Se hva Carina har fått!

God kveld!

Nå har jeg lyst til å fortelle dere hva Carina har fått! En ting var en gave, mens den andre tingen var noe naturlig som vi har ventet lenge på. Først, dette søte settet som hun fikk med bestemor Marianne, altså min mamma:


Spade, hakke, bøtte, sandsil, krabbeform, skilpaddeform og ball.

Det ble Carina kjempeglad for, og hun har allerede tatt i bruk alt. Noe hun ikke er så kjempeglad for, men som mamma og pappa er litt stolte over, er at hun har fått sin første tann :D Store lille jenta vår! Det var bestemor Oddrun som fant det ut, men det er litt rart det der. For en stund siden skrev jeg jo innlegg om at Carina hadde to tenner på vei oppi, men den tanna som har kommet er nedi! Den måtte ha kommet veldig fort, for det er ikke mange dagene siden jeg sjekket henne. Det kom egentlig ikke som noe sjokk at hun hadde fått ei tann, for når jeg tenker meg om så har det stukket og svidd litt når hun har bitt på puppen istedet for å drikke. Dessuten har hun vært litt febersyk, sutrete og lei om kveldene, og for ikke å snakke om rød i kinnene. Dentanox fungerte utrolig bra i kveld. Det gikk fra kraftig hylskriking til en sovende Carina på bare ett minutt. Godt å vite at det er noe som fungerer :)

Når fikk barnet ditt sin første tann, og hvordan var det for han/henne?

8 kommentarer

Gratulerer med første tanna! Husker jeg også var kjempe stolt! Eline fikk sine to første tenner litt før hun var 5mnd <3 Nå har hun 5 tenner og har flere på vei! Ha en fin helg <3

Linda :)

20.04.2012 kl.23:54

Sandra: Tusen takk :) Var litt tidligere ute Eline da. Carina er jo over 8 mnd nå :) Fin helg til deg og dine også :))
Så gøy med tann da :D !! Snuppa her har ingen tegn til tenner på vei og hun er snart 8 måneder ;* Ha en flott helg !

Mari - mammaen til Kasper <3

21.04.2012 kl.07:42

Så fint bøttesett! :D Og gratulerer med en tann!

Her er det ingen tenner enda! :P

Linda :)

21.04.2012 kl.20:16

EllenBeate: Jaa :D De kommer nok tidsnok ;) Flott helg til deg og dine også :))

Linda :)

21.04.2012 kl.20:20

Mari: Ja, ikke sant? :D Tusen takk *stolt* De kommer nok tidsnok skal du se ;)

Mamma til Tobias

22.04.2012 kl.17:26

Så søtt :Dhan fikk da han var rundt 7 måneder toro jeg og har 6 tenner nå :D ha var ikke tipp topp nei :(

Linda :)

22.04.2012 kl.23:52

Mamma til Tobias: Hihi :D Nei, det er ikke så greit med de tennene!

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits