Lengter

Selv om vinteren enda ikke har kommet for fullt lengter jeg etter sommeren og nettopp disse kveldene:Det er veldig dårlig kvalitet, men det får så være. Tatt med en gammel telefon:p

Føler du det samme?

3 kommentarer

Begynner lengte jeg også:)

Kamillas treningsblogg

09.01.2012 kl.17:44

Gleder meg veeeldig til det blir vår :))) Da er det så fint ute, og alle er litt ekstra glade for at vinteren er over :)

AnnetteHelene

10.01.2012 kl.14:47

Jaa, gleder meg så mye til varmere tider:) Da blir man så absolutt mer våken og full av energi:) Ingenting er bedre enn kos og grilling i pent vær:)

Ha en herlig tirsdag:)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits