Pakke i posten + syting

I dag ble jeg vekt av mamma da postmannen kom på døra og skulle levere ei pakke til meg. Jeg skulle få lov til å sove lenger idag, så Kjetil tok med seg Carina da han stod opp. Jeg ble lettere irritert da jeg fikk vite at mamma ikke fikk kvittere for meg, da hun og Kjetil kvitterte for meg tre ganger rett før jul...med samme postmann.

Så det var altså den søvnen! Carina har vært umulig de siste nettene, men i gårkveld sovnet hun faktisk ganske fort. Det straffet seg sikkert, for da skulle jenta som til vanlig sover fra 22 til 09, plutselig ha mat kl 03, 06, 08, 09 og 09:30. I tillegg har hun skreket hele de siste dagene og det er ganske slitsomt. En blir jo så sur selv også når en ikke vet hva en skal gjøre og en har hodepine fra en annen dimensjon. Og ikke nok med det. Fikk brystbetennelse for et par dager siden. Lå og frøys med pledd foran ovnen i 27 varme inne på stua. Følte meg mørbanka, ikke en eneste muskel i hele kroppen var god. Jeg nøs, var tom for energi og klarte såvidt å løfte på Carina. Det var ikke så godt å amme henne da, men jeg gjorde det så mye og ofte jeg kunne. Det virker som om det lønte seg, for nå har det heldigvis begynt å gi seg. Men det stopper jo heller ikke der:) Har for tiden ikke én, ikke to, men tre visdomstenner som sakte, men sikkert graver seg vei ut av hula si, og en kan jo si det slik da, at det kjennes. *Pustepause* Daa tror jeg at jeg har fått tømt meg. Liker ikke å syte til dere, men akkurat nå gjorde jeg det likevel :)

Tilbake til pakka jeg fikk idag. Det er noe jeg har hatt lyst på lenge, men det har vært for dyrt for meg, så jeg har ikke tatt meg råd til å kjøpe det før det kom på tilbud. Da måtte jeg bare!Et mykt og deilig pledd med navn, fødselsdato, klokkeslett, tyngde og lengde. Er kjempefornøyd med resultatet:) Jeg bestilte det forresten fra pledd.net. I dag bestilte jeg enda en ting som forhåpentligvis snart er på tur til min postkasse, tihi:D

Carina sovnet nå etter 1 1/2 time med raseriskriking i senga si, så nå tenker jeg at jeg avslutter her og går og legger meg jeg også. Dere får ha ei fortsatt god natt! Jeg kommer til å skrive så fort jeg får tid, men som jeg tror jeg har fått fram i løpet av dette innlegget, så har jeg ikke så mye ledig tid lenger. Men det blir nok bedre :)

Hva synes du om pleddet? Noen som kan gjette hva jeg har bestilt?

6 kommentarer

iidakm

04.01.2012 kl.23:29

Det pleddet har jeg også lyst på! :) Er så utrolig fint :-)

Therese TS

04.01.2012 kl.23:58

Ojj,for et søtt pledd :)

Sonja Pernille Horpestad !

05.01.2012 kl.00:06

Så utrolig søtt!! =)

Michelle Flygel ☠

05.01.2012 kl.02:04

søtt c:
åh, det pleddet er kjempefint. Noah fikk et slikt i dåpsgave, og vi vurderer faktisk å ramme det inn når han blir større, hehe :b

Linda :)

05.01.2012 kl.13:57

Tina Cisilie: Det har jeg faktisk tenkt på å gjøre også, hehe! :D

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits