Blogg

Gratis skilt!

Skilt til Carina er noe jeg har hatt lyst på lenge, men det har vi ikke fått tak i enda. Nå har jeg kommet over en mulighet som faktisk kan gi oss et skilt, GRATIS!

Visste dere at skiltmax.no gir bort et skilt til de som blogger? Ta en titt her og se hvordan du kan få ditt skilt gratis! De har utrolig mange fine navneskilt og dørskilt, og dersom du ikke finner noen som passer deg, er det bare å designe ditt eget. Flott, ikke sant?:D

Har du benyttet deg av dette tilbudet?

Mine drømmer!

Jeg har delt mine største drømmer på 1881, og jeg håper at du vil stemme på meg. Det hadde jeg satt utrolig stor pris på :)

Blogg din drøm - vinn kr 2.500,-! Klikk på bildet eller linken nedenfor for å delta.

Klikk her for mer info!

Har du delt din drøm? Vil du stemme på meg?

Ta en titt på denne bloggen!

Jenta som skriver denne bloggen har vært gjennom både det ene og det andre. Anbefaler å ta en tur innom der. Leste nettopp en sterk historie hun valgte å dele med leserene sine, og jeg sitter med tårer i øynene. Fælt at noen skal være nødt til å gå gjennom noe så grusomt. Hun skriver om hvordan hun kom seg gjennom utfordringer ved å ta ett skritt om gangen, som hun selv sier.

Ta en titt innom, la hennes historie bli hørt.

Sponsor

Jeg har tenkt på å bli sponset en stund nå, og i dag registrerte jeg meg på sponsetblogg.no. Jeg har ikke visst helt hva det går ut på, men det er jo i grunn ganske enkelt. I tiden framover nå kommer jeg til å motta mailer fra dem med ulike sponsortilbud. Så nå håper jeg at jeg kan holde flere konkurranser framover og gjøre bloggen litt mer spennende :)

Har du registrert deg på sponsetblogg.no?

Noen som kan HTML-koder?

Ehh, folkens! Vi har en case... Har prøvd å søke det opp, men jeg finner ikke helt det jeg leter etter. Så da håper jeg at det er noen av leserne mine som kan hjelpe meg:)

Altså, når jeg legger ut bilder i innleggene mine, ønsker jeg å ha dem på 600 px. Før har jeg brukt 400 px, og da har det ikke vært noe problem. Men nå som jeg økte størrelsen kommer bildet utenom ramma på innleggene mine. Du kan se det på det forrige innlegget jeg la ut. Jeg vet jo hvordan jeg får ramme rundt innleggene mine, men det jeg ikke vet er hvordan jeg får den ramma litt bredere, sånn at bildene ikke går utenom den.

Er dette forståelig, eller er det helt på jordet og kanskje til og med på feil jorde? Håper noen kan hjelpe meg. Slike småting irriterer meg noe så inni svarteste blinkende juletreet midt på stuegulvet til ho mor. Hvis noen vet hva jeg må gjøre, vær så snill å skrik ut! Helst forklar det detaljert, hvis ikke er det svært stor fare for at jeg må spørre opp igjen, og da føler jeg meg dum :)

Jeg lurer på om jeg ikke...

skal kjøre i gang med en spørsmålsrunde.. Jeg har nylig kommet tilbake fra en 4 måneders bloggpause så tenkte det passet seg med en spørsmålsrunde nå. Dere kan naturligvis spørre meg om hva dere vil, så skal jeg prøve å svare etter beste evne. Håper på mange spørsmål sånn at jeg har noe å gjøre på en liten stund fremover. Det blir nok ikke noe innlegg med svar før ønsket antall spørsmål er kommet inn. Så da er det bare å spørre i vei!

I tillegg hadde det vært fint om dere kunne skrive en liten setning til slutt om hva dere ønsker å lese mer om her inne. Hva kan jeg gjøre for at bloggen min skal bli mer interessant å lese? Tips og forslag tas i mot med takk.

Bring it on :)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Under oppussing..

Er i ferd med å lære meg forskjellige html-koder osv, så for første gang siden jeg fikk denne bloggen, pusser jeg opp. Wow! Ville bare si i fra, slik at dere er klar over hvorfor ting ser så rart ut her, for det kommer det nok til å gjøre en liten stund. Dette har jeg nemlig overhodet ikke peiling på ;p Haha..

 

Gå inn her og les.

Kom over en blogg i går som jeg mener er verdt å ta turen innom. Jeg skal ikke skrive noe om bloggen hennes her, gå heller inn og les hennes egen presentasjon av seg selv. Hun skriver utrolig bra, og hun skriver om et veldig sårt tema som preger mange av innleggene hennes. Beundrer henne som er så sterk som hun er. Det er ikke bare bare å snakke ut om en slik opplevelse som hun har vært gjennom.

Det er ett spesielt innlegg jeg ønsker at dere leser. Selv måtte jeg stoppe lesingen og sette fra meg pc'en en stund, for så å begynne igjen. Jeg gråt og gråt og gråt, og fatter ikke hvordan jeg selv skulle ha taklet sammme situasjon. Vet ikke om jeg hadde klart det i det hele tatt.

Vær så snill, gå inn her og les alt. Hennes historie fortjener å bli hørt.

Bloggurat

Jeg har nå presentert bloggen min på Bloggurat, og dette innlegget måtte til for å kunne lage seg konto der. Har faktisk ikke vært klar over denne siden før. Dette er en god måte å finne andre blogger som går på de samme interessene som min egen. Dette kan jeg anbefale til en hver som har blogg, høres jo ganske enkelt og greit ut.(?)

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/ae81abc7a07f12c19df0d5b1df0a7b06bfc576f4

Har du konto på Bloggurat?

Statistic!

Wee, nå er jeg nr. 1 på topplisten igjen :D synes det er litt morsomt, for det begynner å bli en liten stund siden! Synes det er koslig at folk er inne og leser, og jeg hadde virkelig satt pris på om folk hadde kommentert litt mer :) Når det hver dag er minst 100 stk som er inne, hadde det vært koslig å sett at noen hadde tatt seg tid til å legge igjen en kommentar! Trenger ikke være relatert til det jeg skriver om i innleggene, men gjerne også om ting jeg kan gjøre for å gjøre bloggen mer interessant for dere å lese. Andre tema, eventuelt mer om noe jeg allerede har skrevet om, hva som helst! Kom med forslag, de blir satt pris på!! :)


Ha en fortsatt fin dag! :)

- Lindz

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits