Verdens heldigste!!

For et par dager siden kjøpte Kjetil julegave til meg. Han har snakket mye om den og sa at han gledet seg til å se meg åpne den. Jeg var såå nysgjerrig på hva det var at jeg visste i grunn ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Det er det flere grunner til. For det første sa han at han måtte få hjelp av sin mor til å pakke den inn. Jaha, tenkte jeg, hvorfor skulle det være nødvendig. Jeg fikk svaret da de kom hjem med den. Den var jo gedigen og kjempetung! Jeg hadde hatt en mistanke om hva det var tidligere, men da jeg så størrelsen på pakken skjønte jeg at det ikke kunne være det jeg hadde trodd. For det andre sa både mamma, svigermor, Kjetil, rett og slett alle sammen, at jeg burde åpne den nå med en gang. Jeg fikk egentlig ikke lov til å vente til julaften med å åpne den, selv om det var det jeg hadde mest lyst til. Jeg spurte fortvilet om hvorfor jeg burde åpne den nå, er det så viktig liksom? Jeg fikk beskjed om at det kom til å bli mye arbeid med den og at julaften ikke var det rette tidspunktet å drive på med den greia. I tillegg sa Kjetil til meg at dersom jeg bestemte meg for at jeg ville åpne den før julaften så kom han til å ringe til sin mor, sånn at hele familien hans skulle komme å se meg åpne den. Hvorfor i alle dager skulle DET være nødvendig da, tenkte jeg.. Ikke rart jeg ble nysgjerrig!! Dessuten hater jeg tilskuere når jeg skal åpne pakker.. :p

Tankene svirret fælt, og jeg ble bare mer og mer nysgjerrig. Det ble til at de fikk overtalt meg til å åpne den 1. desember, selv om jeg egentlig var fast bestemt på å vente. Det var en pinlig stund da mamma, Kjetil, svigermor, svigerfar, ene broren til Kjetil, for ikke snakke om lille Carina og Lykke, satt og så på at jeg skulle åpne den gava. Med tanke på at alle ville se det, trodde jeg nesten at det var noe som skulle ta livet av meg oppi der. Det første jeg ser når jeg åpner er mange godteristaver formet som hjerter. Det var jo greit nok, de tok ikke livet av meg for de var teipet fast til pappen og satt bom fast. Det samme gjaldt melkesjokoladeplata. Alle humret og lo. Oppi den lille pappesken lå den en godteripose, og den var også fredelig av seg. De lo fortsatt. Jeg fortsatte nedover og fant ei lita bjelle med hjertehåndtak på, som i ettertid ble svært populær til Carina. De lo enda mer. Lenger ned i den store pappesken lå det sikkert hundre håndklær. Jeg løftet vekk femti av dem og fant enda ei pakke. Nå lo de hvertfall. Den var innpakket så jeg så ikke hva det var. Jeg tok den ut og var nesten helt sikker på at jeg faktisk hadde tippet rett fra begynnelsen av. Etter å ha fått av litt av papiret ser jeg det står HP på pappesken. Da skjønte jeg at jeg hadde rett. Min kjære er ikke tam.

Han hadde kjøpt en PC til meg!! Jeg fikk sjokk, jeg klarte ikke si noe, jeg bare vekslet mellom å stirre på PC'en som jeg hadde i hendene mine og på Kjetil som stod foran meg. Jeg hadde vært foruten PC siden juli, så jeg har hatt litt dårlig samvittighet for å ha brukt Kjetil sin så mye og lenge. Nå skulle jeg slippe det mer, sa han. Jeg bare stod der og strakte ut armene mine, og han gikk inn i dem og holdt rundt meg. Jeg hvisket tusen tusen tusen takk og han sa at jeg fortjente det. Det kan jeg ikke forstå. Jeg har ikke gjort noe som kunne "gjort" at jeg fortjener en gave av den sort.

Jeg er så heldig, og jeg er så takknemlig. Vil du skal vite det vennen. Elsker deg :)


:D

Har du fått noen førjulsgaver?

4 kommentarer

Marianne S.

04.12.2011 kl.14:30

Så koselig, da! :D

Gunnhild

04.12.2011 kl.15:24

Haha, så søtt :D slike pakka e så arti, når du leite i en evighet for å finn ut ka det e! :) Heldi du :D

Linda :)

04.12.2011 kl.15:53

Marianne S. og Gunnhild: Ja, ikke sant?:D Kjempeheldig <3

Cathrine

04.12.2011 kl.17:03

Så koselig!:D Du e no bra heldig<3

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits