Konkurranser jeg er med på!

Hei alle sammen! Hatt en fin start på uka?:) Herlig å tenke på at det er vinterferie og ikke vanlig mandag :D

Jeg er med i et par konkurranser for tiden, og ønsker å skrive litt om dem her.

Her har "minlilleverden2" en konkurranse der en kan vinne skinntøfler til barn! De var rett og slett herlige, og siden Carina bare har vanlige sko enda, så hadde det vært gøy å vinne et par tøfler:D Man trenger jo heller ikke å ha barn selv for å være med. Dette er jo en kjempesøt gave du kan gi bort også:) Vinneren trekkes 15. mars.

Klikker du deg inn her og gjør ett enkelt trinn er du med i trekningen av en volumetang fra ObhNordica. Det hadde vært utrolig kjekt. Jeg er overhodet ikke slik berte som bruker penger på skjønnhetsprodukter i det hele tatt, men håret mitt blir fort veldig flatt, så denne hadde faktisk veldig kjekk, haha :)

Her har "Huldra" en konkurranse med nok en fantastisk premie. Hun gir litt Løv som hun selv sier:D Siste frist for å delta er 25. mars.


Klikk deg inn her og bli med og konkurrer om maasse forskjellige herlige ting:D 

Husk konkurransen min her!

2 kommentarer

Huldra

03.03.2012 kl.20:07

Takk for at du ville være med i Løv lotteriet mitt. Da ligger lodd nr. 116 og 117 i potten til deg.

Fortsatt god helg, og lykke til fra Huldra :)

Linda :)

03.03.2012 kl.20:41

Huldra: Selv takk, for muligheten til å være med!:) Ha ei flott helg videre du også!:)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits