Carina 1 år!!!

Hei og hopp!

I går, 16. august, fylte gulljenta vår Carina sitt første år!! Tenk på det! I ett helt år har jeg og Kjetil vært mamma og pappa til det herligste vesenet på jord. I ett helt år har vi hatt et enormt mye større ansvar enn det vi noen gang har hatt før. I ett helt år har vi prøvd å være to fornuftige eksempler for jenta vår. Det har ikke alltid vært like enkelt, men jammen meg synes jeg vi har gjort en god jobb ;)

De siste tre dagene har Carina vært dårlig med feber, nysing og rennende nese, men i dag synes jeg hun virket mye bedre. Kvelden før bursdagen sin hadde hun 40°C i feber og det var ikke noe kjekt nei. Flytende paracet var tingen da, og gud så kjekt at det funker på så kort tid. Hun hadde tre hviler om dagen og sov veldig dårlig og lite om natten. Hun har også siklet ufattelig mye, så sjuken skyldes nok tannframbrudd. Hun har jo bare de to midterste tennene nedi enda hun. Kanskje på tide at det dukker opp flere snart!

Bursdagen ble tilbragt hos bestemor på Øra. Carina overnattet der, så da spiste vi lunsj og kake der før Kjetil måtte dra på jobb. Det ble ikke noe ordentlig feiring den dagen, siden Kjetil ikke kunne være der. Så det blir vel i løpet av neste uke tenker jeg. Tenkte å dele noen bilder av kakespising og litt gaveoppakking!

 
Ei trøtt og sliten, men fremdeles blid bursdagsjente pakker gladelig opp pakkene sine èn etter èn.


Må også smake litt på de nye tingene.
På kjøretur med den nye babyborndukka!
Det er såå gøy å gåå!


Lille engelen. Var nok ikke dette gaven var ment til men ;)


Må se på de fine kortene.


En stk trøtt Lykke stjal dyna til Carina.
Carina og bestemor Oddrun blåser ut lyset på bursdagskakaLitt usikker på hvordan man skal angripe denne.


På dette bildet er hun nøyaktig ett år gammel! 13:13 for ett år siden ble hun født, 13:13 nå sitter hun og spiser kakeTrollet til mamma og pappa!!

Alltids gøy å sjekke blomsterbedet til bestemor.


I fullt firsprang!


Opp og ned, opp og ned...


Drikke i denne varmen må man ha.


Og litt til.


Og enda litt til!

Det var en fin dag, men som sagt blir det en litt "finere" feiring neste uke. Da kommer det et mer detaljert innlegg om gaver og slik også. Førstkommende torsdag har vi time hos helsesøster, og da er det tid for vaksine igjen.. Huffameg. Denne gangen har jeg ingen pupp som trøst heller! Jaja, vi får ta det som det kommer.

Forresten! Gjerne ta en titt innom fødselshistorien min! Ønsker dere alle sammen en fantastisk fredagskveld! ♥

Hvor mange tenner hadde barnet ditt på ettårsdagen sin? Hvor mange tenner har barnet ditt nå? Noen gode råd angående trøst etter vaksine tas i mot med stor takk!

10 kommentarer

ellenbeate

18.08.2012 kl.07:31

Gratulerer med ettåringen!! Fin hun er! Tiden gå skremmende fort ! Selv har jeg også en ettåring i hus i slutten av denne måneden. Helt ufattelig! Kos deg med prinsessa og ha en flott feiring nr.2 ;)

Cathrine

18.08.2012 kl.11:32

Like nydelig som alltid:) Tenk at det er ett år siden vi besøkte dere på sykehuset, det har virkelig gått fort! Og dere har jo all grunn til å være stolt av den lille prinsessa, for hun er alldeles herlig<3 Har en liten gave her til Carina, så skrik ut når hun vil ha den;)

Mari - mammaen til Kasper <3

18.08.2012 kl.21:57

grattis med 1 ååår :D huuraa. søta!

Linda :)

19.08.2012 kl.02:38

ellenbeate: Tuusen takk!! :) Ja, den går alt for fort! Vi koser oss max, og det håper jeg dere gjør også :))

Linda :)

19.08.2012 kl.02:40

Cathrine: Åå, så snilt sagt :) Ja, tenk på det du! Er veldig stolt også <3 Det var snilt! Jeg har blitt syk, så jeg er sengeliggende for tiden, men satser på at jeg drar meg til snart :)

Linda :)

19.08.2012 kl.02:40

Mari: Tuusen takk Mari :D :D

Alice F Kirkhus

26.08.2012 kl.12:40

Du ble vinner av min giveaway :)

Linda :)

27.08.2012 kl.01:13

Alice F Kirkhus: Oi, så gøy! :) Tusen takk!

Keths!

09.09.2012 kl.16:57

åååh hun er såå søt :D gratulerer med vell overstått!

Linda :)

12.09.2012 kl.00:46

Keths!: Åå, tuusen takk søte du!! :D

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits