Diverse

Test denne!

God morgen! I går kom jeg over et litt artig utklipp hos Nomana, som jeg fikk lyst til å dele videre sammen med min egen vurdering av påstandene.

Å bli foreldre forandrer hele livet ditt. Men ting forandrer seg også for hver nye baby du får. Her er noen forskjeller mellom første, andre og tredje gang du blir foreldre:

Dine klær :

1.baby : Du begynner å bruke mammaklær så snart graviditeten er bekreftet.

2.Baby : Du bruker vanlige klær så lenge du kan.

3.baby : Mammaklærne er dine vanlige klær.

 

Babyens klær :

1.baby : Du forhåndsvasker de nyinnkjøpte klærne og sorterer dem etter farge i kommoden.

2.baby : Du sjekker at klærne er rene og vasker bare de med de styggeste flekkene.

3.baby : Gutter kan da kles i rosa, eller?

 

Bekymringer:

1.baby : Ved første tegn til en rynke, ett knyss eller gråt plukker du opp babyen.

2.baby : Du plukker opp babyen når gråten hennes truer med å vekke den førstefødte.

3.baby : Du lærer fireåringen hvordan hun skal trekke opp den mekaniske babyvuggeren.

 

Smokken :

1.baby : Når smokken faller på gulvet, legger du den vekk til du er hjemme og kan koke den.

2.baby : Hvis smokken faller, tørker du av den med litt saft fra flasken.

3.baby : Du tørker smokken med skjorta og putter den tilbake på plass.

 

Bleiene :

1.baby : Du skifter barnets bleie hver time, uansett om det trengs eller ikke.

2.baby : Du skifter bleier hver 2. eller 3. time - hvis det er nødvendig.

3.baby : Du prøver å skifte bleie før noen reagerer på lukten - eller før bleien sagger på knærne.

 

Aktiviteter:

1.baby : Du tar med babyen på babysvømming, babymassasje og babymusikk.

2.baby : Du tar med babyen på babysvømming.

3.baby : Du tar med babyen til supermarkedet.

 

Hjemme :

1.baby : Du bruker store deler av dagen bare til å beundre det lille barnet.

2.baby : Du bruker deler av dagen til å passe på at ikke den største dytter eller slår den minste.

3.baby : Du bruker litt tid hver dag på å gjemme deg vekk for barna.

Noen som kjenner seg igjen i påstandene? Vel, kan ikke akkurat si at jeg gjør det. Nå kan jo jeg bare basere mine svar på ett barn, men forskjellene er ganske store, bare se her:

Mine klær: Jeg kjøpte meg aldri noen mammaklær, og gikk bare i mine vanlige dongribukser, joggebukser, t.skjorter osv.

Babyens klær: Jeg vasket de minste klærne, altså str. 44 - 62, og sorterte de etter størrelse.

Bekymringer: Jeg tok henne ikke opp bare hun laget en lyd nei, jeg ventet til det var noe mer enn bare koselyder ;) Bestemødrene derimot... H e h e . .

Smokken: Når smokken faller ned, plukker jeg den opp, stapper den i kjeften hvor den blir desinfisert, før jeg gir den tilbake til Carina. Drar fort over den med fingrene hvis den er full av hår da, før jeg stapper den i kjeften for desinfisering.

Bleiene: Bleie skifter jeg med en gang hun har bæsjet, ellers så går det 3-4 timer mellom. Har funnet ut at det passer bra.

Aktiviteter: Siden Carina ble født for over 8 mnd siden har vi vært på babysvømming med henne to ganger. Skal prøve å bli flinkere til det da.

Hjemme: Da hun var nyfødt hadde jeg jo ikke så mye å gjøre på om dagene. Jeg var ikke så trøtt som det jeg er nå for dagen, med tanke på at hun sov over 20 t i døgnet. Da ble det jo til at jeg satt og stirra på henne en del. Nå derimot er jeg kjempeglad for den tiden jeg får fri ;)

Ta denne testen på din blogg du også, og send meg link til innlegget ditt :D

Husk å melde deg på give awayen min!

Carinas sovestillinger!

Heisann!

Nå er Carina ute og koser seg sammen med bestemor Marianne og "onkel" Jonas, så da tenkte jeg å lage et lite innlegg om sovestillingene til Carina. Før jeg legger meg om kvelden, må jeg jo så klart alltid inn til Carina og sjekke henne (les: stryke henne over panna, kysse henne på kinnet og hviske hvor glad jeg er i henne). Det er flere ganger at jeg måtte ha skrudd på lyset og tatt bilde av henne. Synes hun er så fantastisk søt der hun ligger i alle de rare stillingene sine :)

 


Her måtte vi ty til vogna for at hun skulle sovne, deretter satte vi bagen oppi senga hennes.Nå for tiden sover hun aldri på ryggen. Et par måneder nå har hun slengt seg over på magen med en gang jeg har lagt henne ned i senga og sovnet igjen momentant. Jeg er ikke redd for at hun skal kveles nå lenger, så vi har begynt på igjen med pute også. Virker som om hun sover bedre når hun har noe godt og mykt helt inntil hodet og ansiktet sitt.

I samme slengen kan jeg vel legge til noen bilder av hvordan jeg finner henne når hun har våknet.


Og nei, her har hun ikke satt seg opp selv :)


Haha, tullskjora mi..

Er alltid like koselig å komme inn til henne om morgenen eller etter en hvil :)

Hvoran ligger barnet ditt når h*n sover, og blir h*n glad når du kommer inn om morgenen?

Jeg trenger litt hjelp fra dere!

Heisann! Dere regner og blåser ikke bort vel? Her er det jammen meg ikke mye om å gjøre!

Men som dere leste; jeg trenger litt hjelp her nå. Jeg er utrolig dårlig på å finne på gode titler til bilder og historier o.l. Derfor vil jeg spørre dere om ikke dere kunne ta en titt på bildet under og finne på en bra tittel? Vær kreative og gjerne kom med flere forslag. Tenker at det bør være litt komisk. Kanskje et gøyalt sitat fra hodet hennes i øyeblikket eller noe lignende. Alt er av interesse! :DVil du hjelpe meg?

Dagens kupp - Illusion!!

Vil bare informere dere om at denne herlige minikjolen er nedsatt fra 359 kr til 199 kr! Det er bare 8 stk igjen, og jeg skulle gjerne ha hatt den selv, men jeg skal være flink og la være.Klikk på linken øverst eller på bildet for å komme til produktet på nettstedet deres.

Noen som har prøvd denne?

Jeg så på TV idag og da presenterte Tvins.com et produkt jeg så gjerne kunne tenkt meg. Jeg bruker aldri å tro på noe av det de reklamerer for, men nå kjenner jeg at jeg virkelig ønsker meg dette produktet. DERSOM alt de sier er sant.


Alle bildene er hentet her: http://www.tvins.com/no/products/total-flex/total-flex.php

Det virker jo som det er for godt til å være sant. Men når det er sagt, så tenk hvor kjekk denne hadde vært. Jeg elsker jo å trene, spesielt styrke, og denne inkluderer jo veldig mye. I og med at den er så liten og at man kan ha den hvor man vil blir det mye enklere å trene, med tanke på at jeg har svært lite tid til noe annet enn lille jenta vår.

Men gjør den egentlig det den skal?

Tights - hot or not?


// illusion. Klikk på bildet for produktdetaljer.

Haha, jeg klarer ikke å bestemme meg om denne er fin eller fæl. Det er noe som sier meg at denne har man bare ikke på seg, men det er noe ved den som gjør den ganske tøff likevel. Tror det er skriften som gjør at jeg liker den, vet ikke om den hadde vært like stilig uten den?

Hva mener du, brukbar eller ikke?

Mamma-regler

Fikk en forespørsel om å finne lignende mamma-regler som pappa-regler i det forrige innlegget mitt. Det fant jeg altså, og for å lese de kan du klikke HER.

Ha en fortsatt fin kveld! :)

Nydeligste på lenge!

Dette er det nydeligste jeg har lest på lenge! Har ikke tenkt å si mer. Resten sier seg selv.

Klikk HER.


// http://www.webstockpro.com/ILoveImages/LV0009014j.A-father-and-daughter-on-a-beach-Photo/

Lovely, or what??

Derfor kjenner ikke folk meg igjen.

Som tidligere sagt så kjenner ikke folk meg igjen lenger, før de kommer helt bort til meg og vel så det. Så da tenkte jeg å vise fornyingsprosessen av meg selv og "det endelige resultatet".

Det første bildet viser hvordan jeg har sett ut i lengre tid. Ganske kjedelig hår som i grunn bare henger der for å henge der. I tillegg er det masse masse hodepine der også, men det vises ikke på bildet.


Etter en ganske lang stund ble jeg lei, og etter en enda lengre stund gadd jeg å gjøre noe med det. Jeg ville ha kort hår. Jeg har alltid hatt veldig glatt hår, så det var det første jeg måtte gjøre noe med. Det var så ille at hårstrikket mitt skled ut gang på gang, og det sier litt. Håret måtte mattes før jeg ble kort. Hvis ikke hadde håret ligget like flatt selv hvor store mengder av hårprodukt jeg hadde brukt. Matting av hår = bleiking til ønsket resultat er oppnådd. For min del betydde dette tre bleikinger, den siste gangen med to pakker på en gang. Jeg ble veldig lys, men det måtte til for å få håret matt. Hadde det vært opp til meg, hadde jeg ikke blitt så blond som det der. Men det skal få være akkurat slik det er fortenk.


Neste steg da var å klippe seg til ønsket lengde var oppnådd. Da så jeg plutselig slik ut:

Og ikke nok med det. Men jeg har i flere mangfoldige år slitt med kraftig hodepine, så da begynte det å bli på tide med en synstest. Jeg var nærsynt. -0,25 på venstre øye, og -0,50 på høyre øye. Ikke store greiene, men steike hvor mye det egentlig utgjør! Mer enn en skulle tro. Så noen dager etter den synstesten så jeg plutselig slik ut:

 

Nå henger ikke håret der bare lenger, men det er faktisk en frisyre. Og ikke nok med det; hodet er ikke lenger fyllt med hodepine.

After all, kanskje ikke så rart jeg ikke blir gjenkjent?
Hva synes du om den nye frisyren min?

Det kryr av...slike skapninger over hele huset... Har ikke noe i mot disse skapningene jeg, så lenge de holder seg unna soverommet mitt. Det er hellig. Vet ikke om jeg er så begeistret for dem likevel jeg, når det blir så utallige mange av dem.. De er råstilige og jeg elsker å studere dem, men når de plutselig søker kroppskontakt uten at en liksom er helt klar over det, blir de fort litt ekle.

Så det så.

Hva synes du om disse skapningene?

Jeg har verdens beste mamma!

Har ikke jeg bare verdens beste mamma?

For en forskjell!

Jeg har alltid brukt Internet Explorer som nettleser, og igår fikk jeg spørsmål om å bytte til Explorer 9, mot fra 8 som jeg hadde fra før. Jeg tenkte at det skader vel ikke, kan ikke bli treigere enn det internettet mitt er fra før uansett. Så jeg byttet, og herreguud for en forskjell! Alt jeg trengte å gjøre etter å ha installert var å restarte, og pc'en var raskere enn lynet uansett hvor mye "stress" jeg utsatte internettet for! Kan ha mange faner og vindu åpne, og mange prosesser i gang uten at det ser ut til å gjøre noe med hastigheten i det hele tatt!

Oppforderer alle som har Explorer som nettleser til å bytte til den nyeste versjonen, altså 9, umiddelbart! Det er den raskeste jeg har vært borti, i tillegg til at den er veldig ryddig på alle måter. Legger ved et bilde her som viser hvordan jeg har organisert min.

 
Øverst har jeg adresselinje + faner, og helt til høyre hjem, favoritter/feeder/logg og verktøy. Under har jeg alle snarveiene mine. Kan også velge å ha fanene på ei linje for seg selv. Veldig lett å organisere!

Så det var dagens oppfordring! Nå skal jeg fortsette med det dere ser ligger nederst på linja der.. Ha en flotters dag :)

Har du prøvd Explorer 9? Hva synes du om den?

- Lindz

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits