Snørose, erteblomst og reir! Salgsblogg?

God kveld!

Slenger inn bilder av noen nye heklerier igjen jeg!

Det er så herlig å kunne drive med dette når som helst! Jeg har en stund tenkt på om jeg kanskje skal begynne å produsere og selge litt, men jeg får ikke helt bestemt meg. Det er noe jeg har lyst til, men jeg vet ikke om det er noe interesse for det osv. Har en liten drøm om å starte en minibutikk på stabburet vårt med hjemmeproduserte klær og småting med mitt eget merke. Det kommer nok helt sikkert til å skje en gang i framtida, og fram til da får jeg bare produsere og produsere :D Men det jeg lurer på nå i første omgang er å f.eks lage meg en salgsblogg eller noe.

Kos dere videre i natten, jeg skal hekle litt, hihi :)

Hva mener du, burde jeg lage meg en salgsblogg og legge ut ting jeg lager?

6 kommentarer

Ja hvorfor ikke prøve det ? Du er jo så flink:)

anastassiadach

03.07.2012 kl.15:15

Du kan jo prøve å få solgt det, om det ikke går så har jo du i det minste prøvd :) å for alt man vet så lykkes du :) du er jo flink med det du gjør så :)

Linda :)

04.07.2012 kl.16:31

¤Malene: Åå, det var veldig fint sagt! Har veldig lyst, så hvorfor ikke prøve ja? :D

Linda :)

04.07.2012 kl.16:33

anastassiadach: Ja, du har jo rett i det! Tuusen takk :))

Keths!

04.07.2012 kl.22:38

ja, gjør det :D

Linda :)

04.07.2012 kl.23:13

Keths!: I think I will :D

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits