Bilder + pannekakespising!

God kveld i stuen!

Tenkte bare jeg skulle legge ut noen bilder jeg, og som vanlig er det Carina som er i fokus. Når vi gir Carina mat sitter hun som oftest i vippestolen sin på kjøkkenbordet, men i dag har hun for første gang sittet i en ordentlig stol og spist pannekake med bringebær på. Det syntes hun var kjempegodt!! Hun gapte opp høyt lenge før matbiten var på tur, og når den nærmet seg, ristet hun på hodet og liksom siktet inn, før hun glefset over den med ei rynke på nesen. Skulle så absolutt ha vært filmet! Det var stas for både mamma, pappa og bestemor og se på. Vi prøvde å legge bittesmå biter på et fat, men da hun skulle stappe de inn i munnen sin, satt de jo fastklemt langt inni hånda hennes. Så det ble til at vi måtte gi henne, men det blir vel etter hvert som hun får prøvd seg fram mer og mer. Er da ikke bare bare å gjøre noe en ikke har prøvd før ;)


Her er forresten et bilde av den store pakka på 30 varer som jeg fikk for noen dager siden.


Jeg visste jo hva den inneholdt, men gud som jeg koste meg i "utpakkingen" :D Blir et lite barn igjen jeg, i sånne situasjoner.


Oldefar og Carina tuller og koser seg :)
Luringen!


"Hva er det du stirrer på da mamma?" Haha, strekmunnen


Her var hun nesten oppe i krabbestilling før jeg rakk å ta bilde.


Solstrålen våår


Har på seg skikkelige sko for første gang og må prøvegå dem.
De skoene skulle helst ha vært inni munnen og ikke på føttene.
Må drikke litt vann til pannekaka.


Tror det var stas å kunne sitte i en skikkelig stol ;)

Ellers så står tanna hennes på den samme plassen enda. Har ikke kommet lengre ut i det hele tatt i løpet av denne uka. Hvor lenge kan tanna egentlig stå på samme plass slik som dette, før det går hull på tannkjøttet og tanna begynner å vokse for fullt? Det varierer sikkert det også, men noen som har noen erfaringer å snakke ut i fra?:)

Forresten! Hadde blitt kjempeglad om du hadde ville gitt Carina en stemme her, og meg en stemme her. Det hadde vi satt utrolig stor pris på ♥ Ha en fortsatt fin kveld!! :)

10 kommentarer

Ida Kudra <3

20.03.2012 kl.18:09

Så søt hun var med de skoene sine :)

Linda :)

20.03.2012 kl.18:24

Ida Kudra: Hihi, taakk :D
Så nydelige bilder:-) Håper du har en flott kveld!

Gunnhild

20.03.2012 kl.18:57

Hææærlige bilder! :D Grom!

Cathrine

20.03.2012 kl.19:43

Like nydelig som alltid!:) Godt hun liker skoene, for her er det skriking fra han ser skoene og til de er tatt av igjen. Kan tenke meg det var kjekt å sitte i ordentlig stol ja;) Og ang de tennene så varierer det veeeeldig, her gikk det 2 mnd fra vi så antydninger til tanna og til den kom igjennom tannkjøttet, men hos noen går det fortere. Håper det ikke tar så lang tid før den kommer igjennom:)

Ronja 18 år - Mamma'n til Mie

20.03.2012 kl.20:16

Nydelig! Super skjønn jente!

Linda :)

20.03.2012 kl.21:26

€Malene: Tusen takk! Det har jeg hatt vettu, og det samme til deg :)

Linda :)

20.03.2012 kl.21:26

Gunnhild: Aaw, tusen takk <3 :D

Linda :)

20.03.2012 kl.21:37

Cathrine: Åå.. :) Hehe, såpass ja! Jaja, han går jo ikke riktig enda, så vi får satse på at han godtar dem når den tid kommer ;) 2 måneder synes jeg hørtes lenge ut.. Jaja, det er vel noe en bare må gjennom, håper bare ikke det blir altfor langvarig hvis det fører med seg ubehageligheter og/eller smerte :)

Linda :)

20.03.2012 kl.21:38

Ronja 18 år: Åå, tusen takk Ronja, og ditto!! :)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits