Se hva Carina har fått!

For et par uker siden kom onkelen til Carina (broren til Kjetil) hjem til oss med en gave til Carina! Han hadde sett denne stolen på Møbelhuset der han jobber, og bare måtte kjøpe den, sa han :p Det er rett og slett en mini-stressless, og det er noe av det vittigste jeg har sett!


Her er det prøvesitting på gang.Til å begynne med syntes Carina stolen var litt skummel, men det gikk fort over. Hun har naturligvis ikke tid til å sitte der lenger enn 3 og et halvt sekund, men det blir vel med tiden. Siden den blir så lite brukt av Carina akkurat nå, så tar jeg ansvar og bruker den selv. Veldig god stol, selv om jeg sikkert overskrider maksgrensen på antall kg med god margin..

Heldige Carina!! Tusen takk Pingo :)

Hva synes du om stresslessen?

4 kommentarer

siljeestavne

31.07.2012 kl.21:46

for en søt stol ! :D

Linda :)

31.07.2012 kl.21:46

siljeestavne: Hihi, ikke sant? :D

lilliansinlilleverden

31.07.2012 kl.22:38

Hihi, så søt! :-) Slik stol ønske e me te Julie og!

Linda :)

01.08.2012 kl.00:27

lilliansinlilleverden: Ja, den var veldig søt! Tenker den blir godt brukt om et par år i alle fall ;) Kose seg med barnetv og godteri, hihi :D

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits