Derfor kjenner ikke folk meg igjen.

Som tidligere sagt så kjenner ikke folk meg igjen lenger, før de kommer helt bort til meg og vel så det. Så da tenkte jeg å vise fornyingsprosessen av meg selv og "det endelige resultatet".

Det første bildet viser hvordan jeg har sett ut i lengre tid. Ganske kjedelig hår som i grunn bare henger der for å henge der. I tillegg er det masse masse hodepine der også, men det vises ikke på bildet.


Etter en ganske lang stund ble jeg lei, og etter en enda lengre stund gadd jeg å gjøre noe med det. Jeg ville ha kort hår. Jeg har alltid hatt veldig glatt hår, så det var det første jeg måtte gjøre noe med. Det var så ille at hårstrikket mitt skled ut gang på gang, og det sier litt. Håret måtte mattes før jeg ble kort. Hvis ikke hadde håret ligget like flatt selv hvor store mengder av hårprodukt jeg hadde brukt. Matting av hår = bleiking til ønsket resultat er oppnådd. For min del betydde dette tre bleikinger, den siste gangen med to pakker på en gang. Jeg ble veldig lys, men det måtte til for å få håret matt. Hadde det vært opp til meg, hadde jeg ikke blitt så blond som det der. Men det skal få være akkurat slik det er fortenk.


Neste steg da var å klippe seg til ønsket lengde var oppnådd. Da så jeg plutselig slik ut:

Og ikke nok med det. Men jeg har i flere mangfoldige år slitt med kraftig hodepine, så da begynte det å bli på tide med en synstest. Jeg var nærsynt. -0,25 på venstre øye, og -0,50 på høyre øye. Ikke store greiene, men steike hvor mye det egentlig utgjør! Mer enn en skulle tro. Så noen dager etter den synstesten så jeg plutselig slik ut:

 

Nå henger ikke håret der bare lenger, men det er faktisk en frisyre. Og ikke nok med det; hodet er ikke lenger fyllt med hodepine.

After all, kanskje ikke så rart jeg ikke blir gjenkjent?
Hva synes du om den nye frisyren min?

8 kommentarer

Trine

19.11.2011 kl.00:41

Oi, hadd kje komme te å kjent d igjen om e har sett d på butikken e iallefall:p Kan hend e allerede har gjort d å, men ikkje kjent d igjen :p Store forandringer ja! Søtaa :D

snowiesblogg

19.11.2011 kl.01:50

Sv: Han virker nok større enn han er, for jeg er ganske liten=) Han er nok ca 165-167cm/mkh. Men syns av en eller annen grunn at han virker MYE større nå enn før fødselen.. Kanskje fordi han har eksplodert i muskler (og fett+vinterpels...) mens jeg har vært litt fraværende=)

Det var stor forandring ja! Ser ikke fult så uskylding ut nå lengre, hehe=) Likte den korte frisyren mye bedre enn den lange lyse, syns du kledde den best!

Merete Horvli

19.11.2011 kl.01:53

Syns allvei du har sett bra ut e Linda :) Du ser awesome ut i den nye frisyren din, den kledd du!:-))

SK

19.11.2011 kl.02:00

Passa godt i denj nye sveisen :D dritnice ^_^ faen, kanskje kjøp me nye brilla e å(etter gunnhild rota vekk dem gamle) -.- lei av hodepine x)

mammantiljessicaogbenjamin

19.11.2011 kl.07:51

Forandring ja,men du ble fin!

Jeg har akkurat begynt med linser/briller selv.Og jeg har -1,75 og -3.Men jeg klarer ikke å venne meg til brillene så bruker bare linser.

Cathrine

19.11.2011 kl.10:06

Nydelig vart du på håret!:D syns du kledd det mye bedre enn med langt hår, men du e no fin anyway da;)

Julie

19.11.2011 kl.10:45

Du kledd sveisen veldig godt, syns e! ^^

Og ja, ein halv grad med dårlig syn utgjør stor forskjell! :O bra at du fikk funne ut av det

Tonje

19.11.2011 kl.12:50

Ta kledd du virkelig :D Sikkert deilig å ikke ha så my hodepine lenger, slit litt med d e å :/

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits