Konkurranse!

Jeg er med i en konkurranse igjen, og denne gangen er det gjennom bloggen til Linda. Hun er ei 22 år gammel jente som fikk to nydelige tvillingjenter i august 2011. Hun skriver for det meste om hverdagen sin, og har mange fine bilder av jentene sine. Jeg synes det er spennede å lese bloggen hennes, om hvordan det er å ta seg av to små. Jeg synes det er mer enn nok å ta seg av ett barn:p Hun skal forresten kjøre i gang flere konkurranser etter hvert.

Tilbake til konkurransen. Det en kan vinne er tre tøffe strømpebukser fra Bambina. Til Carina kunne jeg tenkt meg disse i str. 6 - 12 mnd:


Den nederst til høyre.


Den øverst i midten.


Og den øverst til venstre.

Synes disse var kjempesøte, og strømpebukser kommer godt med nå utover vinteren! Da er det bare å krysse fingrene og vente til søndag :D

Er du også med?

3 kommentarer

May-Teresa

12.01.2012 kl.15:11

naw :-D

Malene

12.01.2012 kl.15:44

Lykke til:)

Linda :)

12.01.2012 kl.16:01

Malene: Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits