Flere hekla cupcakes!

God kveld/natt folkens!

Det har vært stille på denne kanten den siste uka, bare sånn helt foruten grunn egentlig. Det er litt godt å bare la pc'en stå innimellom :) Fordi om det har vært rolig på bloggen i det siste, så betyr ikke det at det har vært rolig i heimen, tvert i mot. Blant annet så reiste Carina seg for første gang helt alene i går! *Stolt* I tillegg så er også tann nr. 2 på vei, så dagene er preget av litt sutring, røde kinn og småfeber. Det tar på å bli stor! Generelt er det en spennende tid vi går inn i, med tanke på både det ene og det andre. Vi trives :)

Over til overskriften.. Jeg har heklet to nye cupcakes som jeg gjerne vil vise dere. Synes jeg begynner å kunne det veldig godt nå, så nå går det virkelig fort å lage de. Da blir det jo fort ekstra gøy også :)

De er mye finere i fasongen nå som jeg har fått tatt i bruk riktig fyllvatt. Nå når jeg ser på de "gamle" som bare har vanlig bomull inni seg, blir jeg nesten flau, hehe.

Jaja, nå skal jeg ta kveld og lade batteriene til en ny og spennende dag i morgen! God natt alle sammen :)

Carina reiste seg for første gang da hun var 8,5 måneder gammel, hvor gammel var barnet ditt? Hva synes du om de nye muffinsene?

5 kommentarer

blondiefortenk

08.05.2012 kl.07:06

Jeg likte de gamle, "klumpete" cupcakene :D men de har vel kanskje fått en bedre form... Flink du :D

Victoria Håkonsholm

08.05.2012 kl.07:54

Så fine dem ble :)

Luckas var 6mnd da han begynte å gå, så jeg vil tro rundtom der da ;)
så søte :)

Linda :)

08.05.2012 kl.23:32

blondiefortenk: Hmm, jaja, hver sin smak ;) Takk :D

Linda :)

08.05.2012 kl.23:34

Victoria Håkonsholm: Tusen takk:) Var tidlig ute han har jeg skjønt ja :D

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits