Noe jeg vil dele.

Jeg har lyst til å dele dette "brevet" med dere. Linken fører til Cathrines blogg, til et innlegg der hun har oversatt "A Letter to Patients With Chronic Disease", skrevet av Dr. Rob. Det er altså et brev til pasienter med kronisk sykdom. Brevet er kanskje litt langt, men jeg anbefaler i alle fall de som har en kronisk sykdom å lese det. Mange opplever å bli avvist og å bli gitt opp av legene sine fordi legene rett og slett ikke aner hva det er som feiler deg eller hva de kan gjøre for å hjelpe. Det er frustrerende. Jeg er der selv.

Jeg hadde tenkt å sitere et par ting fra teksten, men fant fort ut at i så fall måtte jeg ha sitert hele teksten. Alt er like viktig, jeg klarer ikke å velge ut bare litt. Jeg satt med frysninger på kroppen fra første ord til siste punktum. Som brevet sier; det er ikke mye det hjelper, men jeg synes det absolutt er verdt å lese fordi.

Etter å ha lest brevet, er det noen som kjenner seg igjen? Frustrerende??

3 kommentarer

May-Teresa

21.01.2012 kl.15:49

skal se.

Venter en prins 2juni <3

21.01.2012 kl.16:33

Utrolig flott brev. Har aldri hørt om en person som klarer å se slikt på det. Kjenner meg virkelig godt igjen på mange punkter.

Linda :)

21.01.2012 kl.16:40

Venter en prins 2juni: Jeg er helt enig!

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits