Carina skremte meg i natt

Herregud som jeg skvatt da jeg gikk og la meg i natt! Kjetil la seg i 23-tiden, mens jeg ville sitte oppe litt lenger. Jeg satt nede sammen med mamma og bare snakket, og 01:30 gikk jeg for å legge meg. Hver gang jeg kommer inn på rommet og skal legge meg, sjekker jeg alltid Carina før jeg hopper i sengs (ja, hun ligger fremdeles inne med oss).

Hun bruker som oftest å ligge slik:

 

Men i natt lå hun med hodet rett nedi puta med den ene armen gjennom sprinklene på sengen. Jeg skvatt så fælt, jeg tenkte ikke en gang. Jeg bare kastet meg over henne og prikket henne på ryggen så hun våknet. Jeg prøvde å få henne til å ligge på ryggen, men hun nektet. Uansett hva jeg gjorde, om jeg "holdte henne fast" eller støttet opp med dyna rundt henne, så kom hun seg over på magen igjen.

Jeg var livredd for at puta hadde kvalt henne, men jeg var sikkert bare overredd. Jeg fikk jo ikke tatt bilde av henne slik hun egentlig lå, siden jeg vekket henne. Hun hadde ikke hodet vendt mot siden, men ansiktet rett nedi puta. Hun er over 5 måneder, så jeg vet ikke om det er noe fare jeg? Det ble likevel til at jeg fjernet hodeputa hennes.

Har du opplevd å skvette slik før? Trenger jeg å bekymre meg om hun ligger slik?

9 kommentarer

Marte

21.01.2012 kl.11:06

Oliver begynnt også å sove på magen rundt den alderen. Er jo litt skummelt, men det er vel bare å være på vakt å sjekke om dem noen ganger ekstra på kvelden:)

MelinaAmundsen

21.01.2012 kl.11:12

Det skal visst ikke være noen fare hvis de klarer å snu seg selv. Jeg ville også fjernet puta for sikkerheten skyld :-)

21.01.2012 kl.11:20

Du trenger ikke bekymre deg så lenge hun klarer å rulle tilbake selv hvis hun ønsker det :)

MelinaAmundsen

21.01.2012 kl.11:43

Sv; er nok ikke bare deg. Emilie er snart 11mnd og sover uten pute. Syns den er skummel, spesielt når hu ligger så urolig. Plutselig ligger den over hode hennes. Men det kan like greit skje med dyna også da. Så jeg sjekker hu mye :-P

Blondie Fortenk :)

21.01.2012 kl.11:44

Skjønner godt at du ble litt nervøs! Hadde nok jeg og blitt :P

Linda :)

21.01.2012 kl.11:53

Anonym: Hun kan å rulle fra mage til rygg og ja, men etter at hun lærte seg å rulle fra rygg til mage så har hun sluttet med å rulle tilbake på ryggen igjen. Da ligger hun heller og hylgriner med ansiktet nedi teppet/puta/det som enn ligger der. Er derfor jeg er litt bekymret :)

Hege

21.01.2012 kl.12:18

Linnea begynnte å rulle seg over på magen om natta når hun var 5-6 mnder,jeg sjekka henne flere ganger iløpet av kvelden og før jeg la meg,skal visst ikke være like farlig når de klarer å rulle frem og tilbake selv,men jeg var også like nervøs som deg. Hodepute begynte vi ikke med før hun var ett år:)

Linda :)

21.01.2012 kl.13:16

Hege: Det er nok lurt å sjekke henne flere ganger etter at hun har lagt seg ja! Carina liker å ha det veldig tett, lunt og godt rundt hodet sitt når hun skal sove, det er derfor vi har hodepute og ei pute på hver side av hodet hennes. Hvis hun ikke får ha det, sover hun ikke så godt :)

Elena

29.01.2012 kl.13:34

Uffda jeg synes sånnt er kjempe skummelt! Sjekker alltid babyen flere ganger når han sover for å se at han ligger riktig. Første gangen han snudde seg i sengen har jeg alltid lagt han i en sovepose slik at han ikke kan snu seg. De skal trossalt ikke ligge på magen og finner man dem slik må man snu dem over på ryggen. Men ikke tidligere enn 1 time etter de har sovnet. På denne måten sovner de fort igjen hvis du vekker dem.

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits