Et lite innkjøp

Heisann alle sammen!

I dag har det faktisk vært litt sol og herlig er det :D Jeg, Kjetil og Carina dro rett nedover etter at vi hadde stått opp i 11 tida for å spise frokost på bakeren. Carina spiste omelett med melk til og det var kjempegodt ;) Etterpå ble det litt mer shopping siden det er så mye salg nå.


To sklisokker fra Cubus til 39,-


Bukse str. 80 fra Cubus til 29,-


Body str. 80 fra Cubus til 29,-


Kjole str. 80 fra Cubus til 29,-

Det blir ikke mer sommer enn det man gjør det til selv har jeg funnet ut. Så siden det ikke er noe spesielt med sommer ute så får vi kle oss i herlige sommerfarger :) I kveld kjører vi tilbake til Øyer, og fredag kommer foreldrene og brødrene til Kjetil etter :D Gjett om jeg gleder meg!!

Hva synes du om klærne?

2 kommentarer

Kjekt å handle når det er salg :) Kjempe fine klær (har dem samme selv til Thea) :)

Linda :)

01.08.2012 kl.17:02

Isabel Josefine: Ja, det er sant :D

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits