 dager)
Fødselpermisjon starter: lørdag, 06. august 2011
 
- Lindz

, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

Kategorier

Arkiv