Jeg har vunnet gavekort!

Hei igjen :)

Som jeg delvis lovte i forrige innlegg så skulle jeg skrive om ei pakke jeg fikk i posten idag hvis jeg fikk tid. Etter en times tid med "krangling" med Carina sover hun nå endelig godt i senga si :) For noen dager siden vant jeg en konkurranse hos Linda. Det jeg vant var et gavekort på 500,- fra kråkebarna, noe jeg satte utrolig stor pris på! Her er det jeg kjøpte:


Smokkesnor med klype bak blomsten.


Heldress str. 68/74. Den første heldressen hun har laget faktisk!


Lilla skaut med hjerte str. 6-9 mnd.Er kjempefornøyd med alle klærne/tingene vi fikk, virker som det er veldig god kvalitet. I tillegg fikk jeg også brukt hele gavekortet faktisk, da det ble 500,- blank for alt. Er egentlig ganske sjelden at en får brukt hele gavekortet. Carina har bare fått prøvd skautet enda, og som dere ser var hun storfornøyd med det. Jeg gleder meg til å prøve heldressen, og ikke minst få en smokkesnor. Lurer på hvor mange ganger i løpet av en dag vi bøyer oss ned for å plukke opp smokken hennes, haha. Det er ikke få!!

Forresten! Innlegget mitt om metoder for legging skapte debatt ser jeg. I dag har jeg faktisk nesten 400 sidevisninger, og det er ikke hver dag :) Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, for nå kom min kjære hjem fra arbeid. Må kose dere masse resten av kvelden dere også!!:)

Hva synes du om det jeg vant?

9 kommentarer

Så fint det du kjøpte !:)

Linda :)

06.03.2012 kl.22:32

€Malene: Det synes jeg også:) Og alt har hun sydd, hekla og strikka selv :)

Kamillas treningsblogg

06.03.2012 kl.23:25

Så mye fint!! åsså så søt med skautet :D

Anita

06.03.2012 kl.23:38

For en nydelig jente!

Linda :)

06.03.2012 kl.23:55

Kamillas treningsblogg: Hihi, tusen tusen takk!! :D

Linda :)

06.03.2012 kl.23:55

Anita: Åå, taakk! :))

Reidun - stolt bestemor <3

07.03.2012 kl.02:37

Tusen takk for kommentar i bloggen min, Linda, veldig koselig =)

Og så må jeg si: For ei fantastisk skjønn jente du har <3 Snakk om å kunne smelte gråstein =)

Har akkurat sittet å lest fødselshistorien din nå, fin og spennende lesning.

Vondt å lese at du i så ung alder sliter med smerter :-( Jeg skiftet faktisk lege 5 ganger jeg før jeg jeg fant en som trodde på meg og ga meg hjelp. Han sendte meg hit og dit, til spesialister osv osv. Det er nå 13 år siden jeg fikk diagnosen Fibromyalgi, og jeg sliter innimellom enda med å innse det og å innrømme det for meg selv. Jeg ønsker bare å være frisk og "normal"! Men jeg må nok desverre bare innse at sånn er det og sånn blir det. Men jeg prøver å gjøre det beste ut av situajonen hele tiden, men det går desverre med en del smertestillende. Skulle ønske jeg slapp disse pillene, men uten de kommer jeg meg ikke gjennom dagen desverre....

Kommer til å følge bloggen din videre, se på fremgangen på lille gullet ditt =)

Håper inderlig du kan få en skikkelig lege som kan sende deg til spesialister osv (hvis du ikke har vært). STÅ PÅ - JEG HEIER PÅ DEG!

Stor klem fra Reidun (mamma`n til Mia og bestemor til lille Aurora)

wenche

07.03.2012 kl.09:31

Fine ting:)

Linda :)

07.03.2012 kl.17:05

Reidun: Åå, tusen takk for det! Koselig å høre:) Du er da heldig bestemor til en liten hjerteknuser selv du:) Jeg har hatt det i mange år, og det mamma og pappa trodde det var, var voksesmerter, logisk nok. Men det ga seg aldri! Ja, rart at så mange allmennleger skal være så umulige og uhjelpsomme.. Går med en del smertestillende her og ja, men jeg tror nok ikke at jeg har så kraftige smerter som det du har. Er i gang med å bytte fastlege, men alle er da opptatt her, så det tar nok tid. Koselig at du vil følge meg og familien min videre Reidun!:) Håper at det går bedre for deg, selv om fibromyalgi ikke akkurat er kjent for å bli bedre etter hvert.. Dessverre. Klem tilbake :)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits