Sykt hus!

Hei og hå!

Da har forkjølelsen/influensaen rammet oss også. Både jeg, Kjetil og Carina ble dårlige på tirsdag, og det har egentlig bare blitt verre siden da.

Natta som var våknet Carina flere ganger og var veldig urolig, så jeg skjønte egentlig at det var noe på gang. I 2-tiden var hun så tett i nesa og det surklet så fælt bare hun pustet at jeg ville ikke la henne ligge der lenger. Jeg tok henne med opp og skiftet på henne. Stakkar, både hun og puta hennes var siklet full og ikke minst full av snørr. Hun var så svett at pysjen hennes var klissvåt i tillegg til at det var en diger dam i senga. Kinnene hennes var knallrøde og glovarme. Hun hadde temperatur på 38,9º og var ikke i form i det hele tatt. Vi gikk og bar på henne og lekte på gulvet med henne fram til rundt 3:30. Prøvde jevnlig å få i henne noe vann, men det ville hun ikke ha. Det ligner ikke Carina, for hver gang ellers når vi tilbyr henne vann så belmer hun som bare det. Vi skiftet på henne igjen, og da hadde temperaturen gått ned til 38,3º, så vi håpet jo på det beste. La henne i vogna inne på soverommet vårt og fikk henne omsider til å sove. Hun våknet jo ofte stakkar, og sovnet ikke igjen før jeg begynte å trille henne. Etter 6:30 ville hun ikke sove mer, så da stod vi opp og startet dagen en liten time senere. Da hadde temperaturen steget til 39,7º, og absolutt ingenting ville stoppe gråten. Fryktet at hun skulle begynne å kaste opp også, da hun begynte å brekke seg et par ganger helt uten videre. Heldigvis slapp hun unna det.

Tre hviler hadde hun i går, mot fra normalt én hvil, så det er tydelig at hun ikke var i form. Under den første hvilen hennes sov jeg også et par små timer. Kjetil dro tidlig på morgenen til Surnadal for å få ATV'en på service, og da han kom hjem ble det ordnings med febernedsettende. Tidligere på dagen var alt vi hadde å ty til stikkpiller for babyer fra 0 til 4 mnd, men det funket det altså. Hehe. Selv om alt ble mye bedre med flytende paracet som til og med smakte godteri :) Den siste hvilen var fra 17:15 til 20, og da benyttet jeg og Kjetil anledningen til å sove vi også, i tilfelle det skulle bli enda en våkennatt. Litt sjokkerte var vi over at hun hadde sovet så lenge, men godt var det. Siden hun ikke våknet før 20 ikveld, ble hun ikke lagt før 23:30. Det blir litt tull med rutiner og slik når man er syk, men det er noe man bare må innrette seg etter. Synes det har gått bra jeg, til å være første gangen vi alle sammen er skikkelig dårlige. Carina sovnet fint i kveld, men har sovet litt urolig og våkner fremdeles nå og da. Er enda usikker på om hun kommer til å våkne "for godt", men vi får vel legge oss snart likevel tenker jeg. Begynner så smått å bli trøtte vi også etter den lange hvilen i kveld :p

Må få takke bestemor Marianne og Oddrun for kjempegod hjelp i dag, det var kjekt!! Oddrun hadde strikket en herlig muffinslue til Carina som hun tok med oppover i dag. Det var en fin gave som lillegullet ble glad for oppi all trasigheta :) Mamma disket opp med skikkelig melkesuppe til Carina som var med å lindre halsen. Den likte hun tydeligvis veldig godt, da hun etter hver skje gapte og stønnet etter mer :) Dere er kjempegode begge to, hva skulle vi gjort uten dere? ♥

Skjønner at slike detaljerte innlegg om sykdom osv ikke er så veldig spennende lesning for dere, men som jeg har påpekt flere ganger før så er jo bloggen også ment som en dagbok. Første gangen man blir skikkelig syk er jo en milepæl verdt å ha noen minner fra det også vet du, hehe.

Men nå tror jeg at det er på tide å finne senga gitt. Lade opp batteriene til en ny og forhåpentligvis litt friskere dag for alle mann :) God natt videre både til de sovende og til natteranglerne!


Sovee

Hvor gammel var barnet ditt første gangen h*n ble syk?

13 kommentarer

Victoria Håkonsholm

10.05.2012 kl.07:20

Offa god bedring til dere <3

Luckas var vel 4-5mnd da han ble syk første gang.

Mamma til Tobias

10.05.2012 kl.08:04

han fikk sin første øyrebetendelse som 9 dager gammel :S og sletet med det etter på og er mye syk :(

Mamma Tina <3

10.05.2012 kl.08:05

Leah var syk første gang da hun var 2 mnd ca.. hun har vært mye syk uten grunn i mange månender nå. hun er 10 måneder nå å har vel hatt en måned ut sykdom nå, satser på hun får godt imun forsvar ;)

Flytene paracett? hvor får man tak i det ? :D

malene

10.05.2012 kl.08:21

Så kjedelig. Spesielt slitsomt er det jo når alle mann er syke.. Riktig god bedring. Håper formen er bedre i dag:) Klem

Cathrine

10.05.2012 kl.19:56

Masse god bedring!:) Vi er enda ikke blitt helt friske, holder på med andre uka nå. Håper dere blir fortere frisk:)

Linda :)

13.05.2012 kl.01:42

Victoria Håkonsholm: Tusen takk <3 Går mye bedre nå, men både jeg og Carina er veldig snørrete enda :)

Linda :)

13.05.2012 kl.01:42

Mamma til Tobias: Uffda, stakkar Tobias.. Og stakkare foreldre også kan jeg tenke meg!! Håper det går bedre med ham etter hvert <3

Linda :)

13.05.2012 kl.01:45

Mamma Tina: Oi, allerede etter 2 måneder.. Stakkar lille jenta, håper for dere alles del at hun holder seg frisk nå :) Flytende paracet fikk vi tak i på Apotek 1. Hun skreik da hun ikke fikk mer av den ;)

Linda :)

13.05.2012 kl.01:47

malene: Ja, det er sant, men jeg tror egentlig jeg "glemte av" at jeg var syk da jeg hadde ei lita ei som også var syk, og i tillegg mitt ansvar. Merkelig det der :) Tusen takk, vi ble mye bedre dagen etter, men snørra henger i enda ;)

Linda :)

13.05.2012 kl.01:48

Cathrine: Tusen takk, er mye bedre nå selv om snørra enda henger i :) Jeg har ikke en gang fått med meg at dere har vært/er syke jeg.. God bedring til dere også <3

Mamma Tina <3

13.05.2012 kl.08:10

Ja satser på at vi slipper å se noe sykdom på veeeeldig lenge :) åå, så lurt! det skal jeg ha i bakhodet når lille eventuelt blir syk igjen :) hun liker ikke stikkpiller..

Keths!

14.05.2012 kl.15:30

uffda, ikke gøy å høre at dere har vært/er syke!!! masse god bedring viss dere ikke har blitt friske til i dag!

Keths!

04.06.2012 kl.22:26

ikke gøy med sykt barn... Håper det er over innen nå, siden dette innlegget var ganske gammelt ;D

// søte deg, masse lykke til :-D

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits