Det overnaturlige

Mystiske hendelser på lillejulaften

Idag tror jeg altså vi har hatt besøk av min kjære avdøde bestemor. Nede i første etasje, hvor mamma, Jonas og Joakim bor, har det skjedd et par ting som ikke helt kan forklares på naturlig vis. I andre etasje, hos meg, Kjetil og Carina har det vært rolig.

Litt tidligere på dagen idag, mens både mamma, Jonas og Joakim satt på stua og snakket, slo TV'en seg på, og slo seg av igjen litt etterpå. Det var ingen av dem som hadde skrudd den på, så alle satt visst bare og kikket rart på hverandre og ikke forstod noen ting. Litt senere på dagen passet mamma Carina en liten stund for oss, og da tok hun også med vippestolen hennes ned og satte den i sofaen. Da jeg kom ned og hentet Carina igjen etterpå, ble vippestolen bare stående i sofaen. Etter en liten stund, da mamma satt ved siden av den og strikket, slo vibreringen seg plutselig på. Det er en bryter på stolen som må dyttes over for at den skal begynne å vibrere. For det første var ikke mamma borti den bryteren, og for det andre så har batteriet vært flatt i lengre tid.

Bestemor gjorde dette for å vise at hun er her med oss, og for å ønske oss en god jul. Det er jeg sikker på ♥

Synes det er morsomt med disse hendelsene, synes det kan skje mer av de. For et par dager siden forsvant plutselig teipen til mamma da hun pakket inn julegaver. Den fantes ikke noen steder. Ting som at komfyren har skrudd seg på har også skjedd opptil flere ganger. Det kan bli skummelt hvis det plutselig står noe mat inni der, haha.

Forresten! Begynte å tenke på en ting. På lillejulaften i fjor fant vi akkurat ut at jeg var gravid, og nå i år har vi det lille vidunderet her sammen med oss :) Kan ikke forstå at det er så lenge siden. Men det er vel slik at tiden går fort når man koser seg og har det bra, er det ikke det? Familien min ♥


Meg og Kjetil på julaften ifjor :) Pluss lille Carina inni magen som ikke vises

Nå skal jeg legge meg, så dere får ha ei god natt, og ikke minst ønsker jeg dere alle sammen en fantastisk fin dag i morgen! God Jul :)

Har du opplevd noe lignende?

Huset med det rare i!

Jeg bor på en gård på Mæhle, og huset vi bor i er mellom 200 og 300 år gammelt. Det holder på å synke ned mot midten, så det er skikkelig skjeivt:p Det er også iskaldt her, ikke noe isolasjon i det hele tatt. Dersom en sitter ved et vindu når det blåser ute, beveger håret seg:p Så hadde ikke gjort noe med en skikkelig oppussing i grunn:) Hovedsaklig bor vi fem stykker her, i tillegg til fire katter og en hund. Mamma, meg, Kjetil, Jonas og Joakim. Men.. Vi er slett ikke alene her:)

Vi er alle enige om at det er nødt til å være noe her. Hver og en av oss har enten sett, hørt eller merket noe. Det er spesielt i dusjen ting skjer. Jeg var nok den første som hadde en opplevelse der, og ettersom tiden går, skjer det bare mer og mer. Tror det har skjedd to ganger, at når jeg har dusjet så har noe strøket meg over ryggen. Bare ett lite stryk/klapp. Joakim har også sagt at han har opplevd det, men da visste han ikke at jeg allerede hadde opplevd det. Så han fikk ganske store øyne da jeg sa det:p Kjetil har også fått et stryk over ryggen nede på badet.

Mamma er litt redd for å «bli tatt på» eller for å se skygger eller lignende, så hver kveld når hun legger seg sier hun tydelig at hun ikke ønsker å se noe, eller kjenne noe (:p). For en liten stund tilbake hadde vi besøk av ei fra Øyer, og hun lånte mamma si seng mens hun var her. Det som er litt morsomt er at hun fikk et stryk over ryggen etter at hun hadde lagt seg. Hun er ikke redd overhodet for noe slik, og det var nok også derfor hun fikk oppleve dette. Jeg er så overtroisk at jeg tror at det du ønsker å se, eller ikke har noe i mot å se, får du se. Men dersom du er redd, slik som mamma, holder det seg unna. Hun har aldri opplevd å «bli tatt på». Den perioden jeg var redd for spøkelser, som varte til jeg var rundt 15 år, opplevde jeg ingenting. Nå er jeg skikkelig interessert i det, og ønsker å lære mer om det, altså er jeg åpen for «kontakt». Jeg mener det er derfor jeg nå opplever ting her.

En annen ting er at det er en kvinne som går rundt og synger og nynner her. Jeg elsker å synge, så jeg synger hele tiden både i tide og utide. Her om dagen stod jeg i dusjen og sang, og plutselig begynte en kvinne å synge utenfor badet. Jeg trodde det var mamma, for hun bruker å begynne å synge (for å terge meg) når hun hører meg gjøre det. Jeg skrudde av vannet i dusjen og sa «mamma?», men det var ingen der. Senere spurte jeg henne, men hun hadde ikke vært utenfor badet. Vi var også de eneste som var hjemme da. En annen gang var det en kvinne som nynnet for meg og Kjetil da vi satt på stua og bare slappet av. Det kom fra et hjørne, og det holdt på i flere minutter. Vi satt bare og kikket på hverandre og smilte. Det var en koselig og «varm» melodi.

Joakim som er 12 år har flere ganger sett en dame som kommer gjennom veggen i ene enden av gangen oppe. Hun går gjennom gangen, og inn gjennom veggen i slutten av gangen. En gang kom han skrikende for at det var så ekkelt å se. Ellers etter at han har lagt seg sier han at han ser skygger. De er ikke skumle, de passer på han sier han.

Jonas på 10 år og mamma fikk nok det klareste beviset for en liten tid tilbake. Jonas hadde akkurat lagt seg, og mamma sto inne på rommet hans og sa god natt. Mens de snakket begynte Jonas sin fjernstyrte bil (som hadde stått på hylla hans i mange måneder fordi den ikke har hatt batterier) å rygge. Dette var nok en morsom opplevelse, så skulle ønske jeg fikk sett det selv.

En annen ting som var litt morsomt var at ene taggen på en gaffel bøyde seg mens mamma holdte den i hånda. Slenger med et bilde av det også. Vi har gaffelen enda, og den er fremdeles bøyd. Den var ikke varm eller noe rett etter at det skjedde, og vi prøvde å bøye den tilbake, men uansett ville den ikke rikke seg.
Her er et par bilder av den.

Spøkelser, eller gjenferd, vises ofte på bilder i form av orber. En orb er enkelt forklart energi som ligner en boble/lyskule som svever i luften. Disse har jeg hundrevis av bilder av, og tenkte å slenge med noen her. De vises overalt på Lensmannbakken her: i de fleste rom i huset, i stallen, i eldhuset, på stabburet, i lavvoen, i brakka, over ridebana - rett og slett overalt. Har prøvd å lage piler for å vise orbene, men resultatet ble heller rotete.


Dette er hunden Milla som jeg av og til passer. Bildet er tatt i gangen der Joakim ser kvinnen som går fram og tilbake. Hun har en orb foran øyet sitt.


På ridebana.Over lavvoplassen.


Nede på stua.


På stua oppe.

Mamma har fortalt meg at da jeg var seks uker gammel, var det noen som løftet meg opp og la meg en annen plass. Vi bodde for tiden i Øyer, og bestemor og bestefar bodde her på gården. Jeg og mamma var på besøk her, og mamma hadde lagt meg på det rommet jeg har nå idag, mens hun og bestefar satt nede på stua. Resten var ikke hjemme. Jeg var som sagt bare seks uker gammel, og hadde enda ikke lært meg å krabbe eller flytte på meg i det hele tatt. Jeg lå på en tjukk dyne, som mamma hadde laget store, høye bretter på, slik at hun var sikker på at jeg ikke kom til å dette ut. Når hun etter en liten stund kom opp for å se til meg, lå jeg på gulvet ved siden av dyna. Det var ingen merker etter at jeg hadde kravlet meg ut eller noe.

Ei venninne av mamma er synsk. Hun og mamma satt og snakket på facebook da de kom inn på dette temaet. Venninnen hennes begynte å fortelle om det hun fikk opp når det gjaldt gården her, og det hun sa stemte på en prikk. Hun sa at det går en kvinne i på gangen oppe i andre etasje, men hun vil ikke noe vondt. Hun bare passer på. Det går også en mann på gardstunet, og han går også bare og passer på at alt er som det skal. Hun fikk også opp en tredje mann, og han holder til nede i kjelleren. Jeg personlig tror kanskje dette kan være min tipptipptippoldefar, som var lensmann her for en good stund tilbake. Nede i kjelleren vår er det fangekjeller, noe som denne dama også fikk opp. Han er en av de som døde her på gården. Her er et bilde av ham.


Dette ble et veldig langt innlegg, og jeg kunne ha skrevet ti ganger så langt om jeg hadde visst at det er noen som hadde orket og lest det. Synes alt dette er veldig spennende og jeg kunne ha lest meg til blinde når det gjelder denne typen stoff. Vær så snill, ikke kritiser noe av det jeg har sagt om mine opplevelser, det har jeg ingen interesse av å høre om. Jeg tror fullt og helt på dette, og det er ingenting som kan få meg til å forandre mening. Om du mener noe annet så er det helt greit, men ikke si at det er teit og dumt å tro på det :)

Q: Tror du på det overnaturlige?
Q: Er det noe av det jeg har skrevet du har vanskeligheter med å tro på?
Q: Har du noen spesielle opplevelser?

- Lindz

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits