Jeg fikk en mail!

God kveld dere! Skal si det ble ei skikkelig påske dette, nå har det begynt å snø igjen! Sett bort i fra all sørpa er det litt koselig også :)

Jeg fikk en mail i gårkveld fra woweffekt.no, om at jeg var en av de heldige vinnerne av den store konkurransen deres. Jeg ble så glad! Bare se hva jeg vant:


Jeg må bare få si at dette bildet har jeg lånt fra Tove her. Jeg fant ingen andre bilder på nett, og bildet som lå på nettsiden til woweffekt var så bittelite.

Det er altså en wall sticker av Ole Brumm! Jeg syntes den var kjempesøt, så dette satt jeg utrolig stor pris på. Når jeg ser nærmere på den, er den ikke 100% lik. Sommerfuglene er byttet ut med blomster i den jeg vant. Uansett så er det bilde av den nesten nederst på nettsiden deres, om noen er interessert i å se :) Tusen takk woweffekt, gleder meg masse til å få den opp på veggen :D

Ha en fin kveld videre! Jeg skal hekle litt før det blir senga. Formiddag i morgen for Kjetil, så det blir tidlig kveld.

7 kommentarer

Så heldig du er :) Wallstickersen var kjempe søt !!

Linda :)

05.04.2012 kl.23:09

EllenBeate: Ja, jeg er det.. Har hatt skikkelig vinnerlykke i det siste, og det synes jeg er kjempegøy når jeg vinner ting til jenta mi :D Den var nydelig:)

♠ Vyvy Thi Tran ♠

05.04.2012 kl.23:10

heldig du var da!

Linda :)

05.04.2012 kl.23:14

Vyvy Thi Tran : Jaa :)
Heldig du er som vinner så mange konkurranser da! :) Den veggdekoren var søt :D

Linda :)

05.04.2012 kl.23:52

Linn Annett: Jaa:)) Kjempesøt, ikke sant? :D
Jo, det var den absolutt :)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits