hits

Hobby

Snørose, erteblomst og reir! Salgsblogg?

God kveld!

Slenger inn bilder av noen nye heklerier igjen jeg!

Det er så herlig å kunne drive med dette når som helst! Jeg har en stund tenkt på om jeg kanskje skal begynne å produsere og selge litt, men jeg får ikke helt bestemt meg. Det er noe jeg har lyst til, men jeg vet ikke om det er noe interesse for det osv. Har en liten drøm om å starte en minibutikk på stabburet vårt med hjemmeproduserte klær og småting med mitt eget merke. Det kommer nok helt sikkert til å skje en gang i framtida, og fram til da får jeg bare produsere og produsere :D Men det jeg lurer på nå i første omgang er å f.eks lage meg en salgsblogg eller noe.

Kos dere videre i natten, jeg skal hekle litt, hihi :)

Hva mener du, burde jeg lage meg en salgsblogg og legge ut ting jeg lager?

Flere hekla cupcakes!

God kveld/natt folkens!

Det har vært stille på denne kanten den siste uka, bare sånn helt foruten grunn egentlig. Det er litt godt å bare la pc'en stå innimellom :) Fordi om det har vært rolig på bloggen i det siste, så betyr ikke det at det har vært rolig i heimen, tvert i mot. Blant annet så reiste Carina seg for første gang helt alene i går! *Stolt* I tillegg så er også tann nr. 2 på vei, så dagene er preget av litt sutring, røde kinn og småfeber. Det tar på å bli stor! Generelt er det en spennende tid vi går inn i, med tanke på både det ene og det andre. Vi trives :)

Over til overskriften.. Jeg har heklet to nye cupcakes som jeg gjerne vil vise dere. Synes jeg begynner å kunne det veldig godt nå, så nå går det virkelig fort å lage de. Da blir det jo fort ekstra gøy også :)

De er mye finere i fasongen nå som jeg har fått tatt i bruk riktig fyllvatt. Nå når jeg ser på de "gamle" som bare har vanlig bomull inni seg, blir jeg nesten flau, hehe.

Jaja, nå skal jeg ta kveld og lade batteriene til en ny og spennende dag i morgen! God natt alle sammen :)

Carina reiste seg for første gang da hun var 8,5 måneder gammel, hvor gammel var barnet ditt? Hva synes du om de nye muffinsene?

Stoffhjerter jeg har sydd!

God morgen! Flere enn meg som er litt trøtte idag? Det var tungt å stå opp klokken 9 da Carina våknet. Hun som bruker å sove til over 10! Satser på at det blir bedre utover dagen :)

Jeg kom på at jeg tok bilder av noen stoffhjerter jeg sydde for en god stund siden. Har hatt de på pc'en en måneds tid, men har ikke lagt de ut enda. Så da gjør jeg det nå. De er ikke akkurat så veldig fine. Sist jeg brukte symaskina var i 5. klasse, såå ja. Ikke vær for hard mot meg ;)Jeg har lest litt om tips og slik, så satser på at de neste blir hakket finere å se på ;) Og så må jeg snart ta i bruk det jeg kjøpte fra panduro!! Tiden strekker ikke alltid til så en får gjort alt det en mener en skal få gjort. Men det blir vel før eller senere :)

Forresten; ta en titt innom Alfamale her, og bli med i superkonkurransen hans med en premie verdt 2700,-!! Kjempeflott premie!

Heklet babylue og leke!

God lørdagskveld alle sammen! Hadde egentlig ikke tenkt å legge ut dette før i morgen, men jeg klarer ikke vente. Jeg har så lyst å vise dere hva jeg har laget, så da får det heller bare bli et sent innlegg :)

For noen dager siden heklet jeg en leke til Carina, av noe restegarn jeg ville eksperimentere litt med. Jeg ble ganske fornøyd med den, med tanke på at det er den første leken jeg har heklet noen gang. Problemet er at jeg ikke har hatt det rette fyllet enda. Det jeg har brukt i alle de tingene jeg har laget er rett og slett vanlig bomull som en får kjøpt i dagligvarebutikken. Altså, da mener jeg slik som de fleste har på badet sitt :p Jeg hadde ikke noe annet, og jeg hadde heller ikke tålmodighet til å vente med å begynne å lage ting. Derfor ble denne leken, eller rangle kanskje passer bedre, ganske så slapp. Meen! I dag var vi innom min kjære svigermor, og hun hadde hele tre puter å gi meg. Med slik fyllvatt inni, som jeg er ute etter! Så nå, forhåpentligvis, skal det bli bedre form og ikke minst bedre hold på det jeg lager :)Her er rangla (uten rangle inni, haha) blitt brukt noen dager, så den ser ganske stakkarslig ut. Selv om den ikke var så mye å se på i mors øyne, falt den i smak hos Carina. Spørs om den ikke er veldig god å holde i, og ikke minst god å bite i.

Siden jeg bare har laget leker og figurer hittil, tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på noen klær. Så i gårkveld startet jeg på ei lue som jeg gjorde ferdig i dagtidlig. Dette er også restegarn, så derfor lagde jeg bare ei lita ei, i tilfelle det skulle vise seg at jeg ikke hadde nok garn. Dette er altså str. prematur.Jeg får akkurat plass til knyttneven min inni den. Skummelt å tenke på at mange babyer blir født så små. Det er jo såå bittelite, omtrent ingenting.. Jeg kommer nok til å lage flere luer i denne størrelsen, både til gutter og jenter, men jeg kommer også til å lage noen i større størrelser. Tror det blir ei maken ei til Carina om ikke lenge :)

Hva synes du?

Heklet kjeks og cupcakes!

Da har jeg endelig fått heklet flere cupcakes. Det er bare én foreløbig da, og jeg skulle egentlig vente til jeg hadde laget mange før jeg la de ut. Meen jeg klarte ikke å vente! Håper på å få laget flere i løpet av dagen i dag, for herregud så gøy det er.I tillegg har jeg prøvd meg på en enkel, liten kjeks. Det gikk litt fort i svingene så den ble ikke så fin som den kunne ha vært. Det får bli neste gang ;)Gjerne fortell meg hva du synes, tar gladelig i mot både ris og ros! Tar også i mot tips til andre (enkle;)) ting jeg kan lage.

Tova tøfler!

God kveld i stuen! Bortsett fra å gjøre det en mamma gjør om dagene, har jeg ikke gjort noe annet enn å hekle faktisk. Har fått helt dilla jeg, er så gøy! Med andre ord kommer det sikkert til å bli en del innlegg om ting jeg lager. Jeg var ikke helt hypp på å dele så mye bilder av det jeg lager til å begynne med, men jeg får jo så fin respons av dere at jeg blir reint rørt her jeg sitter :) Jeg vil bare gi dere alle en stor felles takk for fine og oppmuntrende ord, jeg setter utrolig stor pris på det!! Kjenner det er ekstra gøy å prøve å lage enda flere ting også da :D Så tusen tusen takk!

I dag ble de tova tøflene endelig ferdig. Det er et prosjekt jeg begynte med for mange uker siden, men jeg la det fra meg en stund og kom liksom aldri helt i gang igjen. Så i dag var jeg så frekk at jeg gav den siste halvferdige tøffelen til mamma, og ba henne om å gjøre den ferdig for meg. Snill som hun er gjorde hun jo det :) Til tross for alle hundehårene som festet seg på dem i vaskemaskina velger jeg likevel å legge ut bilde.

Mangler som dere kanskje ser å klippe av litt "løsull" som henger og slenger litt her og der. Dette er egentlig str. 2 år, men jeg brukte aaalt for tykt garn til den oppskrifta, så hvorvidt de passer til en toåring vet jeg ikke. Jeg hadde nemlig ikke annet garn der og da, men jeg klarte heller ikke å vente til butikken åpnet neste dag. Så sånn er det. Tenkte kanskje å sy eller brodere på et mønster av noe slag, hadde det blitt fint tro?

Var innom min kjære svigermor i dag for hun hadde visst masse garn som jeg kunne få. Heldige meg!! Så nå blir det nok en del søte cupcakes framover ;) Og kanskje noe annet tull hvis jeg finner det for godt. Tusen takk ♥Håper jeg en dag kan bli så flink at jeg kan ta på meg bestillinger :)

Synes om tøflene? Flere med hekle/strikke/sydilla?

Mitt første hekleprosjekt ferdig!

Hei på dere! Håper alle sammen har hatt ei fin helg og at dere er klar for ei ny uke :) Vi har kost oss med god mat hele helga, og lørdag var jeg, Kjetil og broren til Kjetil ute på pub. Det var gøy å komme seg litt ut igjen selv om jeg var edru og kjørte. Var ikke like gøy dagen derpå for min kjæres del, men jeg skal spare dere for detaljer... ;)

Vel, jeg har begynt å hekle! Jeg begynte for et par dager siden, og jeg synes det er kjempegøy. Kom fort inn i det, så nå er jeg allerede ferdig med mitt første prosjekt, som var en muffins. Jeg ble som vanlig ikke helt fornøyd, men jeg må lære meg å ikke være så kresen. Det er jo det første jeg noen gang har heklet, og det var dette jeg lærte meg å hekle på.

Jeg kommer helt sikkert til å lage flere av disse i mange forskjellige farger. Dersom jeg får til noen fine så kanskje Carina vil ha noen på lekekjøkkenet sitt en gang i framtiden også ;) Billige leker det, og langt i fra så farlig som alle stoffene i de plastlekene.

Hva synes du om mitt første hekleri?

Endelig ferdig!

Da er jeg endelig blitt ferdig med det første strikkeprosjektet mitt! Er ikke helt fornøyd, men jeg må prøve å tenke på at dette er det første jeg noen gang har laget og at det blir finere neste gang (forhåpentligvis).

Jeg hadde lyst til å lage noe selv til Carina, så jeg søkte litt på nett og fant bilder av forskjellige strikkede ting som er enkelt å lage selv. Sitteunderlag var noe av det jeg så på, så jeg bestemte meg for å lage et som skulle ligne hello kitty. Slik ble resultatet:


Før toving.


Her har jeg fått på værhår (etter toving).


Det ferdige resultatet etter toving.

Hodeformen og øynene er jeg ikke helt fornøyd med. Øynene ble for store, hun ser jo nesten skummel ut. Dessverre rakk hele greia å tørke før jeg hadde fått formet hodet som jeg ville, så hun er veldig kantete. Noe som har irritert meg veldig er at jeg gikk tomt for hvitt garn før jeg hadde kommet halvveis. En kan se at det ikke er brukt samme hvitfarge på hele hodet, men heldigvis ble det ikke så synlig etter tovingen. Sløyfa på det første bildet var ikke av rett garn, så den tovet faktisk ikke i det hele tatt. Så da strikket jeg en ny og sydde på den.

Alt i alt er jeg egentlig ganske fornøyd. Det som ikke ble korrekt denne gangen blir det neste gang. Det som er litt dumt er at jeg glemte å skrive ned hvor mange masker jeg la opp på hodet, ørene, øynene og sløyfa, og hvor mange omganger jeg strikket. At man ikke kan tenke litt lenger enn det man gjør! Men men. Neste gang tror jeg at jeg skal prøve meg på en teddybjørn.

Hva synes du?

Nytt broderi

Da var jeg ferdig med enda et broderi gitt, og godt er det. Dette gav meg mange senebetennelser før jeg ble ferdig med det. Haha, klarer ikke å stoppe før det gjør uutholdelig vondt. Men jeg ble i alle fall fornøyd med resultatet :)Det er kjempemorsomt å lage de, men etterpå blir det litt verre. Vet liksom ikke hva jeg skal med dem, eller hvor jeg skal gjøre av dem. Haha, slik er det med den saken. Nå har jeg bare to påbegynte prosjekt igjen, og dem skal jeg gjøre ferdig før jeg begynner på noe nytt.

Slenger med et bilde av mine to mest betydningsfulle som ligger på sofaen og koser seg:)Hva synes du?

Hobby

Siden jeg var liten har jeg alltid likt å bruke hendene mine. Jeg begynte tidlig å brodere, strikke og hekle, og nå de siste par årene har jeg begynt så smått med det igjen. Det er jo så moro, og ikke minst så er det et godt tidsfordriv ;) Tenkte jeg skulle begynne å legge ut det jeg lager her.Broderingen over broderte jeg og ga i julegave til min kjære svigermor. Dessverre så var opphengene hakket for små, men da får man enten jukse det til eller få tak i større. Dette er forresten den første broderingen jeg har laget, hvis en ser bort i fra en liten en da jeg var rundt 6 år.


Denne gjorde jeg rett etter jul i fjor. Fikk den i julegave.

Har flere prosjekt på gang, men kjenner jeg må bli flinkere til å gjøre ferdig en ting før jeg begynner på en annen. Hvis ikke blir det bare kaos og jeg blir ikke ferdig med noe som helst! Kommer til å fortsette å legge ut etterhvert som jeg blir ferdig.

Liker du å brodere o.l?

Linda :)

Linda :)

25, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv