hits

Innkjøp

Et lite innkjøp

Heisann alle sammen!

I dag har det faktisk vært litt sol og herlig er det :D Jeg, Kjetil og Carina dro rett nedover etter at vi hadde stått opp i 11 tida for å spise frokost på bakeren. Carina spiste omelett med melk til og det var kjempegodt ;) Etterpå ble det litt mer shopping siden det er så mye salg nå.


To sklisokker fra Cubus til 39,-


Bukse str. 80 fra Cubus til 29,-


Body str. 80 fra Cubus til 29,-


Kjole str. 80 fra Cubus til 29,-

Det blir ikke mer sommer enn det man gjør det til selv har jeg funnet ut. Så siden det ikke er noe spesielt med sommer ute så får vi kle oss i herlige sommerfarger :) I kveld kjører vi tilbake til Øyer, og fredag kommer foreldrene og brødrene til Kjetil etter :D Gjett om jeg gleder meg!!

Hva synes du om klærne?

Ferie og innkjøp!

Heisann!

Det har vært litt stille fra meg den siste tiden, men slik er det bare. Siden Kjetil gikk på ferie har vi vært litt her og der egentlig. Vi har jo feriehus i Øyer så der har vi alle sammen tilbrakt noen dager. Akkurat nå er jeg, Kjetil, Carina og Lykke hjemme på Sunndalsøra en tur, før vi skal tilbake til Øyer igjen i morgen. Kjetil har nemlig tatoveringstime på Lillehammer på torsdag. Noen som vil gjette hva han skal ha? ;)

Det har også vært litt shopping i løpet av ferien, og mer blir det nok! Det er veldig mye salg spesielt på kles- og skobutikker nå, så det lønner seg å handle da.


Telys i sink fra Møbelhuset til 39,-


Hjerter med skrift fra Møbelhuset til 99,-


Ramme med Love fra Idemakeriet i Øyer til 198,-. Ta en titt innom og sjekk ut alt det nydelige interiøret denne dama har å tilby!! Gjerne del siden hennes videre så flere får vite om henne :)To skopar til meg fra Eurosko til 599,- og 1000,-.


To skopar til Kjetil fra Eurosko til 799,- og 399,-.


Speilplakett Love fra Superkul til 89,-

I tillegg har jeg begynt med fimo, så der har det gått med en del kroner til utstyr osv. Jeg har brukt et par timer i ferien, kan du si, på å kose meg med å lage forskjellige figurer :) Det er kjempegøy!! Jeg har laget nøkkelringer, mobilcharms, kjøleskapsmagneter, øredobber og smykker. I love panduro!

Jeg tror jeg skal spare litt nå fram til jeg kommer meg på Strandtorget i Lillehammer, for da skal jeg innom Kremmerhuset og raske med meg et par ting:) Bare ELSKER slike butikker!!

Hva gjør du i ferien? Hva synes du om innkjøpet?

Carinas 17. mai-antrekk!

Hei hei!

Jeg har en stund vært på utkikk etter en fin 17. mai-kjole til Carina, men har rett og slett ikke funnet noe "outstanding" noe sted. Før i natt! Da kom jeg over en kjole som jeg falt pladask for. Denne kjolen, på det samme nettstedet, så jeg på for et par uker siden også, men da hadde de så få størrelser inne. Jeg tenkte den var utsolgt og at de ikke kom til å få den inn igjen i flere størrelser før den store dagen. Da må jeg si jeg ble litt lei meg. Men som sagt, så har de fått den inn igjen, og da kan dere tro jeg var kjapp å bestille den med en gang, hehe. Se så fiin den er da(!!):


Bildet er linket.

Jeg gleder meg enormt til å se Carina i denne! Og ikke minst gleder jeg meg til å gå i tog å vise henne fram, hihi.. Håper og tror den kommer i løpet av denne uka, så det blir spennende å se om den passer. Bestilte str. 74, men jeg lurte litt på å bestille i str. 80, i tilfelle den skulle være liten i størrelsen. Det var en veldig kjekk størrelseguide inne på siden, og i følge lengden hennes så skulle str. 74 være bra. Kjempepluss til lekmer.no for det altså, ikke alle sider som har så fin størrelseguide.

Er det noen som vet om det finnes "hatt" og sko i samme stil også? Har ikke fått tak i det nemlig. Carina har forøvrig større skogarderobe enn meg, men det hadde vært gøy å ha noe i samme stil. Er det matros, så ER det matros ;)

Hva skal barnet ditt/barna dine ha på seg 17. mai?

Nytt stuebord!

Som jeg sa i går så skulle jeg legge ut et bilde av det nye stuebordet vårt. Det er et brukt bombaybord som vi fikk for kun 400kr (takk til deg M for det:)).
På dette bildet så det støøvete ut(!!), men det er det altså ikke.. :p

Det som hadde gjort seg her nå er et fint stort gulvteppe under bordet. Det må jeg nesten fikse en dag :) Dette ble et kort innlegg, men nå skal lillemor legge seg, så vi får ta det igjen. Ha en fortsatt fin kveld kjære lesere ♥

Hva synes du om bordet?

Dagens innkjøp!

I dag var jeg og Kjetil nedover på Øra og shoppet litt. Vi fikk jo et gavekort hos Amfi på 1000 kr til jul, så nå fikk vi endelig brukt det mens farmor passet lillegullet :)


Hvit snekkerbukse fra Cubus, 149 kr.


2 pack strømpebukse fra Cubus, 99 kr.


2 pack strømpebukse fra Cubus, 99 kr.


Rosa, myk bukse fra Cubus, 79 kr.


2 pack tykke sokker fra Cubus, 99 kr.


Hvite sokker fra Lindex, 59,50 kr.


Bitering 49,50 kr og softball med rangle inni 79,50 kr fra Brio.


Hvit BH fra Lindex, 29,70 kr.


Ballkaster med ball fra Rema, 20 kr (til Lykke).

I tillegg kjøpte Carinas farmor noen klær til henne i går:


En body med noe ala Marius-mønster og to myke bukser; en i beige og en likens i hvit. 39 kr per del, tror jeg det var. Fra Cubus.

Synes Carina er heldig som stadig får noe nytt av så mange i hele familien. Hun har det jammen godt. Det er hun vel ikke helt enig i selv om et par år, da hun ikke får absolutt alt pekefingeren peker på :) Carina vår ♥

Hva synes du om innkjøpet?

En stein for livet

Da Carina var én måned gammel bestilte vi to avstøpningsbokser sånn at vi kunne få avstøpning både av foten og hånda hennes. Det tok åtte uker fra vi sendte de inn igjen til vi fikk det ferdige resultatet. Og slik så det ut:

Jeg ble så fornøyd med produktet at jeg bare måtte dele det med dere. Jeg vet at det er mange som bruker lifestone, men for de som ikke har hørt om dem eller brukt dem før, vil jeg anbefale å ta turen innom lifstone.no, og se hva de har å tilby. En ting er sikkert, og det er at jeg kommer til å gjøre dette gjennom lifestone til alle de eventuelle ungene jeg får (og nei, har ingen foreløbige planer om en nr. 2:p).

Har du tatt avstøpning av ditt barn?


Innkjøp!

I dag var jeg og Kjetil på Cubus for å kjøpe resten av de klærne vi manglet til Carina. Hun blir jo en høst/vinterunge, så gode tjukke klær må en ha. På Cubus var det 40% på alle ordinære klær og et stoort utvalg:D Er kjempefornøyd med kjøpet, så herlige klær:)


Dette ble egentlig bare med fordi det var såå gromt at jeg bare måtte. Str. 1 år.


Rosa bomullsdress.


Hvit bomullsdress.


Fire bukser.

Nå skal jeg fortsette filmkvelden sammen med min kjære :) Har enda bare sett èn av tre filmer, så vi får henge i! Foreløbig kan jeg si så mye som at jeg anbefaler Jackass 3, herregud for en herlig film:D Digger de fyrene så, haha. Nå er det Triangle som står for tur. Må spare det beste tilslutt vettu ;)


Ha en fortsatt fin kveld, kos dere med det dere enn måtte finne på :D

Nye saker og ting!

Siden vi har fått oss en del nye ting, tenkte jeg å lage et innlegg om det da jeg ikke har noe annet å ta meg til :) De to bestemødrene-to-be er så ivrige både på gaver, innkjøp, strikking og hekling at jeg vet snart ikke! Sikker på at det lukter svidd av strikkepinnene deres. Men det er da bare koselig:) Her er i alle fall noe av det de har laget hittil:


Denne jakka, buksa og disse sokkene er det min svigermor som har strikket, og har foreløbig fått plass på ei dukke ;p


Også svigermor.


Svigermor.


Nok en gang svigermor.


Dette er det mamma som har strikket.


Mamma.


Mammaaa.


Oog mamma.

Dette er bare en liten andel av alt det de faktisk har drevet på med/driver på med. Vet i alle fall at svigers har et par prosjekter på gang, så det blir spennende å se :)

Vi var innom henne i dag og da fikk vi med oss dette:


Tre stappfulle kasser med brukte babyklær, tepper osv. Både store og små størrelser, og dèt kommer godt med.

Mamma var i Molde i går og da sjokkerte det ikke at hun kom hjem med noe til nurket;


Bukse og genser i en litt større størrelse.


Tre forskjellige pysjer i tre forskjellige størrelser.


Og sist men ikke minst denne nydelige koppen. Tror hun gleder seg litt :)

For tiden er det tivoli her på Øra, så da måtte jo jeg og Kjetil innom der en tur. Jeg som er i den tilstanden jeg er må pent bare holde meg unna karusellene, noe som er litt kjipt. Men slik er det, vil jo det beste for den lille! Traff Kjetil sine to brødre der, så de tre fikk i alle fall koset seg litt oppi der! Kjetil vant to bamser til meg, eller egentlig til Carina da, mens Bjarne, broren til Kjetil, vant èn som jeg også fikk ^^ *Heldig* :D De var ganske søte da;


Den i midten står det "Good Baby" på, den rosa har en baby, mens den tredje ler som en baby :p

Her om dagen kom jeg over et stellebord på nett til en billig penge. Det hadde seg slik at de som hadde det før oss bodde bare 5 min unna, så vi hentet det samme kveld. Kjekt:) Liker virkelig hvordan det fungerer;


I denne tilstanden er det som et bord som man bare legger stelleputa oppå.


Og når en vipper ned bordplata, blir det et badekar.

Synes 600 kr var en helt grei pris når det gjelder et bord med en slik funksjon. Er jo også veldig god plass i de kurvene under. Bare litt synd at den nydelige stelleputa vi kjøpte for en god stund siden ikke passer til dette bordet. Men det skal vi vel få mekket til på et vis:D

Runder av med et bilde av min fantastiske gromme mamma, som tar på seg all jobben med å sortere klærne etter størrelser osv osv :)


Hun har god hjelp av bikkja da som dere ser!

Og med dette sier jeg god natt og sov godt :)

Hva synes du om klærne de har strikket? Har du så ivrige "kommende bestemødre"?

Innkjøp!

Tirsdag som var, var jeg og Kjetil i Molde på ultralyd, og siden vi fikk vite at det ble ei jente fikk vi kjøpt inn litt rosa klær :D Lovte dere å legge det ut i går, men jeg sovnet av et par timer, i tillegg til at jeg måtte lese på en prøve i religion, så fikk litt for dårlig tid... Men her kommer det, bedre sent enn aldri?


Denne boken er veldig detaljert når det gjelder alt fra ultralydminner, fødsel, første leveår osv, så tenkte at det er ganske morsomt å ha og skrive i!


Kjøpte også en litt mindre detaljert bok til å skrive i. Denne får vi ikke begynt å skrive i før etter fødselen though.


Og i tillegg kjøpte vi et stort album med blanke sider!
Synes disse klærne bare var helt nydelige! De øverste sokkene ser kanskje mer blå ut, men de er lilla.

Senere samme dag fikk vi også besøk av min kjære tremenning, Cathrine! <3 Hun hadde med seg en gave til oss også, snill som hun er! :) Det var et koselig besøk, med mye både saklig og usaklig snakk. Altfor lenge mellom hver gang vi treffes, og det er litt dumt. Men til helga skal vi besøke henne og karen hennes :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tusen takk for klærne <3

Tenk at det bare er èn skoledag igjen, altså i morgen, så er det ferie! :D Er spent på om jeg klarer å komme meg opp når jeg skal, siden jeg sov fra 17:30 til 21:20 i kveld... Kommer nok ikke til å sovne med det første, men jeg får gå og gjøre et forsøk. Så dere får ha ei god natt alle sammen! Sov trangt!

Hva synes du om klærne?

- Lindz

Bildene fra i går!

Dette blir et kort og kjedelig innlegg med bildene av kommoden og stelleputa jeg ikke fikk til å legge ut igår:)

Kommoden hadde et par sår (ubetydelige, spør du meg), så vi fikk avslag på det. 1 500 kr til sammen måtte vi ut med, og dét er ikke feil! Tror ikke jeg kunne vært mer fornøyd!

Q: Hva synes du om innkjøpet?

- Lindz

Handletur

Idag fikk jeg og Kjetil endelig brukt amfigavekortet vi fikk av mamma til jul. Siden kleshaugen til babyen bare vokser og vokser trengte vi en kommode, og det ble det. I tillegg kjøpte vi en stellepute. Vi fikk et godt tips fra han som solgte oss dette. Hvis vi kjøpte borrelåsstriper og festet de til kommoden, kunne vi også feste stelleputa til kommoden. Det er en ganske lur ting som sikkert mange har brukt å gjort, men jeg hadde i alle fall ikke kommet på den ideén selv. På den måten slipper en å gå langt unna babyen når den ligger på stelleputa for å hente noe, en trenger bare å åpne skuffen å ta ut det en trenger. Kjekt!

Er kjempefornøyd med både kommoden og stelleputa. Kommoden er ganske praktisk med tanke på at det ikke går an å klemme fingerne mellom skuffene. Det er ingen knotter, men ei forholdsvis stor glipe, noe jeg mener er kjekt. Stelleputa sier vel sitt selv. Det var jo bare helt nydelig!

Har sittet tre kvarter nå og prøvd å få til å legge ut bilder, men det ser ikke ut til at det går.. Får prøve igjen i morgen, nå skal jeg legge meg! Gonatt :)

- Lindz

Linda :)

Linda :)

25, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv