Besøk på helsestasjonen!

Heisann og hoppsann!

I går var jeg og Kjetil på helsestasjonen med Carina på rutinesjekk (8 mnd). Var kjekt å se igjen de to andre babyene vi er i gruppe med. Begynner å bli en stund siden sist. Var bare positive ting å få høre, hun vokser bra og følger kurven sin fint. Hun var 8140 g, 68 cm lang, og 42 cm rundt hodet. Fikk høre at hun har et litt lite hode i forhold til vekt og lengde, men at det så klart ikke var unormalt. Alle er jo forskjellige :)

Vi fikk igjen bekreftet at Carina er en "sympatiskriker", haha. Den ene jenta som er sammen med oss i gruppa skrek en del, og da var Carina kjapt frampå med surveleppa hun også. Det er akkurat den samme skriken som når hun f.eks slår seg, klorer seg eller generelt får vondt. Så da skrek ungene, mens foreldrene lo ;) Har dessverre ingen bilder fra dagen, får se om vi kanskje husker å ta med kameraet neste gang. Nå skal vi ikke tilbake dit før om to måneder, altså når småttisene er rundt 10 måneder. Off, som tiden flyr! Men så klart er det koselig å se framgangen og utviklingen. Ikke noe som gleder meg mer enn å se at gulljenta vår plutselig har klart noe nytt :)


Lille jenta vår som blir så fort stor!! Her to dager gammel. 2850 g og 47 cm lang.

Hvor stor var ungen din da h*n var 8 mnd? Er barnet ditt en sympatiskriker?

14 kommentarer

Herlighet så liten å skjønn.. Babytiden går virkelig så alt for fort! Håper dere har en fin kveld:)

Linda :)

14.04.2012 kl.19:37

¤Malene: Taakk :) Jaa, hun var så veldig liten. Fikk utrolig mange blikk på sykehuset da vi stelte henne husker jeg. Var en del som hadde fått store babyer på godt over 4 kg, hehe :) Fin kveld til dere også :)
Takk for det:)

Tonje

14.04.2012 kl.21:23

Innom for å si takk for at du er med på gavedrysset mitt. Gjør meg glad!

Skjønt bilde! Sympatiskriker var gutten min også :)

Ønsker deg en fin lørdagskveld

Klem Tonje

Jannicke`s EasyLife

14.04.2012 kl.21:39

Sønnen min er en sympatisriker.. Og det blir litt av et kor av og til..

Linda :)

14.04.2012 kl.21:47

Tonje: Jeg som skal takke for muligheten til å delta :) Mange flotte premier! Fin kveld til deg og dine også :)

Linda :)

14.04.2012 kl.21:48

Jannicke`s EasyLife: Hehe, ja det kan jeg tenke meg :)
Så koselig innlegg :-) Aurora har aldri vært noen sympatiskriker egentlig, men når andre barn skriker, stirrer hun skikkelig på dem. Stirrer på dem ei stund, snur seg og ser rart på meg, og snur seg for å se på barna igjen. Helt sjokkert :p hehe!

Linda :)

14.04.2012 kl.22:18

Mia Beathe: Takk! :) Hehe, så vittig da! Lurer vel kanskje på hva som skjer da, eller noe :p
Hehe ja, det kan virke sånn :-)

kenandredanielogmamma

14.04.2012 kl.22:30

Skjønn liten jente:)

Linda :)

14.04.2012 kl.22:35

kenandredanielogmamma: Åå, takk for det :)
Så skjønn og liten :) Slike nyfødtbilder får meg til å savne (bittelitt) den gang snuppa var så liten.. det er jo ikke lenge siden, men alikevell føles det slik ut :)

Linda :)

14.04.2012 kl.23:15

EllenBeate: Taakk<3 Jeg er helt enig, jeg savner den tiden jeg også. Synes ikke det er mange ukene siden jeg lå på sykehuset og klemte til jeg:p hehe

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits