Konkurranser!

Jane har en fantastisk konkurranse gående her, der en kan vinne et personlig hjemmelaget vognteppe! Vi har ikke noe vognteppe til Carina foreløbig, så denne konkurransen er litt gøy å være med på:) Disse var jo bare helt nydelige! Vinneren kåres 19. februar kl. 11:00!Bildene har jeg hentet fra linken over.

Klikker du her kommer du til Dianas give away, som så absolutt er verdt å kikke på! Du kan vinne en nyydelig ramme fra Perfect Home! Siste frist for å delta er 25. februar.


Bildet er hentet fra Dianas blogg, link over bildet.

Og tilslutt en herlig give away her på bloggen til "Alice i Eventyrland" :) Der er det to vinnere som trekkes 29. februar. Det en kan vinne er Aloe Vera-produkter og en pakke med valgfrie navnesmokker. Brukte veldig mye Aloe Vera før faktisk, og jeg anbefaler de produktene. De er kjempegode!


Bildet er hentet fra bloggen hennes. Link over bildet.

Ta en titt du også!

3 kommentarer

Sunniva :*)

15.02.2012 kl.17:31

fin blogg! <3

Linda :)

15.02.2012 kl.18:17

Sunniva :*): Takk :)

Jane Emmanuela

15.02.2012 kl.23:09

:)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits