Mitt første hekleprosjekt ferdig!

Hei på dere! Håper alle sammen har hatt ei fin helg og at dere er klar for ei ny uke :) Vi har kost oss med god mat hele helga, og lørdag var jeg, Kjetil og broren til Kjetil ute på pub. Det var gøy å komme seg litt ut igjen selv om jeg var edru og kjørte. Var ikke like gøy dagen derpå for min kjæres del, men jeg skal spare dere for detaljer... ;)

Vel, jeg har begynt å hekle! Jeg begynte for et par dager siden, og jeg synes det er kjempegøy. Kom fort inn i det, så nå er jeg allerede ferdig med mitt første prosjekt, som var en muffins. Jeg ble som vanlig ikke helt fornøyd, men jeg må lære meg å ikke være så kresen. Det er jo det første jeg noen gang har heklet, og det var dette jeg lærte meg å hekle på.

Jeg kommer helt sikkert til å lage flere av disse i mange forskjellige farger. Dersom jeg får til noen fine så kanskje Carina vil ha noen på lekekjøkkenet sitt en gang i framtiden også ;) Billige leker det, og langt i fra så farlig som alle stoffene i de plastlekene.

Hva synes du om mitt første hekleri?

13 kommentarer

Mialille

26.03.2012 kl.15:18

Det var jo et bra resultat, til at det var første gang! :)

Kjempe flink er du! :)

Det finnes jo oppskrifter på DROPS.no, og de er gratise.

Der kan du også finne på manser, grytekluter, plagg, påskepynt, julepynt osv.

Er sååå mye fint som kan hekles (og strikkes, for min del, kan ikke hekle).

Lykke til videre! Og nå er du nok bitt av basillen! :D

Linda :)

26.03.2012 kl.15:25

Mialille: Åå, tusen takk! Det var virkelig snilt sagt :) Jeg har vært innom drops sine sider skjønner du, sett litt på heklekurs for å lære meg flere masker :D Liker veldig godt pickles.no og jeg da! Tusen takk igjen, er nok blitt kraftig bitt nå ja ;)

AnnetteHelene

26.03.2012 kl.15:33

Så utrolig flink du er:) ble jo kjempe fint:)
kjempefin. Du er jo bare flink:)

Linda :)

26.03.2012 kl.15:54

AnnetteHelene: Åå, tusen takk snille <3 :)

Linda :)

26.03.2012 kl.15:54

¤Malene: Tusen takk! Setter pris på så fine ord :D

ariel

26.03.2012 kl.16:10

Åhåhå!! Så fine :-D tar du på deg bestillinger senere eller? Du veit jeg elsker cupcakes ;-) hihi

Linda :)

26.03.2012 kl.16:18

ariel: Åh, nå ble jeg nesten litt rørt her, haha.. :p Jeg hadde tenkt å ta på meg bestillinger etter hvert, så det er ikke noe problem vettu:D Men jeg må nok bli litt flinkere før jeg kan begynne med det;)

Cathrine

26.03.2012 kl.16:51

Denne var jo kjempefin da!:D Jeg er også ferdig med mitt første hekleprosjekt, et fint teppe til ei venninne:) Det er jo bare så enkelt å hekle da, og fort går det også. Gleder meg til å se flere prosjekter fra deg!

Linda :)

26.03.2012 kl.19:29

Cathrine: Taakk :D Så gøy da, det blir hun sikkert glad for! Ja, det er kjempeenkelt når man har lært seg maskene, og så så gøy da. Kommer nok mer etter hvert så bare å følge med ;)

Keths!

26.03.2012 kl.21:11

ååh så søtt :D flink du er!!

// jeg kan ikke si at jeg syns det er så utrolig enkelt. Noe er jo lettere enn annet, men liksom... Det krever tid og tålmodighet, hihi. Men samtidig så kan det jo ikke være så veeeldig vanskelig - i og med jeg klarer det :D Så du burde teste det ut! Kjempegøy!!

Linda :)

27.03.2012 kl.02:37

Keths!: Aw, tusen takk Keth!:D Hehe, skjønner hva du mener :) Ser jo utrolig gøy ut da, og jeg liker å drive på med slike ting som krever litt tålmodighet og konsentrasjon, så.. Kanskje jeg prøver en gang :D
Skulle bare mangle:)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits