Fikk overraskelse av min kjære! Obs; klissete.

Heisann og hoppsann!

Nå før påske og i påska har jeg sett utallige mange statuser på facebook om at "Hvis ikke den personen ser dette innen 5 minutter, skylder vedkommende meg et stappfullt påskeegg" osv osv. Jeg fikk lyst å slenge meg på trenden, så mandag skrev jeg denne statusen på facebook: "E åå vil ha et stappfullt påskeegg me min kjære Kjetil vis han ikkje kommentere den her innen 2 tima :D Levve farlig her no.. :o". Han var på arbeid og skulle ikke komme hjem før om 5 timer, så jeg trodde det skulle gå bra. Vel, 35 minutter senere popper det opp en kommentar fra Kjetil: "Du prøva d på den ja:p men sia e e så snill så får du kansje ett læll:) bærre fordi e e så gla i d♥".

I går da jeg kom inn på stua etter å ha lagt Carina, stod dette på bordet:Siden jeg ikke fikk tatt bildene før i dag, så har det jo så klart forsvunnet maasse godteri fra selve påskeegget da, derfor det ser så lite ut ;) Alle disse posene var teipet fast på påskeegget sammen med en lapp og et annet vedlegg. Jeg vil helst ikke gå mer i detalj på akkurat det, men kan si det slik at jeg fikk totalt sjokk. Og rosene luktet helt fantastisk!

Det er ikke noe tvil om at jeg har en utrolig snill mann, som bare vil meg det beste uansett. Og det er jeg svært takknemlig for. Uansett hva det er, er han alltid der for meg, og jeg kan snakke med ham om alt. Han er den ultimate familiemann, og det lyser av hele han hvor glad han blir for å se Carina etter en 12timers arbeidsdag. Han snakker om ting han gleder seg til å gjøre med Carina når hun blir større og drømmer seg ofte bort slik. Det er så herlig å se. Jeg kunne fortsatt i det uendelige, men avslutter her før det blir vel så.

Det ble litt klissete dette nå, men det er ikke så ofte jeg utsetter dere for nettopp det da. Dessuten synes jeg min kjære forlovede og fremtidige mann fortjener noen fine ord inne her også. Når jeg skriver, er det jo som oftest om Carina og om hvor flink hun har blitt osv. Jeg er like glad i dere to, og det vet du vennen :)


Elsker dere ♥

Flere som er velsignet med en fantastisk mann?

12 kommentarer

Marita Kristine.

04.04.2012 kl.15:55

Ble med på den statusen der selv, og kjæresten rakk ikke å svare på statusen, så han skylder meg allerede et påskeegg, han spurte senest i går. "hm, hva skal jeg fylle dette påskeegget med da?" Så vi får se hva jeg får. :-D Heldige vi som har søte mannfolk! :D

♠ Vyvy Thi Tran ♠

04.04.2012 kl.15:56

AWW, sykt søtt

Linda :)

04.04.2012 kl.16:24

Marita Kristine.: Så herlig! Ja, vi er kjempeheldige :D Ha ei fortsatt fin påske, og kos dere masse :)

Linda :)

04.04.2012 kl.16:24

Vyvy Thi Tran : Ja, ikke sant? :)

Bikinikroppene - Camilla

04.04.2012 kl.17:11

For et herlig påskeegg du fikk! :) og så mange flotte bilder av mann og barn !!:) Heldige du!!

Jeg har også vært superheldig idag.. har fått påskeegg med noen nydelige sko fra bianco + et flakslodd og noen sjokolade-påskeegg i sånn lilla pakning!! :D så jeg kan vel tørre å påstå at jeg også er velsignet med en fantastisk mann :D

Linda :)

04.04.2012 kl.17:18

Bikinikroppene: Tusen takk, kjempekoselig å høre!! Jeg er kjempestolt av dem begge :) Så herlig gave da! Må kose dere masse i påska :D

Stine

04.04.2012 kl.17:42

Å så kos :D

skulle håpe jeg var så heldig, Sambo her har mista all romantik som han hadde i kroppen han :/

Linda :)

04.04.2012 kl.17:57

Stine: Uffda. Du får finne på noe lurt du da vettu, og overraske han skikkelig :) Det har jeg gjort flere ganger også ;)

Gunnhild

04.04.2012 kl.18:52

Aww! Gromt da :) Kjetil ba meg bare om å fylle opp en pose med smågodt, Ikke akkurat så romlemantisk at det har noe å si, men helt greit for fattige meg! Hehe

Linda :)

04.04.2012 kl.19:45

Gunnhild: Hihi, jaa :D Hehe, det er vel egentlig tanken som teller, er det ikke det?:D Håper dere har kost dere søta <3

Mamma for lille Michelle

04.04.2012 kl.20:24

heldig du er da!

Linda :)

05.04.2012 kl.01:06

Mamma for lille Michelle: Ja, gjett om :)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits