Hvil i fred lille gråspurv

God kveld i stuen!

På gården vi bor, bor det også ganske mange fugler oppunder takrennene/bjelkene. For noen dager siden falt det ut en knøttliten gråspurvunge som landet oppå varmepumpa ute. Vi visste ikke om den var skadet eller ikke, så vi bestemte oss for å ta den med inn, før kattene gjorde det.

Mens "bror" ordnet kasse med flis osv, var jeg i hønsegården og gravde opp mark til den store gullmedalje. For å være så mild som overhodet mulig i språkbruken, så kan vi si det slik at vi tilberedte marken og prøvde å gi fuglen. Det ville den ikke ha, og vi skjønte at dette ikke kom til å bli så lett. Jeg skrev en facebookstatus og fikk fort noen behjelpende svar. Vi tok plommen av et egg, pisket det, hadde det i en brødpose og klipte et bittelite hull på. Vi prøvde å gi ungen dette, men den ville ikke gape. Så da var det fram med tannpirkeren, for rett og slett "bryte" opp nebbet hans. Til slutt skjønte han at det var mat som kom ut av posen og da gapte han selv.I fire dager matet vi han med eggeplomme og vann. Han ble sterkere og sterkere for omtrent hver time som gikk. Da vi tok han inn klarte han ikke å stå en gang, og vi lurte på om han hadde brukket begge beina i fallet. Allerede dagen etter hoppet han rundt og flakset. Han sov mye og pep annenhvert sekund når han var våken. Han ble med inn på rommet vårt om natten sånn at han var trygg fra de fire kattene som lusket nysgjerrige rundt. Før vi la oss til å sove om natten tullet jeg han godt inn i en god og varm klut. Der lå han så fint helt til neste dag.

Så kom torsdagen. Vi alle var ute på jobb. Barnegrinda på stua var lukket. Men det var ikke døra.. Trenger jeg si mer?

Du klarte deg så godt. Beklager at vi ikke passet godt nok på deg..

Hvil i fred lille gråspurv.. ♥

10 kommentarer

A blonde life

20.06.2012 kl.00:31

dette var bare kjipt :( uffa, ble faktisk lei meg

Linda :)

20.06.2012 kl.00:44

A blonde life: Nei, det var ikke noe kjekt i det hele tatt :(

psychomaster

20.06.2012 kl.01:10

Off, så trist :( Men så fantastisk at dere prøvde å redde den lille tassen <3

Linda :)

20.06.2012 kl.01:21

psychomaster: Ja, det var veldig vondt å se at han plutselig ikke var oppi kassa si da vi kom inn igjen.. :( Det var veldig snilt sagt av deg! Noe annet hadde vært helt utenkelig for min del i alle fall.. :) Men det er ufattelig surt at det skulle ende sånn, da framgangen var så stor..

Cathrine

20.06.2012 kl.08:24

Noe så trist.. Dere har i allfall prøvd så godt dere kunne for å redde den lille pippipen<3

SaraAlexandra.com

24.06.2012 kl.16:53

uffda:(

Linda :)

26.06.2012 kl.15:24

Cathrine: Ja, vi gjorde det.. :)

Linda :)

26.06.2012 kl.15:24

SaraAlexandra.com: :/
Stakkars lille fugl :/ men dere var virkelig snille som tok godt vare på han,hadde det ikke vært for den døren hadde han levd! :)

Linda :)

27.07.2012 kl.21:26

Linn Merete: Ja, det var virkelig synd :/ Ganske surt å tenke på at hadde vi husket døra så hadde nok fuglen vært ute og fløyet nå.. Men vi prøvde hvertfall.. :)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits