Konkurranser jeg har vunnet

Heldige meg nok en gang!

I går fikk jeg en koselig pakke i posten fra Camilla, jenta bak den flotte bloggen små øyeblikk med cams! Jeg hadde vunnet andrepremien i give awayen hennes, som var en overraskelsespakke. Dette var det den inneholdt:Servietter og en løper fra Kremmerhuset, og en melkesjokolade som jeg sitter og koser meg med i skrivende stund! Kjempekoselig pakke :) Tusen takk skal du ha Camilla!

Se hva Carina fikk idag!

God kveld kjære lesere :)

I dag fikk jeg en pakke i posten, og den var fra Inger Lise som står bak den flotte bloggen TiddyMin! Ta gjerne en titt innom henne. For en stund siden vant jeg en give away hos henne, og premien var en hjemmelaget tunika i valgfri farge. Av alle de maange loddene som ble trukket var nettepp mitt lodd vinnerloddet. Gjett om jeg ble glad!

Tunikaen er lilla og str. 24 mnd. Til tross for at Carina bare er 11 mnd (snart), har hun brukt den i heele dag! Den er nok litt stor, men det går da fint an å bruke den som kjole fram til hun har vokst seg større :D
Prinsessevink hjemme hos bestemor på Øra :D

Tusen tusen takk Inger Lise, den var nydelig!! Den kommer til å bli godt brukt, det er helt sikkert :)

Ha en fin kveld/natt videre alle sammen! Vet ikke om jeg får lagt meg enda siden Carina sov til 12:30 idag!!! Fra 22 på kvelden. Er det mulig? Og siden hun er vekkeklokka mi så sov jo jeg like lenge også. Jaja, vi satser på å starte dagen litt tidligere i morgen :)

Er ikke tunikaen bare helt fantastisk fin?

I won again!

God kveld i stuen!

Slenger inn et lite innlegg før jeg finner senga om ikke så alt for lenge. Jeg fikk ei pakke i posten idag, og det var enda en gladnyhet:

Jeg var så heldig å vinne en deilig, myk klut og en såpe hos Line som står bak denne flotte bloggen. 23. april hadde hun trekning av alle de fantastiske give awayene hun hadde gående, og da jeg besøkte bloggen hennes så jeg at jeg var en av de heldige. Denne premien var sponset av Badaboom.no. Tusen takk til deg Line, setter stor pris på det :)

Husk å melde deg på give awayen min!

God natt til dere alle sammen ♥

Har du vunnet noe i det siste?

Har vunnet to konkurranser!

Jeg har vært så heldig å vinne enda mer, noe jeg synes er kjempegøy! Har virkelig hell med meg for tiden, for å si det ganske mildt.Denne konkurransen på ringo.no var det faktisk Kjetil som vant :)


En barbiehavfrue, eller hva jeg skal kalle det. Halen skal visst skifte farge i vann.

For noen dager siden fikk jeg vite at jeg hadde vunnet give awayen hos Victoria! Det jeg vant var dette herlige pleiesettet som inneholder shower gel, bubble bath, lotion, 3 brusekuler og en skrubb. Dette har en samlet verdi på 139,-.Tusen takk Victoria, setter kjempestor pris på det!! :) Forresten, klikk deg innom henne, hun har en monsterstor give away på gang!! :)

Jeg vant igjen :)

God kveld i stuen! Slenger inn et liite innlegg før jeg finner senga.

For noen dager siden vant jeg en konkurranse hos Wenche, som står bak denne bloggen, der to heldige kunne vinne enten en hvit sommerlig bluse eller to søte hårklemmer. I dag da jeg hentet posten lå dette nedi postkassa mi:Herlig med hvitt nå mot sommeren synes jeg. Tusen takk Wenche :)

God natt alle sammen ♥

Jeg har vunnet to konkurranser til!

For en god stund siden vant jeg en konkurranse hos Anja. Det var en konkurranse der en skulle legge igjen sitt beste sjekketriks, og det sjekketrikset jeg la igjen var dette: "Sei me, du fiis ikkje me na fiin rompo der??" For å være helt ærlig, så var det ikke premien jeg deltok for, men det var rett og slett fordi jeg MÅTTE vise fram det beste sjekketrikset noensinne. Folk stemte fram mitt sjekketriks og jeg vant! Noen dager senere lå disse i postkassen min:Jeg vant enda en konkurranse for en stund siden, men jeg husker dessverre ikke hvilken blogg det var på.. Uansett så var det denne jeg vant:Så tusen takk til Anja og den andre jenta jeg vant dette hos :)

Jeg fikk premien i dag!

Heisann dere!

I dag fikk jeg gave i posten fra Maja som står bak denne flotte bloggen. Hun syr klær både til eget bruk og for å selge. Ta gjerne en titt innom butikken hennes her, der er det kjempemye fint å se :) 1. april var jeg så heldig å vinne denne flotte heldressen:
Disse bildene har jeg lånt fra Majas blogg, de er ikke mine.

Synes denne dressen var råstilig rett og slett. Deilig å få litt mer blått inn i den alt for rosa garderoben til Carina!! Jeg skulle ta bilde av Carina med dressen på, men da jeg pakket den ut, så jeg at den var aalt for stor. Så det får bli senere en gang :) Tusen takk Maja, den var kjempeflott!! :)

Hva synes du om dressen?

Jeg fikk en mail!

God kveld dere! Skal si det ble ei skikkelig påske dette, nå har det begynt å snø igjen! Sett bort i fra all sørpa er det litt koselig også :)

Jeg fikk en mail i gårkveld fra woweffekt.no, om at jeg var en av de heldige vinnerne av den store konkurransen deres. Jeg ble så glad! Bare se hva jeg vant:


Jeg må bare få si at dette bildet har jeg lånt fra Tove her. Jeg fant ingen andre bilder på nett, og bildet som lå på nettsiden til woweffekt var så bittelite.

Det er altså en wall sticker av Ole Brumm! Jeg syntes den var kjempesøt, så dette satt jeg utrolig stor pris på. Når jeg ser nærmere på den, er den ikke 100% lik. Sommerfuglene er byttet ut med blomster i den jeg vant. Uansett så er det bilde av den nesten nederst på nettsiden deres, om noen er interessert i å se :) Tusen takk woweffekt, gleder meg masse til å få den opp på veggen :D

Ha en fin kveld videre! Jeg skal hekle litt før det blir senga. Formiddag i morgen for Kjetil, så det blir tidlig kveld.

Vinter + Jeg vant igjen!

Hei hei! Håper dere har hatt ei kjempefin påske hittil! Her er vi nok en gang litt innelåst med ras og stoore mengder med snø, men det er i grunn litt koselig også :) Så da ble det ingen påsketur på oss til Øyer i Lillehammer som vi hadde planlagt. Meen, det går da an å kose seg hjemme også :) Her er noen bilder fra hjemme med oss nå:Dessuten var jeg så heldig å vinne en konkurranse til hos Anna, mamma til Noah :) Det jeg vant var dette iphonedekselet som kom i posten til meg i dag:Kjempegøy, tusen takk Anna! :)

Hva gjør du i påska?

Jeg vant enda en konkurranse!

Fikk beskjed for et par dager siden at jeg hadde vunnet en konkurranse hos milliondollarhair, og i dag fikk jeg pakken i posten fra nettsiden deres milliondollarhair.com. Her er det jeg var så heldig å vinne:Er ikke jeg heldig så vet ikke jeg! Disse miniproduktene er jo kjempekjekke når en skal bort på ferie og slik. Er så lei av å drasse med digre shampooflasker, tar så stor plass, haha. Tusen takk skal dere ha, kjempekjekk premie :)

Synes om premien?

Se hva jeg vant!

God kveld! Da sover tuppa mi så da er jeg klar for en date med sofaen :) Herlig at vi har fått skikkelig stell på sovingen nå altså. Ikke noe problem å legge henne nå lenger, selv om jeg legger henne i våken tilstand. Flinke jenta vår!! *Skryte skryte*

For noen dager siden var jeg så heldig å vinne en konkurranse på bloggen til Anette. Det jeg vant var dette:

USB-kjøleskap med plass til én brusboks! Syntes den var litt tøff jeg :D Så tusen takk Anette :) Premien er fra usbgadgets.no forresten.

Har du en slik? Har du vunnet noen konkurranser?

Jeg har vunnet igjen!

Heldige meg, fikk to pakker i posten i dag! Føler det har vært ganske mange slike innlegg i det siste, men jeg har faktisk hatt en del vinnerlykke nå på begynnelsen av det nye året. Synes det er litt gøy å delta også da, når jeg har litt hell med meg :)

Dette var det jeg fikk i dag:


LEGO Creative Sorter, altså en putteboks. Veiledende pris er 249,50,-. Jeg var så heldig å vinne denne hos Ronja, som forresten har en kjempeflott og interessant blogg verdt å ta turen innom. Er veldig takknemlig for denne!


Carina har allerede begynt å se på de forskjellige legoklossene og er veldig fascinert av dem. Og nei, legoklossene er ikke så små at de utgjør noen fare. I alle fall ikke mens vi er der og ser på :)


Sing Sang "Mine aller første sangkort", veiledende pris er 198,-. Jeg fikk en mail fra forlaget der det stod at de hadde vært innom bloggen min, og lurte på om jeg ikke kunne gi de adressen min sånn at de kunne sende meg et eksemplar av dette. Så tusen takk for det, dette er noe vi skal kose oss mye med framover :)


På den ene siden av kortet er det et bilde, og på andre siden står sangen som hører til, i tillegg til hva man kan gjøre med babyen/barnet under sangen. Har hørt veldig mye positivt om nettopp dette, så jeg gleder meg til Carina blir litt større sånn at vi kan gjøre det sammen.

Tror nesten jeg skal lage et innlegg der jeg noterer alt jeg har vunnet gjennom bloggkonkurranser.. :)

Har du vunnet noen konkurranser i det siste?

Wee, jeg vant!

Hei alle sammen! Må få starte med å si at jeg er kjempefornøyd med statistikken min, spesielt for i går. Jeg hadde hele 443 sidevisninger, og det er slett ikke hver dag! I tillegg synes jeg dere har blitt veldig flinke til å kommentere, og det er noe jeg også setter veldig stor pris på! Kjenner jeg blir så motivert til å skrive mer for dere da :D

Vel, tilbake til overskriften; jeg har fått tre pakker i posten i dag faktisk. De kommer i ulike innlegg, og jeg skal prøve å få skrevet alle i dag, men kan ikke love noe. Vanskelig å love slike ting når en har blitt mor ;)Jeg vant en konkurranse hos Alfamale for en liten stund siden, der premien var det dere ser over her. L'Oreal "Volume Million Lashes mascara", Elizabeth Arden "Visible Difference" refining moisture cream hydratante, og Britney Spears "Circus Fantasy" parfyme. Til sammen har dette en verdi på over 800,- så det var litt av en premie! Heldige meg!!

Kremen kommer jeg nok til å gi til mamma, jeg vet hun er veldig glad i Elizabeth Arden produktene. Mascaraen har jeg ikke fått testet enda, men det får jeg nok gjort tidsnok. Parfymen lukter helt fantastisk! Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive den, men den lukter utrolig søtt. Lukter godteri av et eller annet slaget, og den har en rund lukt hvis dere skjønner hva jeg mener. Den er liksom ikke for sterk. Haha, klumsete beskrivelse, men det får være. Jeg likte den i alle fall kjempegodt! Så tuusen takk Alfamale!!:D

Har du vunnet noen konkurranser i det siste?

Jeg har vunnet gavekort!

Hei igjen :)

Som jeg delvis lovte i forrige innlegg så skulle jeg skrive om ei pakke jeg fikk i posten idag hvis jeg fikk tid. Etter en times tid med "krangling" med Carina sover hun nå endelig godt i senga si :) For noen dager siden vant jeg en konkurranse hos Linda. Det jeg vant var et gavekort på 500,- fra kråkebarna, noe jeg satte utrolig stor pris på! Her er det jeg kjøpte:


Smokkesnor med klype bak blomsten.


Heldress str. 68/74. Den første heldressen hun har laget faktisk!


Lilla skaut med hjerte str. 6-9 mnd.Er kjempefornøyd med alle klærne/tingene vi fikk, virker som det er veldig god kvalitet. I tillegg fikk jeg også brukt hele gavekortet faktisk, da det ble 500,- blank for alt. Er egentlig ganske sjelden at en får brukt hele gavekortet. Carina har bare fått prøvd skautet enda, og som dere ser var hun storfornøyd med det. Jeg gleder meg til å prøve heldressen, og ikke minst få en smokkesnor. Lurer på hvor mange ganger i løpet av en dag vi bøyer oss ned for å plukke opp smokken hennes, haha. Det er ikke få!!

Forresten! Innlegget mitt om metoder for legging skapte debatt ser jeg. I dag har jeg faktisk nesten 400 sidevisninger, og det er ikke hver dag :) Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, for nå kom min kjære hjem fra arbeid. Må kose dere masse resten av kvelden dere også!!:)

Hva synes du om det jeg vant?

Jeg har vunnet en konkurranse!

For et par dager siden fikk jeg mail om at jeg hadde vunnet konkurransen på Camilla Maries blogg. Det jeg vant var en goodiebag fra barneloppis.no som inneholder dette:Mye fint som Carina kan få ta i bruk når hun blir litt større! Synes det var kjempegøy å vinne noe som lille gulljenta vår kan få, når den tid kommer. Så tusen tusen takk! Det setter jeg pris på!:)

Den egentlige hensikten med dette innlegget er å få spredd ordet om barneloppis.no. Barneloppis.no er Norges nye gratis nettside for kjøp og salg av brukt og håndlaget barneutstyr. Dersom du har noe barneutstyr, klær eller hva som helst, kan du altså legge ut annonse der uten kostnader. Siden trenger flere annonser, så gjerne vær med å spre ordet om den.

Ta en titt innom her da vel:)

Har du vunnet noen konkurranser i det siste? Har du vært innom barneloppis før?

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits