5 nye heklerier

Heii!

Tenkte jeg skulle vise dere noen nye heklerier som jeg har blitt ferdig med. Fyy så gøy det er :D
Skolebolle


Liten korg


Fargeblyant


Reir og eggJeg har meldt meg inn hos hobbyklubben, og der har de utrolig mange kjekke bøker osv. Så jeg gleder meg til å fortsette å lære meg nye ting!

Nå skal jeg faktisk kjøre min kjære mor ut på fest, så jeg får avslutte her. Kjekt at jeg kan være "barnepike" for hennes barn for en gangs skyld når hun alltid stiller opp for oss når vi skal ut på noe :) Dere får ha en fortsatt fin lørdagskveld alle sammen!! ♥

Hva synes du om hekleriene mine? Hvilken likte du best? Har du noen tips til meg om hva annet jeg kan lage?

2 kommentarer

Hege Marita

30.06.2012 kl.22:47

så flink du er!:)

Kjempe fint

Linda :)

30.06.2012 kl.22:48

Hege Marita: Tusen takk!:)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits