Sponsor

Jeg har tenkt på å bli sponset en stund nå, og i dag registrerte jeg meg på sponsetblogg.no. Jeg har ikke visst helt hva det går ut på, men det er jo i grunn ganske enkelt. I tiden framover nå kommer jeg til å motta mailer fra dem med ulike sponsortilbud. Så nå håper jeg at jeg kan holde flere konkurranser framover og gjøre bloggen litt mer spennende :)

Har du registrert deg på sponsetblogg.no?

11 kommentarer

AnnetteHelene

02.02.2012 kl.15:21

Så spennende :D det har jeg gjort også:D juhuu!

Linda :)

02.02.2012 kl.15:29

AnnetteHelene: Ja, det er jo litt spennende :D Får bare håpe jeg får masse respons!

Benedikte Ringberg

02.02.2012 kl.15:36

Jeg er også registrert der, har allerede fått tilbud fra mange forskjellige firmaer!

Men så er det jo så klart ikke alle som egner seg like godt på min blogg, og til mine lesere! :-) Lykke til!

Linda :)

02.02.2012 kl.15:46

Benedikte Ringberg: Så gøy!:) Nei, det er vel ikke alt som passer seg, men slik er det bare:) Da får en takke nei og vente på noe bedre :D Takk det samme!:)
Håper du får noen fine sponsorer da:)

Linda :)

02.02.2012 kl.16:23

€Malene: Takk, det håper jeg også :D

Kamillas treningsblogg

02.02.2012 kl.16:51

Lykke til :D

Linda :)

02.02.2012 kl.16:58

Kamillas treningsblogg: Takk for det Kamilla :D

Tonje

02.02.2012 kl.19:33

du er såå heldig :)

Marianne Monsen

02.02.2012 kl.21:06

SV: Tusen takk for kommentar på bloggen min! Så hyggelig :-)

Huff, ja... Enkelte ting er tydeligvis ikke "gale" nok til at legene gidder å hjelpe og finne ut av det. Det er så... argh, vet ikke, jeg blir bare så sint! De må jo skjønne at f.eks du ikke kan ta paracet og ibux hver dag (eller så ofte du har vondt), man kan jo faktisk bli "immun" mot det hvis man bruker det for mye. Det er bare for gale når de ikke tar slike alvorlige plager seriøst nok..

Det er absolutt ikke enkelt nei. Jeg for min del overlever, jeg prøver å unngå ting jeg vet gjør vondt. Men det er utrolig kjipt at jeg må gi slipp på ting jeg ønsker pga ryggen. Nå har jeg begynt å bli vant til det da, så det er litt lettere, men jeg skulle likevel ønsket at ting var annerledes. Tusen takk for en kjempe fin kommentar! Det varmer mye :-) Håper du har det bra, selv om du har vondt! :-)

Linda :)

02.02.2012 kl.21:43

Marianne Monsen: Er helt enig med deg. Synes det er så uprofesjonelt av en lege å si noe sånt! Men han sa det at nyere forskning viser at ibux og paracet ikke er skadelig for nyrene eller levra, så deet skulle ikke være noe problem nei! HUFF!

Godt å høre at det ikke er verre enn at du klarer ut med det i hverdagen da, selv om det er en plage som overhodet ikke skulle vært der. Skjønner det er kjipt ja. Selv måtte jeg gi slipp på forsvaret for denne uidentifiserte diagnosen jeg har. Jeg fikk beskjed om at jeg kan ikke ha smerter og senke en tropp, så derfor ble jeg erklært ikke tjenestedyktig. Kjente jeg ble utrolig sint på legen min som ikke vil gi meg noen diagnose da altså. Men men, slik er livet. Overlever da fordi:) Jeg har det bra jeg så lenge det ikke er for kaldt eller så lenge jeg ikke går for mye :)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits