Første julen!

Dette var en spesiell julaften for oss. Forrige jul visste vi at jeg nylig hadde blitt gravid, mens nå var gulljenta med og feiret sammen med oss. Det var koselig det! Kjenner jeg gleder meg masse til neste jul når hun skjønner litt mer av alt. Både Carina, jeg og Kjetil fikk veldig mye fint, aldri vært så mye gaver før tror jeg! Slenger med noen bilder fra kvelden :)


Meg og Carina før middagen


Stua klargjort til en fantastisk kveld
Kjetil og meg


My everything
Det var godt med litt mat på senga etter en lang og innholdsrik dag!


Her er det jeg og Kjetil fikk. Vi fikk noen klær og sko også som jeg ikke har fått tatt bilde av enda.

I tillegg til termodress fikk Kjetil også en annen "gave" med meg, som ligger sensurert nede i høyre hjørne. Det er noe jeg ikke ønsker å dele enda, men er det noen som kan gjette hva det er? ;)


Denne råstilige klokka var vi også så heldige å få.


Her er det Carina fikk. Hun er så heldig som får så mange fine ting, og etterhvert skal hun få lære at det ikke er alle barn som er så heldige...


Synes ridebuksa var såå stilig! Visste ikke at de fantes i så små størrelser en gang jeg.

Jeg må bare få takke for en fin kveld og ikke minst takke for alt det vi fikk. Håper alle hadde en fin dag igår. Midt oppi all kosen gjør tanken på hvor heldige vi er, meg nesten kvalm. Vi sitter med så mye mat og diverse andre ting at det tyter ut av ørene på oss, mens mange andre er både hjemløse, matløse og foreldreløse. Det er ikke mye det hjelper, men mine tanker gikk og går til dem.

Hadde du en fin julefeiring?

9 kommentarer

Så fine bilder:-)

Linda :)

26.12.2011 kl.12:13

mmf89: Takk for det :)

mammase

26.12.2011 kl.12:37

Så mye fint! Vakker jente og familie du har! :)

TereseKarlsen

26.12.2011 kl.13:56

FIne bilder. :)

Ha en fin dag! (:

Linda :)

26.12.2011 kl.15:13

mammase: Åå, tusen takk, det var fint sagt! :)

Linda :)

26.12.2011 kl.15:18

TereseKarlsen(:: Tusen takk! Og takk i lige måde ;)

Ariel

26.12.2011 kl.16:17

Mye fint da :D Sant det siste du skreiv. Vi har for mye..

Linda :)

26.12.2011 kl.18:09

Ariel: Ja, det er dessverre slik.. Vi klager over at vi ikke har rett type smør, når det finnes så mange andre som ikke en gang har noe å ha smøret på.. Kvalm, rett og slett :/

snowiesblogg

29.12.2011 kl.11:25

Så mye fint og morsomt dere fikk til jul=) Har selv sett på den ridebuksa, hehe. Har jo en hestegutt som satt på hesteryggen første gang da han var 3mnd. De har også bittesmå ridehjelmer med ponnimotiv på i noen hestebutikker! Den babybjørn bæresekken er foresten genial. Niclas trives veldig godt i den, og jeg har endelig hendene fri til å kunne gjøre litt husarbeid.

Sv: Ja, Niclas er født 15.oktober og nå er de fleste 62str ryddet vekk fordi de er for små. Så her går det mest i 68! Han har strekt seg noe enormt de siste ukene. Brukte 56 i begynnelsen av desember...

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits