Konkurranser

Vil du hjelpe meg?

Hei og hopp!

Jeg har nettopp meldt meg på Tines fotokonkurranse og vil vise dere bildet mitt! Månedens tema er "lys", så jeg syntes dette bildet passet ganske bra :)


Bildet er tatt av meg fra soverommet vårt og viser den nydelige Haremdalen.

Hvis du liker bildet mitt, gå gjerne inn og legg igjen en stemme! Det blir jeg veldig takknemlig for :)

Vil du gi meg en stemme? Har du også sendt inn et bidrag?

Vinneren er...

God kveld!

Da har jeg trekt vinneren av LEGO Duplo putteboksen, og er snart klar for å avsløre hvem det er :D Først vil jeg bare takke alle som ble med! Kjempegøy at det var så mange som ble med nå i forhold til sist!! :) Så tusen takk, kjempekjekt!

Det var random.org som fikk æren av å trekke vinneren, så alle hadde like stor sjanse. 26 personer ville være med, og her ser dere resultatet: 

 

 

 

 

 

 

 

Den som hadde kommentar nr. 10 var............

 

CATHRINE! Gratulerer så masse til deg! Da tenker jeg at Oliver blir glad ;) Putteboksen får du neste gang vi treffes.

Igjen tusen takk til alle som deltok! Det kommer flere sjanser om en stund, så stay tuned!!

God natt ♥

Give Away hos meg!

Heisann alle sammen!

Da tenker jeg det er på tide med en give away hos meg, og jeg håper så klart at så mange som mulig vil være med :)

Du kan vinne:

LEGO DUPLO Creative Sorter!

For å delta:

- Legg igjen en kommentar i dette innlegget om at du ønsker å være med

- Følg meg på bloglovin' (knapp til høyre)

Her kan alle delta. Bare pass på å legg igjen nok kontaktinformasjon sånn at jeg får tak i deg om du vinner.

Vinneren trekkes 1. mai.

Lykke til alle sammen!! :)

Vinn varer til 1000 kr!

Jeg er med på en konkurranse på superkul.no, der man kan laste opp sitt beste kostymebilde, og bli med i trekningen av varer til 1000 kr. I den forbindelse lurer jeg på om det er noen som har veldig lyst til å bruke noen få sekunder av livet sitt til å gi meg og Kjetil en stemme? Det hadde jeg i alle fall satt stor pris på:D

 Klikk på bildet dersom du synes vi fortjener en stemme :)

Er du med også? Legg igjen link i kommentarfeltet så skal jeg gi deg en stemme:)

Flere som deltar?

Konkurranser jeg er med på!

Ellen Beate har en kjempesøt konkurranse her for små prinsesser <3 Fredag 20. april trekker hun hele 2 vinnere som får en skikkelig prinsessepakke fra Lille Emmeline!! Det hadde vært kjempekjekt siden Carina ikke har noen ting til håret enda:) Håret hennes vokser jo hele tiden, og luggen begynner faktisk å nå et stykke nedi panna:D Så da krysser jeg alt jeg har av både fingre, tær og øyne mens jeg venter i spenning!

Stine, som står bak bloggen mofjellnissen, har en konkurranse gående her som jeg vil anbefale dere å ta turen innom. To heldige vinnere får en strømpebukse uten for hver! Dette er slik strømpebukse med morsomt motiv på rumpa, og det har jeg alltid ønsket meg til Carina :) Så dette er en gylden mulighet. Krysser fingrene og håper om at vi er heldige denne gangen :D Vinneren trekkes om en uke fra den 14. april.

Ida har en nyydelig give away her, som hun selv har betalt! Det sier litt hvor mye hun setter pris på leserne sine. Her er det du kan vinne:

Flott ikke sant? Premien har en verdi på over 300,-!! Vinneren trekkes søndag 22. april. Anbefaler å ta en titt innom!

Hos Lisa finner du en kjempefin konkurranse der du kan vinne et minne for livet, nemlig et fotohefte fra fotoknudsen! Er ikke det flott, så vet ikke jeg! Hadde vært gøy å vinne det så vi kunne fått noen bilder av Carinas første måneder inn i det :) Anbefaler dere å ta en kikk på denne konkurransen hos mammaen til skjønneste Tobias :) Vinneren trekkes 15. april.

Linda har en genial konkurranse på gang her, som jeg anbefaler til alle som bruker barnevogn. Det du kan vinne er barnevognski som egner seg utrolig godt på snø. Jeg visste ikke en gang at det fantes, men gud hvor kjekt det hadde vært! Er mange ganger vi har vært på tur og måtte ha snudd på grunn av all snøen.. Vinneren trekkes om to uker.

Også Anna har en konkurranse på gang, og den finner du her. Der kan en vinne iphonedeksler, og hun trekker to vinnere. Kjempegøy med flere vinnere :D Har du iphone så ta en titt innom! Vinnerene trekkes på lørdag.

Vinneren av konkurransen er...

Da er det på tide å fortelle dere hvem den heldige vinneren av konkurransen min er!

Det ble Kamillaaaaa! :D Nok en gang gitt ;) Gratulerer så masse til deg! Det var random.org som fikk æren av å trekke vinneren, så alle hadde lik sjans.Har sendt deg mail, så når jeg får alle opplysningene jeg trenger, er det ikke lenge før denne er på tur hjem til deg! Da er det bare å vente i spenning! Håper du blir fornøyd med premien og at den passer :D

Ble det ikke deg? Følg med, kommer flere konkurranser senere!

Vinn ei tøff jakke!

Klikk her og bli med og konkurrer om denne tøffe jakka som er sponset av Illusion.no!Har du meldt deg på?

Konkurranser jeg er med på!

Hei alle sammen! Hatt en fin start på uka?:) Herlig å tenke på at det er vinterferie og ikke vanlig mandag :D

Jeg er med i et par konkurranser for tiden, og ønsker å skrive litt om dem her.

Her har "minlilleverden2" en konkurranse der en kan vinne skinntøfler til barn! De var rett og slett herlige, og siden Carina bare har vanlige sko enda, så hadde det vært gøy å vinne et par tøfler:D Man trenger jo heller ikke å ha barn selv for å være med. Dette er jo en kjempesøt gave du kan gi bort også:) Vinneren trekkes 15. mars.

Klikker du deg inn her og gjør ett enkelt trinn er du med i trekningen av en volumetang fra ObhNordica. Det hadde vært utrolig kjekt. Jeg er overhodet ikke slik berte som bruker penger på skjønnhetsprodukter i det hele tatt, men håret mitt blir fort veldig flatt, så denne hadde faktisk veldig kjekk, haha :)

Her har "Huldra" en konkurranse med nok en fantastisk premie. Hun gir litt Løv som hun selv sier:D Siste frist for å delta er 25. mars.


Klikk deg inn her og bli med og konkurrer om maasse forskjellige herlige ting:D 

Husk konkurransen min her!

Sponset konkurranse!!

Heihei kjære lesere! Da har jeg lyst til å kjøre i gang med min første sponsede konkurranse her på bloggen min :D Håper at så mange som mulig vil bli med!!

Du kan vinne:

Ei tøff, hvit jakke i str. M

For å delta:

- Skriv en kommentar om at du ønsker å være med + e-postadressen din
- Følg meg på bloglovin (knapp til høyre)
- Gå inn her, finn ditt favorittprodukt og legg ved link i kommentaren

I tillegg er det veldig fint om du bare nevner denne konkurransen med link i et innlegg på bloggen din. Du må ikke gjøre det, det er bare for at flest mulig skal få vite om konkurransen.

Premien er sponset av:

Illusion.no

Konkurransen avsluttes 29. februar!
Lykke til alle sammen!

Konkurranser!

Jane har en fantastisk konkurranse gående her, der en kan vinne et personlig hjemmelaget vognteppe! Vi har ikke noe vognteppe til Carina foreløbig, så denne konkurransen er litt gøy å være med på:) Disse var jo bare helt nydelige! Vinneren kåres 19. februar kl. 11:00!Bildene har jeg hentet fra linken over.

Klikker du her kommer du til Dianas give away, som så absolutt er verdt å kikke på! Du kan vinne en nyydelig ramme fra Perfect Home! Siste frist for å delta er 25. februar.


Bildet er hentet fra Dianas blogg, link over bildet.

Og tilslutt en herlig give away her på bloggen til "Alice i Eventyrland" :) Der er det to vinnere som trekkes 29. februar. Det en kan vinne er Aloe Vera-produkter og en pakke med valgfrie navnesmokker. Brukte veldig mye Aloe Vera før faktisk, og jeg anbefaler de produktene. De er kjempegode!


Bildet er hentet fra bloggen hennes. Link over bildet.

Ta en titt du også!

Give away!

God kveld dere! Håper alle har hatt en fin morsdag, og at dere har kost dere masse:)

Ann Kathrin har en heerlig give away gående her der en kan vinne litt diverse til hjemmet. Vil anbefale å ta en titt, jeg ble i alle fall helt forelsket i det hun vil være så snill å gi bort! Hadde passet så godt inn her siden vi har lagt om stilen. Så da er det bare å krysse fingrene og håpe! Vinneren trekkes 20. februar. Lykke til alle som deltar!:)


Det dere kan vinne er en dobbel hjerteramme, serviettholder, duftelys og fyrstikkeske!!

Er du med?

Konkurranse

Vil du være med i en konkurranse der du kan vinne en iPad2? Da er det bare å klikke her, og svare på ett enkelt spørsmål. Enklere blir det ikke!


Lykke til dere som deltar!! :)

Vinner + premie!!

Da har jeg altså kåret vinneren!

Det var egentlig kommentar 1000 som skulle få premien, men som jeg i alle fall synes selv, så skrev jeg ganske tydelig at e-postadressen skulle være med inni kommentaren. Det var bare 4 stk som la igjen e-postadressen sin; 3 før kommentar 1000, og én etter.

Den som hadde kommentaren med e-postadresse etter nr. 1000 var nr. 1008; Kamilla. Gratulerer så masse til deg. Jeg har sendt deg en mail, så da er det bare å svare på den, så er denne på tur hjem til deg:


Treskilt "Sweet Home" fra Kammerset til en verdi av 59 kr.

Det ble som tidligere sagt ikke noe svær, flott premie denne gangen. Det får bli en bedre premie når jeg skal holde en skikkelig konkurranse. Uansett, håper du liker den! :)

Barneloppis

Camilla Marie har en give away på bloggen sin fra barneloppis.no, der en kan vinne en goodiebag som inneholder produktprøver og tilbud fra forskjellige samarbeidspartnere. Konkurransen finner du her.Ta også gjerne turen innom barneloppis.no også.

Kommentar 1000 får en liten gave av meg i posten:)

Da nærmer det seg tusen kommentarer på bloggen min gitt! Og det kan jeg jo bare takke dere herlige lesere for, så da synes jeg det er på tide med en liten gave fra meg til en av dere. Jeg vet ikke om jeg skal la det være en overraskelse eller om jeg skal legge ut premien sammen med vinneren enda. Vi får se da vettu.

Det eneste du trenger å gjøre for å delta er å kommentere. Kommenter på hvilket innlegg du vil, men husk å skriv e-postadressen din inni kommentaren slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner. Dersom kommentar 1000 står uten e-postadresse, blir kommentaren etter automatisk vinner. Du kan også kommentere så mye du vil.

Premien er ikke noe overlag altså, bare så det er sagt. Jeg tenkte jeg skulle holde en skikkelig konkurranse senere, så da får det bli en bedre premie da.

Forresten; Jeg vil ikke si hvor mange kommentarer jeg har hittil, og jeg kommer ikke til å svare på kommentarene deres før nr. 1000 har kommet. Mine kommentarer skal jo ikke være en del av dette :)

Så da er det bare å kommentere :)

Stor konkurranse!!

Stor konkurranse på gang!! Bare fire dager igjen før vinner trekkes, så nå er det snart siste sjanse. Klikk på bildet og du er i gang :)

Konkurranse!

Jeg er med i en konkurranse igjen, og denne gangen er det gjennom bloggen til Linda. Hun er ei 22 år gammel jente som fikk to nydelige tvillingjenter i august 2011. Hun skriver for det meste om hverdagen sin, og har mange fine bilder av jentene sine. Jeg synes det er spennede å lese bloggen hennes, om hvordan det er å ta seg av to små. Jeg synes det er mer enn nok å ta seg av ett barn:p Hun skal forresten kjøre i gang flere konkurranser etter hvert.

Tilbake til konkurransen. Det en kan vinne er tre tøffe strømpebukser fra Bambina. Til Carina kunne jeg tenkt meg disse i str. 6 - 12 mnd:


Den nederst til høyre.


Den øverst i midten.


Og den øverst til venstre.

Synes disse var kjempesøte, og strømpebukser kommer godt med nå utover vinteren! Da er det bare å krysse fingrene og vente til søndag :D

Er du også med?

Adam og Eva

Tenkte jeg skulle prøve å være med på en konkurranse igjen. Er litt større vinnermuligheter nå som det er mange som kan vinne, og ikke bare en :) Jeg elsker Redken sine produkter og det er det flere i huset her som gjør også :p

adamkonk
 Er du med?
 

Konkurranse!

Da er jeg med i en konkurranse nok en gang! Det er Anette som holder konkurransen, og for å komme til konkurransen hennes klikk her. Den avsluttes i løpet av dagen i dag, så jeg er kanskje i seneste laget, men premien var så fin at jeg bare måtte slenge meg med. Det en kan vinne er et babyteppe og tilhørende babytøfler som hun selv har strikket! Hadde vært kjekt å vunnet noe slik da lillemor blir en høst/vinterunge ;)

Er du med?

Nomnom

I mai ble jeg med i en konkurranse der 200 bloggere kunne få gratis Pussi kattemat til å teste ut. For en stund siden mottok jeg kattematen i posten, og jeg må si den falt i smak hos i alle fall to av kattene her. Den tredje ville dessverre ikke ha, og den siste har jeg ikke fått prøvd å gitt enda. Den tredje katten jeg gav det til var nok mett for jeg tviler egentlig på at det fins noe hun ikke liker. Det som forundret meg litt var den gode lukten.. Altså, mange kattemattyper lukter skikkelig fælt, men denne luktet faktisk veldig godt.

Så det så.

Det disse to sitter og gomler i seg er denne:Mottok du denne pakken?

Konkurranse!

Er nok en gang med i en konkurranse, og det kan dere også bli ved å klikke her :) En kan vinne en goodiebag og det er jo alltid like morsomt! Så da er det bare å krysse fingrene :)Er du med?

- Lindz

Har du katt?

Dersom du er blogger og har det, kan du bli med å teste ut kattematen Pussi! Du kan bli en av 200 bloggere som får tilsendt en eske med 12 poser kattmat gratis. Veldig enkelt å delta!

Jeg har jo fire katter, så dette er jo ingen dum ting å være med på :)

pussisample

Skal du være med?

- Lindz

Konkurranse!

På kampanje.blogg.no foregår det nå en konkurranse der en har muligheten til å vinne en Scarabeo 50 ccm til en verdi av 20 000 kr!

Selv om jeg egentlig kunne tenkt meg noe sprekere enn en 50cc, er dette en gylden mulighet da jeg virkelig savner å kjøre på to hjul. Og så er det jo ikke til å stikke under en stol at den er monsterstilig da!! Bare se på den :p Tjue ganger så tøff som den scooteren jeg hadde en gang i tida. I tillegg til at jeg savner å ha en tohjuling er det flere i huset her jeg vet kunne tenkt seg en skrevrakett også. Jeg har jo verken råd til å kjøpe en til meg selv eller i bursdagsgave til noen andre så hvorfor ikke delta.. Taper ikke noe på det. Synes dessuten det er kjempemorsomt å delta i konkurranser, bare for å se om jeg vinner:p Sist jeg vant en konkurranse var i 7ende klasse...en dansekonkurranse.. Kremt.

Nå skal jeg spise jordbær og etterhvert hoppe i dusjen, og så er det vel snart sengetid også! Så dere får fortsatt ha en fin kveld folkens:)

scootervinn

Jeg er med, er du?

- Lindz

Vil du vinne iPad 2, iPod Touch, iPhone 4 eller MacBook Pro?

Er medlem av en side som er kjempegunstig for alle studenter, så jeg vil anbefale alle som studerer å bli medlem av StudentTorget.no dersom dere ikke er det allerede! Her kan man lese om alt mulig innen utdanning, i tillegg til å få rabatter på diverse saker, og ikke minst vinne mange fine premier! Det følger med en masse fordeler så som sagt; er du student ta en tur innom og sjekk ut :)

Blir du medlem?

- Lindz

Konkurranse!

Jeg er med i en konkurranse på pilus.blogg.no der TO stk kan få muligheten til å vinne hver sin bølgetang til en verdi av 399 kr! Vinnerene trekkes i kveld, 4. april!

Konkurransen lyder slik:

Vi gir bort 2 stk BØLGETANG!

Gir bankt og bølget hår i en fei!

Det er enkelt å delta og vi trekker 2 VILKÅRLIGE vinnere, som får bølgetangen tilsendt (gratis frakt)!

For å delta:

1) Bli medlem på vår facebook-gruppe (trykk liker)

2) Fortell om denne konkurransen, med å legge ut et innlegg på din blogg vedr denne konkurransen - og legg inn link til innlegget i kommentarfeltet her.

VILKÅRLIG trekking av 2 vinnere, gjøres mandag's kveld den 4. APRIL 2011


For å komme til innlegget på pilus.blogg.no klikk HER.

Deltar du?

Vil du få gratis gavekort ++ ?

Da foreslår jeg at du klikker på banneren nedenfor og sjekker ut siden til kupongkode.com :) Det er fort gjort og enkelt å melde seg inn, og det fungerer slik at du tjener deg opp poeng som du kan bytte inn i gavekort!

Kupong Koder

Q: Jeg har gjort det, hva med deg?

Gjettekonkurranse!!

Hater slike morgener - sovner igjen etter at klokka ringer 07:10 og våkner ikke før 07:51, når det er ni minutter igjen til timen begynner. Nok en gang poeng til meg; kommer inn i klasserommet 08:06, tre minutter FØR læreren møter opp. Hvorfor er jeg alltid så heldig der? Hvorfor kan jeg ikke være like heldig når det gjelder visse andre ting..?

Har to fritimer på skolen nå, så benytter anledningen til å skrive ned et par ord. For min del er dette siste skoledagen denne uka, og det er utrolig deilig. Selv om vi må opp tidlig i morgen også - skal jo være på ultralyd i Molde 09:30! Har også funnet ut at jeg har ti skoledager igjen før påske når denne uka er omme. Dét kan jeg like.

Ei snill vaskedame kom akkurat bort til meg og spurte om jeg ville ha en annen stol på skolen, en trillende godstol ville jeg ha kalt det, for de stolene ser skikkelig gode ut. Jeg takket nei foreløpig, men får se om jeg ombestemmer meg når jeg blir større og tyngre. Skal ikke akkurat si at de stolene vi har nå er så fryktelig gode. Blir stiv i ræva etter å ha sittet på de en hel dag, hvertfall i begynnelsen, nå er jeg vant. ;) Så nåå skjønner jeg hvorfor det har vært et par slike stoler rundt om på visse klasserom, det har jeg aldri skjønt før.

Men tilbake til ultralyden i morgen... Jeg tror nok jeg kommer til å være et nytt menneske fra i morgen av. Husker hvordan jeg, eller vi rettere sagt, reagerte da vi hørte hjerteslagene for første gang. Lurer på hvordan det blir nå som vi får SE nurket! Bare alt er som det skal! Hva om det plutselig viser seg at fosteret er sykt på noe vis? Det er jo slikt som skjer, men herregud så ille det må være å få den beskjeden. Det kan jeg virkelig ikke forestille meg. Hjerterytmen sa jordmora var perfekt, ja hun brukte ordet perfekt, så jeg vet ikke jeg om det plutselig kan være noe galt med hjertet likevel(?). Det har vel hendt... Men jeg skal fortsette å tenke positivt, for så klart er det ingenting galt med fosteret!! :)

Jeg får sette i gang en slags gjettekonkurranse på om det blir gutt eller jente, uten premie sådan:/ Meen det er jo ikke helt sikkert at vi får vite det akkurat denne gangen. Kan jo hende lille vennen bestemmer seg for å være vrang og ikke vil vise seg fram. Men vi prøver uansett! Så kom igjen, legg igjen en liten kommentar om hva DU tror det blir! Jeg kommer til å legge ut de som gjettet riktig i første innlegg etter turen, med link til deres blogg, og ellers navnet til de som ikke har blogg og som så klart ikke er anonyme. Det er alt jeg kan love av premie; "gratis markedsføring av din blogg". Wee! :p Take it or leave it :D

Q: Hva tipper du, gutt eller jente?

Ha en fantastisk dag, det skal i alle fall jeg :)

- Lindz

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits