Mystiske hendelser på lillejulaften

Idag tror jeg altså vi har hatt besøk av min kjære avdøde bestemor. Nede i første etasje, hvor mamma, Jonas og Joakim bor, har det skjedd et par ting som ikke helt kan forklares på naturlig vis. I andre etasje, hos meg, Kjetil og Carina har det vært rolig.

Litt tidligere på dagen idag, mens både mamma, Jonas og Joakim satt på stua og snakket, slo TV'en seg på, og slo seg av igjen litt etterpå. Det var ingen av dem som hadde skrudd den på, så alle satt visst bare og kikket rart på hverandre og ikke forstod noen ting. Litt senere på dagen passet mamma Carina en liten stund for oss, og da tok hun også med vippestolen hennes ned og satte den i sofaen. Da jeg kom ned og hentet Carina igjen etterpå, ble vippestolen bare stående i sofaen. Etter en liten stund, da mamma satt ved siden av den og strikket, slo vibreringen seg plutselig på. Det er en bryter på stolen som må dyttes over for at den skal begynne å vibrere. For det første var ikke mamma borti den bryteren, og for det andre så har batteriet vært flatt i lengre tid.

Bestemor gjorde dette for å vise at hun er her med oss, og for å ønske oss en god jul. Det er jeg sikker på ♥

Synes det er morsomt med disse hendelsene, synes det kan skje mer av de. For et par dager siden forsvant plutselig teipen til mamma da hun pakket inn julegaver. Den fantes ikke noen steder. Ting som at komfyren har skrudd seg på har også skjedd opptil flere ganger. Det kan bli skummelt hvis det plutselig står noe mat inni der, haha.

Forresten! Begynte å tenke på en ting. På lillejulaften i fjor fant vi akkurat ut at jeg var gravid, og nå i år har vi det lille vidunderet her sammen med oss :) Kan ikke forstå at det er så lenge siden. Men det er vel slik at tiden går fort når man koser seg og har det bra, er det ikke det? Familien min ♥


Meg og Kjetil på julaften ifjor :) Pluss lille Carina inni magen som ikke vises

Nå skal jeg legge meg, så dere får ha ei god natt, og ikke minst ønsker jeg dere alle sammen en fantastisk fin dag i morgen! God Jul :)

Har du opplevd noe lignende?

8 kommentarer

Blondie Fortenk :)

23.12.2011 kl.23:40

Naww, trodde jeg skulle få lest enn skremmende spøkelseshistorie, men den var jo egentlig litt koslig :) Hun er der med dere, helt sikkert! :D God jul pissi! <3

Linda :)

23.12.2011 kl.23:42

Blondie Fortenk: Var i grunn koselig ja :) Er sikker på at hun er her, og det er godt å tenke på :) God jul du også pissii <3

Mamma for lille Michelle

24.12.2011 kl.10:52

Har ikke opplevd lignende :) Men skulle ønske det gikk an å få tegn fra min kjære farmor <3 :)

Keths!

24.12.2011 kl.11:02

har ikke opplevd noe slik nei!!

wildandfree

25.12.2011 kl.17:15

hm, høres litt små skummelt ut! God jul videre :)

Linda :)

26.12.2011 kl.00:57

wildandfree: Det er egentlig bare koselig :) Takk det samme!

Linda :)

26.12.2011 kl.01:06

Keths!: Er ikke alle som får eller vil oppleve det :)

Linda :)

26.12.2011 kl.01:11

Mamma for lille Michelle: Har flere selv også jeg skulle ønske jeg kunne få noen tegn fra, men jeg er i alle fall heldig som får det fra noen av dem! Du får si det høyt hver kveld før du legger deg eller noe, at du ønsker å få et tegn, så kanskje en vakker dag :)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits