Noen som kan HTML-koder?

Ehh, folkens! Vi har en case... Har prøvd å søke det opp, men jeg finner ikke helt det jeg leter etter. Så da håper jeg at det er noen av leserne mine som kan hjelpe meg:)

Altså, når jeg legger ut bilder i innleggene mine, ønsker jeg å ha dem på 600 px. Før har jeg brukt 400 px, og da har det ikke vært noe problem. Men nå som jeg økte størrelsen kommer bildet utenom ramma på innleggene mine. Du kan se det på det forrige innlegget jeg la ut. Jeg vet jo hvordan jeg får ramme rundt innleggene mine, men det jeg ikke vet er hvordan jeg får den ramma litt bredere, sånn at bildene ikke går utenom den.

Er dette forståelig, eller er det helt på jordet og kanskje til og med på feil jorde? Håper noen kan hjelpe meg. Slike småting irriterer meg noe så inni svarteste blinkende juletreet midt på stuegulvet til ho mor. Hvis noen vet hva jeg må gjøre, vær så snill å skrik ut! Helst forklar det detaljert, hvis ikke er det svært stor fare for at jeg må spørre opp igjen, og da føler jeg meg dum :)

11 kommentarer

Har hatt det samme problemet før! Er ikke rammen det er noe galt med. Det skjer fordi bloggen din er for smal til att bildene viser skikkelig. Kan prøve og finne en kode, men har som sagt hatt problemer med dette før jeg også!

Linda :)

28.12.2011 kl.00:41

Anita Søvold: Åjaa.. Er ikke så flink på dette serru! Tusen takk for at du gir det et forsøk, det settes pris på :)
SV; #header {

background-color: #FFFFFF;

height: 236px;

margin-left: auto;

margin-right: auto;

width: 700px;

}

#wrapper {

background-color: #FFEFFC;

margin-left: auto;

margin-right: auto;

width: 700px;

}

#footer {

background-color: #FFFFFF;

margin-left: auto;

margin-right: auto;

width: 700px;

}

Der er koden som brukes for å få en smal blogg, har du den i stilsettet ditt? Hvis du har det, så må du ta bort "width: 700px" eller forandre til ett høyere tall!

Linda :)

28.12.2011 kl.01:11

Anita Søvold: Hmm, det der har jeg prøvd, men det gikk ikke.. Prøvde det igjen nå, uten hell! Bruker opprinnelig ikke koden som brukes for å få en smal blogg, men jeg har prøvd å bytte til den flere ganger. Men tusen takk skal du ha uansett! :)
jeg aaner ikke.. kanskje du burde fjerne rammene rundt innleggene ?

Linda :)

28.12.2011 kl.21:18

juliedaae: Ja, har tenkt på det, men jeg liker de rammene ;p

Tonje mæhle

07.01.2012 kl.13:29

jeg kan myyye om html-koder :) om du vil jeg skal hjelpe deg så er det bare til å si ifra :)

Linda :)

07.01.2012 kl.13:31

Tonje mæhle: Ja, jeg takker for det!:) Du så sikkert hva som er problemet mitt, så om du vet om noe jeg kan prøve så skrik ut :D

Tonje Mæhle

12.01.2012 kl.21:12

Du kan finne mange gratise design på google , men skal du ha bilde av Carina eller deg , osv.. er det noen som tar betaling for å få det perfekte designet du vil ha , om jeg hadde vært deg hadde jeg at fra google.

Du finner htmlkodene under designet , du koppierer og drar på bloggen som du logger deg inn på , du må trykke på design og så står det rediger. der står det htmlkode , stilsett og sånn , her er en link til noen design , men husk å ta vekk det andre som står det før du limer inn .. http://designbynina.blogg.no/ håper du kjønte , vist ikke kan jeg si mer på face ;)

Linda :)

12.01.2012 kl.21:39

Tonje Mæhle: Jeg vet jo hvor jeg skal gå for å gjøre det, men jeg finner ikke den rette koden for å få ramma til å stemme. Takk for linken, skal se om jeg blir noe klokere :)

Tonje mæhle

13.01.2012 kl.18:55

OK :)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits