Carina på ridetur!

Hei hei! Håper alle har hatt ei kjempefin helg! I morgen er det ny uke og nye muligheter :)

I dag har det vært et så fantastisk vær ute. Vi har vært ute hele dagen alle mann, og det var herlig. Vi slapp hestene inn på lavvo/bålplassen så de fikk gnagd litt gress der. De storkoste seg virkelig! Vi tok med Carina bort til dem så hun fikk hilse på dem, og da kom vi til å tenke på at hun ikke har sittet på hest før. Dét måtte vi jo gjøre noe med.
Tror Carina var litt fascinert av manen til Mirko

En gang må være den første, og 8 og en halv måned var altså Carina da hun satt på hest for første gang. Det var vel i grunn ganske sent med tanke på at vi har hester på gården, men men. Som sagt så har det vært nydelig vær hele dagen, og kvelden var heller ikke noe verre:

DEILIG! Nå blir det senga om ikke lenge, så får vi se om det ikke blir en tur i svømmehallen i morgen :) God natt dere!

6 kommentarer

Mamma til Tobias

30.04.2012 kl.08:36

hehe søta :D

Mamma Tina <3

30.04.2012 kl.09:27

Jeg også hest, første gang Leah satt på hest var hun vel 6 mnd:) sto ved siden av å holdt. men jeg glemte så klart å ta bilder av det

Linda :)

01.05.2012 kl.00:23

Mamma til Tobias: Hihi :D

Linda :)

01.05.2012 kl.00:24

Mamma Tina: Så gøy da, men litt dumt at du ikke fikk noen bilder. :)

Mette

03.05.2012 kl.08:26

Så herlig !:) Heldig dere som har hester !:) Mitt ønske er å eige gård, å vi skal faktisk på visning på en idag ;) Hehe..Lov å håpe !

Nydelig jente du har ! :)

Linda :)

07.05.2012 kl.23:50

Mette: Ja, det er herlig :) Så spennende da! Tuusen takk, snilt sagt.. :))

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits