Nytt broderi

Da var jeg ferdig med enda et broderi gitt, og godt er det. Dette gav meg mange senebetennelser før jeg ble ferdig med det. Haha, klarer ikke å stoppe før det gjør uutholdelig vondt. Men jeg ble i alle fall fornøyd med resultatet :)Det er kjempemorsomt å lage de, men etterpå blir det litt verre. Vet liksom ikke hva jeg skal med dem, eller hvor jeg skal gjøre av dem. Haha, slik er det med den saken. Nå har jeg bare to påbegynte prosjekt igjen, og dem skal jeg gjøre ferdig før jeg begynner på noe nytt.

Slenger med et bilde av mine to mest betydningsfulle som ligger på sofaen og koser seg:)Hva synes du?

2 kommentarer

Astrid

27.12.2011 kl.23:52

Sett ramme på dem, og bruk dem som bilder, eller gi bort i gava, Dem e jo kjempelekker.:)

Linda :)

27.12.2011 kl.23:56

Astrid: Takk for det! Jo, har tenkt på å ramme dem inn, men jeg vet ikke hvor jeg skal henge dem opp, eller rettere sagt hvor de passer inn :p Gave, nja, vet ikke helt :)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits