Ferie og innkjøp!

Heisann!

Det har vært litt stille fra meg den siste tiden, men slik er det bare. Siden Kjetil gikk på ferie har vi vært litt her og der egentlig. Vi har jo feriehus i Øyer så der har vi alle sammen tilbrakt noen dager. Akkurat nå er jeg, Kjetil, Carina og Lykke hjemme på Sunndalsøra en tur, før vi skal tilbake til Øyer igjen i morgen. Kjetil har nemlig tatoveringstime på Lillehammer på torsdag. Noen som vil gjette hva han skal ha? ;)

Det har også vært litt shopping i løpet av ferien, og mer blir det nok! Det er veldig mye salg spesielt på kles- og skobutikker nå, så det lønner seg å handle da.


Telys i sink fra Møbelhuset til 39,-


Hjerter med skrift fra Møbelhuset til 99,-


Ramme med Love fra Idemakeriet i Øyer til 198,-. Ta en titt innom og sjekk ut alt det nydelige interiøret denne dama har å tilby!! Gjerne del siden hennes videre så flere får vite om henne :)To skopar til meg fra Eurosko til 599,- og 1000,-.


To skopar til Kjetil fra Eurosko til 799,- og 399,-.


Speilplakett Love fra Superkul til 89,-

I tillegg har jeg begynt med fimo, så der har det gått med en del kroner til utstyr osv. Jeg har brukt et par timer i ferien, kan du si, på å kose meg med å lage forskjellige figurer :) Det er kjempegøy!! Jeg har laget nøkkelringer, mobilcharms, kjøleskapsmagneter, øredobber og smykker. I love panduro!

Jeg tror jeg skal spare litt nå fram til jeg kommer meg på Strandtorget i Lillehammer, for da skal jeg innom Kremmerhuset og raske med meg et par ting:) Bare ELSKER slike butikker!!

Hva gjør du i ferien? Hva synes du om innkjøpet?

2 kommentarer

Wenche - Mamma til Ranveig

31.07.2012 kl.21:23

Fine innkjøp! :)

Linda :)

31.07.2012 kl.21:25

Wenche: Ja, jeg er veldig fornøyd :D

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits