Dyrene

Mimrer

Sitter og ser på bilder fra da Lykke var lita, og fikk lyst til å dele noen av dem :)


Her er hun bare noen dager gammel, fremdeles hjemme med oppdretteren.


Første dagen i nytt hjem










Kjetil og Lykke tar seg en powernap.


















Skal vi bokse?


Uskyldig ja, prøver å dra med seg matta!


Hjertenese




Sliten etter den lange turen hjem.



Herregud, så lita og nett hun var :D Nå er hun blitt stor og skulle selv ønske hun var baby igjen...



Har du hund, og i så fall hvilken?

Kos nede ved elva!

For noen dager siden var jeg, Kjetil og Lykke nede ved elva for å bade og sole oss, så tenkte jeg skulle legge ut noen bilder samt en video av Lykke:) Hun er bare så skjønn, så synes hun fortjener det, hihi ^^

Lykke elsker å bade, men elva var enda litt for kald for henne virket det som. Hun gikk ikke uti frivillig, men hun svømte kjempefint da vi bar henne uti. Når det er sagt så var det bare èn vei hun svømte da; mot land. Som sagt så var det litt kaldt til henne enda. Da hun derimot kom opp av vannet, da ble hun skikkelig vill! Hun løp hit og dit og skulle virkelig vise seg fram. Er så morsomt å se på. Fikk dessverre ikke filmet det "verste" tullet hennes, men synes hun var ganske grom her også jeg:


Slik som dette blir hun hver gang hun bader, enten det er i elva eller hjemme i badekaret :D

Må ha med noen bilder fra dagen også:


Har så lyst, men er så kaldt..


Nesteeen!


Rulle seg!



Hahah, elsker disse to riste-seg-bildene :D


Min kjære Kjetil

Er ikke Lykke bare helt herlig?

Fått kylling!

Morn morn alle sammen! For første gang i historien er jeg oppe og skriver innlegg SÅ tidlig. Sannheten er vel at jeg aldri gikk og la meg.. Jeg og Kjetil fant ut at det beste var å døgne siden han skal på formiddagsspreng i helga. Hadde vi lagt oss i 4-tiden og sovet halve dagen i dag, hadde jo ikke han kommet seg opp 5 i morgentidlig. Jeg sovnet av en times tid her i stad, ble ganske tunge øyelokkene tilslutt. Vi har fremdeles bare sett to av filmene, og jeg må si at Triangle var en utrolig bra film. Den var spesiell, og litt vanskelig å forstå til å begynne med, men den var gjennomført! Anbefales. I løpet av natta prøvde vi doppleren igjen og vi fikk tatt opp kraftige og fine hjerteslag. Så at hun hadde en puls på 160 slag i minuttet da hun var på det livligste. Er ikke det litt høyt? Koselig var det i alle fall å høre.

Meen nok om den "innholdsrike" natta vår. Vi fikk en kylling her om dagen! En skikkelig søtnos. Det var bare èn, men det er mulig det kommer flere. Situasjonen i hønehuset vårt er litt spesiell; vi har en høne og hane som liksom er sjefene i huset, mens de to dverghønene er under dem. Dverghønene har sluttet å legge egg, men det er de som ruger på eggene den store høna legger. Dverghønene er så små at de klarer ikke å dekke mer enn tre egg hver, så det er nok grunnen til at det ikke har kommet flere kyllinger. Eggene blir kalde og da kommer det heller ingen kyllinger. Sist vi fikk kyllinger ble det 12 av dem, og det var dverghønene sine. Alle døde etterhvert dessverre, og vi kunne ikke fatte hvorfor. Senere fant vi ut at kyllinger ikke skal gå på flis, da de spiser den.. Så vi har byttet underlag, og nå går det bare bra.

Slenger med noen bilder av gjengen :)


Hanefar.


Hanen, høna og pusen i kjøkkenhagen til mamma.


Dverghønene og noen av kyllingene fra kullet på 12. Ganske gammelt bilde.


Dverghønene og den lille.


Den lille søte.

Nå skal jeg straks ut med eggerøre til lille kylling, og så får vi se hva dagen bringer. Ha en fin dag:)

Hva synes du?

My new friend!

Først og fremst: magebildet for uke 18 jeg ikke fikk lagt ut i går!


Uke 19+4

Og så: Jeg og Kjetil har fått et nytt familiemedlem! Han heter Børre og er en kjempekar! Kan være litt vrang til tider, som f.eks når han ikke vil bli hanket inn igjen etter en lengre flygetur i stua. Jeg og Kjetil var på besøk hos Cathrine min kjære tremenning og han hun er sammen med lørdag som var, så da vi dro derifra om kvelden/natta var Børre med oss hjem. Satser på at han blir tammere ettersom vi får holdt på mer med ham. Han satt på fingeren og skuldra allerede den første dagen vi hadde han, men som sagt så er han en liten luring når det gjelder å ikke ville bli "fanget" igjen.





Kan ikke annet enn å like denne karen. Blir moro når han blir skikkelig tam og begynner å lære seg noen uttrykk! :D

Hva synes du om Børre? Har du undulat?

- Lindz

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger






Besøk nettbutikken illusion.no i dag!











Kategorier

Arkiv

hits